• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzde gerilme kasilma

mutevazist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
13
6
1
31
arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim, yaklaşık 3 gündür sol yanagimda ve yuzumde gerilme hissi gibi birsey yaşıyorum gorunurde birsey yok ama yuz felci vs desem. mr da cektirmistim 6 ay once,mrda da birşey çıkmadı.stresten midir hiç bilmiyorum başına böyle bir durum gelen var mi acaba

arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim, yaklaşık 3 gündür sol yanagimda ve yuzumde gerilme hissi gibi birsey yaşıyorum gorunurde birsey yok ama yuz felci vs desem. mr da cektirmistim 6 ay once,mrda da birşey çıkmadı.stresten midir hiç bilmiyorum başına böyle bir durum gelen var mi acaba
Çok mu streslisin bu aralar

Sancılı bir gerilme mi? Ben trigeminal nevralji hastasıyım. Yüzün tek tarafında şiddetli ağrı, kasılma, gerilme... delirten hastalık olarak da bilinir

Bende hissetmiyorum yuzumu, cok sinirlendiğimde igne olmusum gibi dudagim çenem falan uyuşuyor oyle birsey mi

Bugünlerde yüzünüze karşı olumsuz kelimeler sarfeden , sizi kıran birileri oldu mu..

olmadı,alingan biri değilim.fakat yakin arkadasimin babası beynine pihti atti.durumu ciddi ona çok üzüldüm ,sonrasında bu belirtileri yaşadım zaten

olmadı,alingan biri değilim.fakat yakin arkadasimin babası beynine pihti atti.durumu ciddi ona çok üzüldüm ,sonrasında bu belirtileri yaşadım zaten

Back