• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde sir ağda kullanımı

hatic22

aşığımmmmm
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
3.019
0
356
Konya
merhaba kızlar
ben yüzüme sir ağda kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.yaparsam
ne kadar sürede çıkar.ve sarkma yapar mı
kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum
önerilerinizi yazar mısınız hanımlar
şimdiden teşekkürler

bu sorun tek bende var demekki
görüntü o kadar çok ki
ama cevap yazan olmamışşş:68:

canım ben yaptırdım sarkma olmadı ama
çok sivilce çıktı yüzüm bozuldu resmen
ayda 1 yaptırmak yeterli ama benim cildimi bozdu
bende vazgeçtim
3 kere yaptırdım ama

vanilyacım sağol cevap için

daha yaptırmadım sadece daha da artmasından korkuyorum
çok fazla değil tüyler ama yaparsam daha da artarmı düşüncesi var
hiç bulaşmayım o zaman durup dururken cildimide bozmayayım

Geçen gün yeni bir kuaföre gittim. Kadın kaşımı profesyonel bir biçimde sir ağdayla aldı. İlk defa gördüm valla. Öyle de güzel aldı ki. Geç de çıkıyor.

arkadaşım sakın ama sakınnnnn yaptırma, benim cildimde hiç sivilce yoktu pürüzsüzdü. ne zaman ki yüzüme sir ağda yaptırdım mahfoldu yüzüm. kocaman kocaman iltihaplı sivilceler çıktı. cildim inceldiği için leke bıraktı bütün sivilceler. cildim yaşından çok daha yaşlı şimdi.

arkadaşım sakın ama sakınnnnn yaptırma, benim cildimde hiç sivilce yoktu pürüzsüzdü. ne zaman ki yüzüme sir ağda yaptırdım mahfoldu yüzüm. kocaman kocaman iltihaplı sivilceler çıktı. cildim inceldiği için leke bıraktı bütün sivilceler. cildim yaşından çok daha yaşlı şimdi.

arkadaşlar kuaförünüzde yüzünüze ne olursa olsun ağda türü şeyler vurdurmayın yüzde iltihaplanma oluyor bunu doktorlar kendileri sölüo. tüylerinizi iple aldırmayı önerin

bir tanıdığım yaptırmıştı yüzüne. bıyık bölgesi buruş buruş ve kırmızı olmuştu. yani yanmıştı. mevsim neyse ki kıştı da atkı sarıp dışarı çıkabiliyordu.

arkadaşlar kuaförünüzde yüzünüze ne olursa olsun ağda türü şeyler vurdurmayın yüzde iltihaplanma oluyor bunu doktorlar kendileri sölüo. tüylerinizi iple aldırmayı önerin

çoçuk denilecek yaştayken yani ergenlik döneminde yuzumdesarı tüylerden nefret ediyodum hiç tüy olmasın diyecek kadar takıntılıydım ... yüzümü aldırdım yakaşıkta 5 sendir yuzumu ayda bir sir ile aldırıyorum yzuum berbat oldu berbat sakın ama sakın yuzunuzdeki kıllarla oynamayın

çoçuk denilecek yaştayken yani ergenlik döneminde yuzumdesarı tüylerden nefret ediyodum hiç tüy olmasın diyecek kadar takıntılıydım ... yüzümü aldırdım yakaşıkta 5 sendir yuzumu ayda bir sir ile aldırıyorum yzuum berbat oldu berbat sakın ama sakın yuzunuzdeki kıllarla oynamayın

çok kötü bi durum ya

Back