- 22 Ekim 2021
- 51
- 11
- 38
- Konu Sahibi curiousbird
Merhaba kızlar yüzümde çok fazla ben var bunları geçirecek bir krem bilen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış bilgi vermeyin.Hayır yok, olamazda. Ölürsünüz hanımefendi. Ya da kanser olursunuz. Benlere müdahale edilmez. Ancak doktor uygun görürse eder. Size biri şu geçirir derse inanmayın.
Zaten et beniyse önce doktora göstermek gerekiyoronların ben oldugunu doktorunuz söyledi mi? şöyleki eşimin yüzündeki beni aldırmak için dermatologa gittik ve ben değil siğil oldugunu öğrendik.o kadar emindim ki ben olduğuna .siğilmiş ve bulaşıcıymış sonra bi baktık ki benim yüzümde de var ve onları kriyoterapi ile dondurduk bu işlemi dün yaptırdık.2 hafta sonra sonuc alacağımızı söyledi doktorumuz.
bakalım sonuc ne olacak .
Yaaa denediniz mi? Bende yeni yeni boynumda o küçük küçük et benleri olur bilir misiniz acaba onlardan çıktı çok fazla hormon kullandım kullanıyorum halen, tüp bebek tedavisi için. Hormon değerlerinden çıkıyormuş vücutta fayda sağlar mı diye merak ettimDüz leke gibi benler için yöntem var mı bilmiyorum ama çıkıntılı benler ve et benleri için, siğiller için NoSoil krem önerebilirim
Yanlış bilgi vermeyin.
Ben yüzümden radyofrekansla 10 kadar ben aldirdim boynumdan da 5 tane. ideaklinik diye bir yerde ben aldirdigm zaman ilkine 500 üzeri icin olan benlere 100 vermistim 3 yıl önce. Alinan yerlerde tekrar cikaesa ücretsiz rötuş yapıyorlar. Ben bir kere yaptirdim ama tekrar gidemedim. Boynumdakiler cok derindi ve bıyüktü onların hafif pembemsi bir iz kaldi ama yüzümdekilerde hic iz kalmadı. Benimkiler et beni değildi. Bu sene gene gideveğim nasip olursa.