Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım lazere sakın gitme tavsiye etmem bende iğneliye ilk defa gittim daha 4 gün oldu yüzümde kabuklar var iğneli için bişi demem erken şuan ama ben laere gittim ve faydasını görmedim o yüzden parana yazık oraya bulaşma sakınofffffffffff kızlar hayatımdan bıktım bu yüzümdeki kıllar sayesinde ...topluma giremez oldum bu ne kötü bişeyaaaaneyseki sizler varsınız doğru kararlar vermekte yardımcı oluyosunuz yorumlarınızlaben evliyim 5 senedir bekarken hiç yüzümde tüy yoktu nişanda aldılar bi kez ayva tüylerimi sonra çoğaldı anlamadığım bi şekilde resmen ürüyolar siyah ve kalın bi şekilde ağdayla alıyorum mecburen ...faullerim var yanağıma doğru geliyolar siyah ve kalın üstelik sakal gibi duruyolar almazsam..çenemde aynı kalın siyah boynumda ve bıyıklarımda anlatırken ben bile oha dedim valla erkek gibiyim aynaya küstümlazermi iğnelimi bana yardım edin nası kurtulucam bunlardan ist da bana güvenilir bi yer söyleyin gidenler ve memnun olaanlar bilhassa lütfen...
offfffffffff kızlar hayatımdan bıktım bu yüzümdeki kıllar sayesinde ...topluma giremez oldum bu ne kötü bişeyaaaaneyseki sizler varsınız doğru kararlar vermekte yardımcı oluyosunuz yorumlarınızlaben evliyim 5 senedir bekarken hiç yüzümde tüy yoktu nişanda aldılar bi kez ayva tüylerimi sonra çoğaldı anlamadığım bi şekilde resmen ürüyolar siyah ve kalın bi şekilde ağdayla alıyorum mecburen ...faullerim var yanağıma doğru geliyolar siyah ve kalın üstelik sakal gibi duruyolar almazsam..çenemde aynı kalın siyah boynumda ve bıyıklarımda anlatırken ben bile oha dedim valla erkek gibiyim aynaya küstümlazermi iğnelimi bana yardım edin nası kurtulucam bunlardan ist da bana güvenilir bi yer söyleyin gidenler ve memnun olaanlar bilhassa lütfen...
slm arkadaşlar ben yüzüme iğneli yaptırıyorum ama her hafta gidiyorum sanki çok sık gidiyormuşum gibi geldi ama yon ve sertti lütfen bilgisi olan paylaşsın
Çok iyi anlıyorum seni. Ama kendi deneyim ve gözlemlerimden yola çıkarak şunu söyleyeyim sana:
Bekarken hiç tüyüm yoktu yazmışsın, nişanda alındıktan sonra dediğin ölçüde sakallaşma olamaz. Yani elbette alınan ince tüyler daha belirgin çıkar sonra ama favoriler vb işin içine giriyorsa, kalın ve siyahsa, sık çıkıyorsa, giderek her yere yayılıyorsa acilen hormonlarına baktırmanı tavsiye ediyorum. Bence epilasyona başlamadan önce mutlaka bir doktora git. Eğer hormonlarda bozukluk nedeniyle olmuşsa kıllar ve tedavi görmezsen istediğin epilasyon yöntemini dene hiçbir sonuç alamazsın.
İkinci olarak şunu tamamen kendi deneyimlerime dayanarak başka insanlar da mağdur olmasın benim gibi diye söylüyorum: KEŞKE AMA KEŞKE YÜZÜME LAZER DEĞDİRMESEYDİM!!! ÇOK PİŞMANIM! Yüzümü daha da beter etmek dışında hiçbir işe yaramadı üstelik en iyi yere gittim üç cihaz da vardı ve 9 seans para döktüm. Keşke iğneliye başlasaymışım onca zaman şimdiye kurtulmuştum belki de. Şimdi sana türlü diller döker yok size yanlış makina uygulanmış, yok şöyle olmuş, yok uzman hatası yok bilmem ne diye söyler ikna etmeye çalışırlar lazer için geçende iğneli için bilgi almaya gittiğim bir yerde kadın yüzüne lazer için danışmaya gelen kızlara ballandıra ballandıra anlatıyordu, dayanamadım konuştum apışıp kaldı orada ve kabul etmek zorunda kaldı sonunda evet lazer yüzde pek etkili olmuyor diye. Bilmeyen insanları maymuna çevirip gönderiyorlar. Off ya çok sinirleniyorum!
Neyse dediğim gibi mutlaka önce hormon kontrolü yaptır yoksa daha çok uğraşırsın. Sonra da "yüz için" lazeri tavsiye etmem.
ya iğneli epilasyon yaptıralı 1 ayı geçti yüzümde hala çok hafif kızarık ve kahverengi noktalar var.moralimi acayip bozuyo ! kızlar geçermi sizce ya :S
Geçer büyük bi ihtimalle. Benim arkadaşımda siyahımsı bir deri vardı. O bile geçtiyse seninki haydi haydi geçer
ya iğneli epilasyon yaptıralı 1 ayı geçti yüzümde hala çok hafif kızarık ve kahverengi noktalar var.moralimi acayip bozuyo ! kızlar geçermi sizce ya :S
geçer dimi.gerçi azaldı ama yinede var
Ya işi velveleye verenlere kulak asmayalım bence. Hayatımızda, aaaa niye öyle oldu eeee nası geçcek tüüüüh karardı mı şimdiii diyen arkadaşlarımız var ki amaçlarını hala anlayabilmiş değilim. Zaten morali bozuk bir insanın daha da moralini bozmaktan başka hiç bir fonksiyonları yok.
Bu izler muhakkak hafifleyecektir. Yani yüzde yüz geçmese de yüzde 90 geçip görünmez hale geleceği kanısındayım. Cildiyeye gidip bu süreci hızlandırıcı kremler yazdırırsan hem çok daha çabuk geçer hem de senin için ferahlamış olur diye düşünüyorum.
Dediğim gibi benim dudağının üstünde siyah bir çizgi halinde iz olan bir arkadaşımın 3 ay içinde hemen hemen hiç birşey kalmadı dudağının üstünde. Seninki de muhakkak geçecektir. Hücre yenilenmesini hızlandıran kremler alalım sürelim sürelim, olumsuz yorumları kafamıza takmayalım, geçiyor hepsiiiiii
nerede yaptırdınız böyle oldu ?
ya korkmayın geçer geçmezse benimkiler geçmezdi neostratanın bir kremi var benim çok kötü olan izlerim onunla geçmişti şu an tekrar başladım tekrar hafifte olsa izlerim var alınan kıllar bir daha çıkmıyor tamamen bittiği zaman gerek olursa tekrar o kremi kullanmayı düşünüyorum ama uzmanım izlerin kalmayacağını söylüyor bende inanıyorum çünkü daha önce o uzmana yaptıran çok tanıdığım var ve hiç birinde iz yok ne yapalım birkaç ay hafif izlerle gezicem
offfffffffff kızlar hayatımdan bıktım bu yüzümdeki kıllar sayesinde ...topluma giremez oldum bu ne kötü bişeyaaaaneyseki sizler varsınız doğru kararlar vermekte yardımcı oluyosunuz yorumlarınızlaben evliyim 5 senedir bekarken hiç yüzümde tüy yoktu nişanda aldılar bi kez ayva tüylerimi sonra çoğaldı anlamadığım bi şekilde resmen ürüyolar siyah ve kalın bi şekilde ağdayla alıyorum mecburen ...faullerim var yanağıma doğru geliyolar siyah ve kalın üstelik sakal gibi duruyolar almazsam..çenemde aynı kalın siyah boynumda ve bıyıklarımda anlatırken ben bile oha dedim valla erkek gibiyim aynaya küstümlazermi iğnelimi bana yardım edin nası kurtulucam bunlardan ist da bana güvenilir bi yer söyleyin gidenler ve memnun olaanlar bilhassa lütfen...
geçer dimi.gerçi azaldı ama yinede var