• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Yüzde iğneli epilasyondan sonra tüyler ne kadar süre sonra çıkmaya başlıyor?

Ben de yüzüm için başladım, sonra da koltukaltıma yaptırdım. Daha başlayalı 2 hafta oldu ama bu iki haftada iki kere gittim ve şu an da daha pazartesi günü aldırmış olduğum dudak üstümde yine tüyler var. 2 hafta önce aldırdığım çenem tüylerle kaplı tabiri caizce, yanaklarımda ise yine var. Ben anlamadım gitti, aldıklarım bir daha çıkmayacak demişti yüz için, bu çıkanların hepsi mi deri altında bulunan tüyler? Yani o zaman ben tüm tüylerimin çıkmasını beklesem benim bütün yüzüm tüylerle mi kaplı olacak, bu kadar tüylü olduğumu da sanmıyorum açıkcası. Gittiğim yer burada çok kişinin gittiği, memnun kalınan bir yer ama huzursuz olmaya başladım artık, en azından pazartesiden perşembeye dudak üstü nasıl böyle çıkabiliyor? bir bilen cevap versin lütfen, bir sürü de para harcadım 2 haftada seanslara.
dudak üstünde iz kaldı mı canm?

Canım ben yaptırdım ve hepsi yok oldu 1 sene sonunda. Ve benim ilk gittiğimde cımbızla aldığım için sakala dönüşmüş kıl halini almıştı hem yüzümde favori kısımlarında hem çene altı vs.. Hepsi bitti şükürler olsun. Çıkma süresi senin iğneli epilasyona ne kadar süredir gittiğine bağlı. Mesela ilk yaptırdığında hemen 1 haftaya çıkar. Benim 8. - 9. aylarımda 2 ayda bir hatta daha uzun sürede çıkıyordu, çıkanlarda incecikti görünmüyordu bile :)

kalın tüğler için lazer ince tüğler içinde iğneli epilasyon önerilir.ama yüze lazeri kimse tavsiye etmio zaten.bende yüzümdeki ince tüğler için gidiorum

Herkesin yüzünde gözle görülmeyecek incelikte bir sürü tüy var. 3 tane kalın kılı yok edeyim derken o gözle görülmeyen tüyleri sakala dönüştürmemek için LAZERDEN UZAK DURUN arkadaşlar ! NET !

Canım ben yaptırdım ve hepsi yok oldu 1 sene sonunda. Ve benim ilk gittiğimde cımbızla aldığım için sakala dönüşmüş kıl halini almıştı hem yüzümde favori kısımlarında hem çene altı vs.. Hepsi bitti şükürler olsun. Çıkma süresi senin iğneli epilasyona ne kadar süredir gittiğine bağlı. Mesela ilk yaptırdığında hemen 1 haftaya çıkar. Benim 8. - 9. aylarımda 2 ayda bir hatta daha uzun sürede çıkıyordu, çıkanlarda incecikti görünmüyordu bile :)
dudak üstünde iz kaldı mı? nereye yaptırdınız

Back