• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Yüzde iğneli epilasyondan sonra tüyler ne kadar süre sonra çıkmaya başlıyor?

yLn

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
317
12
643
Ankara
lütfen yardım yüzüme iğneli epilasyon yaptıralı 1 hafta oldu ve ince ince çıkmışlar bile.çokmu erken çıkmışlar acaba :S

Evet bana erken gibi geldi sanki :/ Benim tüylerim 2 ay sonra çıktı çıkanlarda,iğneliyle alınanlar değil.Büyüme aşamasındakiler. Ama sen yaptırmadan önce iğneliyi, en son ne zaman almıştın o tüyleri? Bir de belki aynı tüy olmaya bilir.Uyuyanlar ya da büyüme aşamasındakiler olabilir. Aynı tüyler mi?

ya bilemedim.aynaya bakıp duruyorum yaralar yeni yeni geçtiği için tüğler gözüme çarptı.tüm yüz bitmez demişti acaba belirgin kalın tüğleri aldıda bu ince tüğler hiç almadığı tüğlermi.off kafam karıştı

dimi yani bencede o kadar çabuk çıkmamaları lazım.yapan bayan 1-1,5 ayda çıakr demişti.belkide alınmayan ince tüğlerdir.tşkler merve içim rahatladı sanki biraz :)

wala benim 1 hafta olmasada çıkıo yani 2 haftada falan ama benin dudak üstü ya benimde kafam karıştı şimdi:27:

Cımbız kullanıyordum önceden ve yüzüm için iğneli epilasyona başladığımda ilk ay haftada iki gün gittim..
Bence normal..

ben yüzümü ne ağda nede cımbız hiç bişi almadan başladım.önceden yaptırmıştım iğneli epilasyon ama 1 yıl ara vermiştim tekrar başladım ama ince tüğler var ara ara kafam karıştı

İnce tüyler için iğneli epilasyonda yapılacak bir şey yok demişti uzmanım,
benim asıl başlama sebebim ayva tüylerdi zaten, onlar gene duruyor siyah kıllardan kurtuldum sadece..
İnceler için başka bir çözüm lazım..

kalın tüğler için lazer ince tüğler içinde iğneli epilasyon önerilir.ama yüze lazeri kimse tavsiye etmio zaten.bende yüzümdeki ince tüğler için gidiorum

nasıl yani iğneli epilasyonu 2 ayda 1 tekrar mı etmek gerekiyo tamamen götürmüyo mu bikaç seansta???

yapan uzman tam kılın köküne iğeyi batırır ve akım verirse o kökten birdaha kıl çıkmaz

yapan uzman tam kılın köküne iğeyi batırır ve akım verirse o kökten birdaha kıl çıkmaz

nası yani cnm ozaman senin dediğin gibi olursa tek seansta bütün tüğlerden kurtulmamız lazım.ben böle bişiyi ne duydum nede gördüm vala

Kaç günde çıkacağı kişiden kişiye ve tüyün yapısına göre değişiyor. Zayıf tüyler 1 seansta yok oluyor, fakat tüyler çok sert ve kalınsa defalarca gitmeniz gerek. Benimkiler 15 günde bir çıkıyor. Ve kalın olan tüyler için şuana kadar yaklaşık 6 seans gittim.

nası yani cnm ozaman senin dediğin gibi olursa tek seansta bütün tüğlerden kurtulmamız lazım.ben böle bişiyi ne duydum nede gördüm vala

şimdi şöyle iğneyi kılın tam köküne uygulayamazsa yapan , o zaman kıl ortasından filan yanıyo ve o kıl tekrar uzuyor.ama kılın tam köküne akım verince zaten o kök yandığı için bir daha o kökten kıl çıkmıyo.
ben kaş ortama filan yaptırdığımda aynen böyle oldu ve bir seferde kaş ortamdaki kıllardan kurtuldum

şimdi şöyle iğneyi kılın tam köküne uygulayamazsa yapan , o zaman kıl ortasından filan yanıyo ve o kıl tekrar uzuyor.ama kılın tam köküne akım verince zaten o kök yandığı için bir daha o kökten kıl çıkmıyo.
ben kaş ortama filan yaptırdığımda aynen böyle oldu ve bir seferde kaş ortamdaki kıllardan kurtuldum

nerde yaptırmıştın?

ya belkide tüğler ince olduğu için tek seansta bitmiştir

Merhaba Sibel,
Sizden özel olarak bahsettiğiniz hanımın numarasını istemiştim. Aradım, görüştüm kendisiyle, ancak o uzmanınız bana bunu yapamayacağını, garantisini veremeyeceğini söyledi. Akım verdiğim tüyler bir seferde bitmez bikaç sefer gerekli, özelliklede çene bölgesi çok inatcıdır dedi.

mrb kızlar bende cumartesi günü yaptırdım küçük bir bölgeme şu anda kırmızı noktalar halindeler kaç günde gecer bilginiz varmı

noktalar 3 günde geçiyor.tüyler ise kndimden örnek vererek diyeyim; bıyıklarım 15-16 gün sonra çıktı.Kaşlarımın ortasıda aynı sürede çıktı.Altlar ve üstler ise 27 gündür hala çıkmadı :)

Back