Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bebeğimin yanağında genişçe bi doğum lekesi var..mor değil ama kırmızı diyebilirim..kız çocuğu olunc moral bozucu oluyor.bu konuda tecrübesi olanlar varmı? 3 aylık oldu ama pek açılma gözlemedik malesef..lazer gibi yöntemler deneyniniz varmı? kaç yaşında yaptıdınız..
Benim oğlumun doğduğundan beri öyle bir izi var. Alnında, iki kaşının ortasında, dikey bir iz. Doğduğunda çok belirgin ve koyu kırmızı renkteydi, ama gittikçe açıldı rengi, şimdi uçuk pembe bir renk aldı. Artık karşıdan bakıldığında belli bile olmuyor diyebilirim. Çok dikkatli bakılırsa ancak farkediliyor. Büyüdükçe daha da silikleşeceğine ve kaybolacağına inanıyorum. Ama lazerli bir uygulama için daha çok küçük.
merhabalar.benim kızımın burnundada doğumdan 2 hafta sonra hemonjiom oluştu.önce hafif kararma gibi oldu sonradan şişti we morardı.şuanda biraz daha büyüdü.doğal hiç bi çaresi yok mu?bunun.milletin durmadan sormasından bıktım.insanlara laf anlatmaktan bıktım.düşürdünüz mü?hayır hemonjiom war.. geçecekmi?ewet geçecek..ne zaman geçecek.. kendi geçecek geçmezse ameliyat olacak...kaç yaşında olacak..6....ozamana kadar ne olacak...ayyyyy aynen böyle soru cwpppp...bide soran susmuyor..hastaneye gidiyorum gören yanaşıp soruyor.ya düşünmüyorlar morali bozulur mu?diye..yetti yarım saat sıra beklerken doktorda 20 kişi soruyo..bide sormayanlar yanından geçerken dedikleri şuu yazık çocuğa dikkat etmemişlerde düşürmüşler..nasıl anne falan..nolur bi çareee..