krem olarak güneş kremi kullanmayın kullanacaksanız bir yere dökün çakmakla yakın yanıp tutuşuyor ise bilinki petrol ürünü var cildinizi kanser yapar uzun süre kullanırsanız..onun için parapen free bile yazsa dökün test edin..ben kullanmıyorum çok çok nadir kullanıyorum çünkü güneş kremi kullanınca kılcal damarlar sanki aylar sonra tekrar geliyor bunu fark ettim onun yerine bakın size iki krem söylicem onu bir birine karıştırın sürün yatmadan önce sabahda clear yeşil çay limon özlü şampuanı ile yıkayın sonra yüzünüze birşey sürmeyin gece cild kremi emer bakım yapar gündüz ise dışarı atar kremin artıklarını yani gündüz ne sürseniz cildiniz tepki vermez..olay gece biter..onun için gündüzleri dinlendirin sürmeyin güneşede çıkmayın bulutlu havalarda plan yapıon havanın kapalı günleri planlar yapıon 10 saniye bile güneş görseniz hemen tepki verio bu lanet olası hastalık..güneş kremi sürsenizde fark etmio güneş yine etkilio..lazer olunca rahatlıosunuz işte..
1 ci krem
Dermalogica UltraCalming Redness Relief Primer SPF 20 22ml
bu krem satış rekorları kıran bir krem gül hastalıların ve rozesea hastaların kılcal damar olanların pahalı kremidir bunu az kullanın idareli pahalı kremdir..zaten şuanda sitesinde stokta yok yazıyor geldigi gibi bitiyor bu krem yerinden alın satan eczanelerden alın resmi satış fiyatı 364 TL ama bazı siteler 176 tl bile satıo onlara dikkat edin sahte yada tarihi geçmiş gönderebilirler tarih yerini kazıyıp yeni tarih yazıyorlar her tür seneryo mevcut insanlarda..satan eczaneler büyük avmlerin içinde eczaneler oluyor genelde bu kremleri yetkili satış yerleri..
durumu olmayanlar kredi kartı ile tek çekim alın taksitlendirin bu krem 6 ay gidiyor küçük olduguna bakmayın çok yogundur..piriç büyüklügünde parmagınıza koyun ikinci verecegim kremle mix yapın hızlı şekilde karıştırıp kızarık yerlere uygulayın
2 ci krem
Rosacure Fast Cream Gel, 30 ml
bu Kremi de bir fındık büyüklügünde parmagınıza koyun diger yeşil kremide bunun içine bir pirinç büyüklügünde koyun parmagınızla hafif karıştırın sonra nokta nokta kırmızı yere kondurun sonra sürün iyice yedirin ellerinizi iyice yıkayın uygulama yapmadan cildiniz mikrop kapmasın..sonra sabaha kadar kalsın sonra duş alın uyanınca bi güzel sonra gününüz beyaz yüzle geçsin taki gece 12 kadar sonra tekrar aynı işlem devam bu şekil..