Yüzde kizarikliklar

doktor bana advantan krem verdi anlayamadım acıkcası egzama icin yazıyor üzerinde ama egzama resimlerine bakıyorumda o derece birsorun yok. Hatta ben doktora özellikle söyledim yüzüme baya bi baktı zar zor anladı kızarıklıkları.

istedim çok yardımcı oldun herhalde alırım

arkadaşlar bi çok kişi pembe maske kullanıp olumlu sonuclara ulaştığını söylüyolar. sivilcelerinin kızarıkların siyah nokta leke gibi izlerin geçtiğini aynı zamanda cildi pürüzsüz bi hale getirdiğini. çok merak edip hep araştırdım bu maskeyi ve hep olumlu seyler okudum. kullanımı nasıl o konu hakkında da bi bilgim yok ama çok merak ediyorum nasıl bişey olduğunu alıp dene diyolar ama emin olamıyorum yardımcı olabilicek war mı kullananlar kullanmayanlar yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

kk da bi çok topikte okuduğum cilt maskelerini okuyorum ve hemen hemen hepsini denedim sayılır fakat kendim uygulayanlar gibi sonuclar alamadım. bu arada cildim yaglı. kızartma hamur işi gibi yiyeceklerden uzak duruyorum ama nafile. spor yapmaya da zamanım yok.

off ya delircem aynı sorun bende de var sıcaga hiç gelemiyorum..hemen t şeklinde yüzüm kızarıyor.. rozaliac xl kullanıyorum bakalım fayda etcekmi ..cildimimn yağlı olması da üstüne cabası.. bi çaresi varsa banada anlatın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…