B Boniva Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 5.385 20.915 19 Şubat 2024 Konu Sahibi dipsiz kuyu #21 isimizbayan .!.: yeniyim zaten , sevmedim uygulamayi bisey silinmiyor edilmiyor hesabimi silmek istiyorum, kufur falanmi etsem yorumlardan sikayet etseler silinir oyle herhalde Genişletmek için tıkla... Siz hesabınızı silseniz de açtığınız konular baki
isimizbayan .!.: yeniyim zaten , sevmedim uygulamayi bisey silinmiyor edilmiyor hesabimi silmek istiyorum, kufur falanmi etsem yorumlardan sikayet etseler silinir oyle herhalde Genişletmek için tıkla... Siz hesabınızı silseniz de açtığınız konular baki
I isimizbayan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 48 -34 19 Şubat 2024 Konu Sahibi dipsiz kuyu #22 Ban Arsizi .!.: Siz hesabınızı silseniz de açtığınız konular baki Genişletmek için tıkla... farketmez kalsin artik onlar ben cikmak istiyorum ya
Ban Arsizi .!.: Siz hesabınızı silseniz de açtığınız konular baki Genişletmek için tıkla... farketmez kalsin artik onlar ben cikmak istiyorum ya
B Boniva Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 5.385 20.915 19 Şubat 2024 Konu Sahibi dipsiz kuyu #23 isimizbayan .!.: farketmez kalsin artik onlar ben cikmak istiyorum ya Genişletmek için tıkla... Niye bu konuyu seçtiniz? Mune hanıma özel mesaj olarak yazın
isimizbayan .!.: farketmez kalsin artik onlar ben cikmak istiyorum ya Genişletmek için tıkla... Niye bu konuyu seçtiniz? Mune hanıma özel mesaj olarak yazın
I isimizbayan Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2022 48 -34 19 Şubat 2024 Konu Sahibi dipsiz kuyu #24 bilmiyordum yaziyorum tesekurler Ban Arsizi .!.: Niye bu konuyu seçtiniz? Mune hanıma özel mesaj olarak yazın Genişletmek için tıkla...
bilmiyordum yaziyorum tesekurler Ban Arsizi .!.: Niye bu konuyu seçtiniz? Mune hanıma özel mesaj olarak yazın Genişletmek için tıkla...