Merhabalar
Benim cildimde çok az kabarık kahverengi ben var .Başta çil sanıp expigmet,drula gibi kremler kullandım fakat sonuç alamadım senağlama .Bunu yok etmeye çalışıyorum veya rengi açılsa da olur.Bu konu önceden açıldıysa(ki açılmıştır) özür dilerim bakmaya zamanım olmadı
Lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi? Nasıl yok edebilirim veya rengini açabilirim?? Başka tedavi yöntemleri de var traşlama v.b ama onlarla yok etmek istemiyorum kremlerle veya önerebileceğiniz karışımlarla yapılabilir mi ?? Şimdiden teşekkür ediyorum ve yardımlarınızı bekliyorummm :)
arkadaslar vucudumda son 1.5 yildir felaket bir sekilde ben cikiyor. 20-30 tane buyuklu kucuklu rahat var yani ve cikmaya da devam ediyor. doktorlara gittim cok ama 30 yasina kadar falan cikar bi de hamilelikte cikar, engelleyemeyiz diyorlar. 2 hafta once 5 adet benimi yaktirdim, ozel bir klinikte yaptirdim. 5 tanesi icin 475 kanada dolari odedim ama bu ogrenci indirimli fiyatiymis:) doktor benleri yakicaz, onlarin yaralari iyilestikce gecmeyen yerleri varsa tekrar yakicaz dedi ve bunlar icin ayri ucret almayacak. benlerin 3 tanesinin tekrar yakilmasi gerekiyor, 2 tanesi ise suan kirmizi iz halinde gun gectikce iz azaliyor umarim tekrar cikmazlar ve bu kirmizi izler de gecer. ama diger 3 ben neden tamamen gecmedi anlayamadimbu arada kanada'dayim, burada yaptirdim bu islemi. simdi ben aldiranlar bir sorum var, alt dudagimin hemen biten kisminda bir benim var, cok haraket eden bir yer orasi, eger kesme islemiyle aldirsam orda cok iz kalirmi arkadaslar?????? ben yakilinca ben simsiyah oluyor, suratimda oyle bisyle bir hafta nasil gezerim cok igrenc:1no2:
Eczanelerde satılan bir sprey var sıktıktan sonra ben kabuk bağlıyo ve düşüyor..
..geçen gün tesadüfen görmüştüm..bilginize
expigment işe yaramaz da.. azelaik asit aslandır kaplandır. Azalderm var eczanelerde azimle sürünce geçirebilirsin..
O da birşey mi, birgün oturup saydım yüzümde küçüklü büyüklü tam 27 tane ben var benim :roflol: ama ben yine de çok güzelim :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?