Yüzde doğum lekeleri (hemanjiom) için ne yaptınız..çocuğunda olan varmı?

figan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
527
4
96
Sivas
arkadaşlar bebeğimin yanağında genişçe bi doğum lekesi var..mor değil ama kırmızı diyebilirim..kız çocuğu olunc moral bozucu oluyor.bu konuda tecrübesi olanlar varmı? 3 aylık oldu ama pek açılma gözlemedik malesef..lazer gibi yöntemler deneyniniz varmı? kaç yaşında yaptıdınız..

arkadaşlar bebeğimin yanağında genişçe bi doğum lekesi var..mor değil ama kırmızı diyebilirim..kız çocuğu olunc moral bozucu oluyor.bu konuda tecrübesi olanlar varmı? 3 aylık oldu ama pek açılma gözlemedik malesef..lazer gibi yöntemler deneyniniz varmı? kaç yaşında yaptıdınız..

Benim oğlumun doğduğundan beri öyle bir izi var. Alnında, iki kaşının ortasında, dikey bir iz. Doğduğunda çok belirgin ve koyu kırmızı renkteydi, ama gittikçe açıldı rengi, şimdi uçuk pembe bir renk aldı. Artık karşıdan bakıldığında belli bile olmuyor diyebilirim. Çok dikkatli bakılırsa ancak farkediliyor. Büyüdükçe daha da silikleşeceğine ve kaybolacağına inanıyorum. Ama lazerli bir uygulama için daha çok küçük.

figan merhaba özel mesaj atıcaktım sana ama kapalı seninle konuşmak istiyorum hamileliğinin ilk günlerinde yaşadıklarını yaşıyorum özel mesajını açarmısın lütfen neler yaptın dertleşmek istiyorum beni en iyi şuan sen anlarsın anlatamıyorum kimseye :'(

merhabalar,
doğum lekeleri için bir krem varmış,kullananlar memnunmuş öyle diyorlar...adını öğrenince burdan yazarım..belki sizin içinde faydalı olur..

Merhaba,

Lütfen birbirinize ilaç isimleri önermeyiniz. Birinize iyi gelen ilaç diğerinizde kötü bir sonuca neden olabilir.

Güzel paylaşımlar dilerim:71:

benim bebeğiminde yanağında var ve doktor hemanjiom dedi bebeğinde olan var mı geçer mi büyür mü çok endişeliyim kırmız renkte ve kabarık bir leke

Benim oğlumun doğduğundan beri öyle bir izi var. Alnında, iki kaşının ortasında, dikey bir iz. Doğduğunda çok belirgin ve koyu kırmızı renkteydi, ama gittikçe açıldı rengi, şimdi uçuk pembe bir renk aldı. Artık karşıdan bakıldığında belli bile olmuyor diyebilirim. Çok dikkatli bakılırsa ancak farkediliyor. Büyüdükçe daha da silikleşeceğine ve kaybolacağına inanıyorum. Ama lazerli bir uygulama için daha çok küçük.

aynı şekilde benimde alnımda iki kaşımın arasında nokta nokta j harfi gibi bir lekem vardı ilk doğduğumda çok belirginmiş fotolarda bile görünüyor annem çok ağlamış üzülmüş küçük yaşlarımda hatırlıyorum çok belirgin olmasada belli oluyordu ama zamanla azaldı kendiliğinden yok oldu şimdi bazen çok kızarınca çok çok hafif belli oluyor ama benden başka kimsenin dikkatini çekmedi daha :)

kızlar hemanjiyomm sizin bahsettiğiniz doğum lekelerinden çok farklı oldukça şiş ve içi damar dolu mor üzerinde kan pıhtıları toplanan bir lekedir.canım benim kızımdada var sen şanslısın yine üzülme bir tane benim h.kızının alnında varmış kocaman ve sürekli kanarmış ama şimdi izi bile yok çocuk 5-6 yaşına gelinceye kadar sabret sakın ameliyat falan ettirme %80 geçicek ..benim kızımın kafasında 3 boynunda bir kolunda 2 olmak üzere 6 tane büyük bunun dışında minik minik çıkıp büyümeden kalan irili ufaklı birsürü hemanjiyom varrr Allaha şükür yüzünde yok ama kolunda ve boynundakileri herkes soruyor bıktım artıkın millete hesap vermaktan.ama çok dua ediyorum Allahımın izniyle hepsi geçicek yada birkaçı geçse bile diğerlerini ameliyat ettiririzz.neyapalım canım Allahtan gelene boynumuz kıldan ince sen içini ferah tut annesi üzme kendini yoksa benim gibi sütün kesilir

Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım dudağımda kocaman hemanjiyom var doğduğumda ufacıkmış giderek büyümüş şimdi bir çare bulmak için foruma girmiştim entrylerinizi okudum.hemanjiyomlar geçmeyip büyüyebliyor demek istedim,riski yoksa bebeklerinizi küçükken tedavi ettirin derim...

bu işte prof olan bir oktor arıyorumm arkadaşlarr....

ve hangi bölüme götürülmeli 26 aylık kız çocuğu alt dudağındaa varrr...

ankara olursa bilgi verirseniz sevvinirimm..sevgiler..

canım bana özel mesaj atmışsın ama ben cevap yazamıyorum şuan burdan cevaplayımplastik cerrahi ilgileniyor ama ankarada dr bilmiyorum ve dr a gitsenizde müdehale ettirmeyin çünkü çocuk 7-8 yaşına gelinceye kadar geçiyorlar çevremden gözlemlediğim kadarıylaa öncelikle yapılacak olan bebeğin beyin ve ciğer ultrasonlarının çekilmesi iç organlarda varmı diye bakılsın eğer orda bir sorun yoksa bekleyin

ankarada başkent hastanesi faik sarıalioğlu..iyi bir dr hemanjıom konusunda

merhabalar.benim kızımın burnundada doğumdan 2 hafta sonra hemonjiom oluştu.önce hafif kararma gibi oldu sonradan şişti we morardı.şuanda biraz daha büyüdü.doğal hiç bi çaresi yok mu?bunun.milletin durmadan sormasından bıktım.insanlara laf anlatmaktan bıktım.düşürdünüz mü?hayır hemonjiom war.. geçecekmi?ewet geçecek..ne zaman geçecek.. kendi geçecek geçmezse ameliyat olacak...kaç yaşında olacak..6....ozamana kadar ne olacak...ayyyyy aynen böyle soru cwpppp...bide soran susmuyor..hastaneye gidiyorum gören yanaşıp soruyor.ya düşünmüyorlar morali bozulur mu?diye..yetti yarım saat sıra beklerken doktorda 20 kişi soruyo..bide sormayanlar yanından geçerken dedikleri şuu yazık çoc:14::14:uğa dikkat etmemişlerde düşürmüşler..nasıl anne falan..nolur bi çareee..

merhabalar.benim kızımın burnundada doğumdan 2 hafta sonra hemonjiom oluştu.önce hafif kararma gibi oldu sonradan şişti we morardı.şuanda biraz daha büyüdü.doğal hiç bi çaresi yok mu?bunun.milletin durmadan sormasından bıktım.insanlara laf anlatmaktan bıktım.düşürdünüz mü?hayır hemonjiom war.. geçecekmi?ewet geçecek..ne zaman geçecek.. kendi geçecek geçmezse ameliyat olacak...kaç yaşında olacak..6....ozamana kadar ne olacak...ayyyyy aynen böyle soru cwpppp...bide soran susmuyor..hastaneye gidiyorum gören yanaşıp soruyor.ya düşünmüyorlar morali bozulur mu?diye..yetti yarım saat sıra beklerken doktorda 20 kişi soruyo..bide sormayanlar yanından geçerken dedikleri şuu yazık çoc:14::14:uğa dikkat etmemişlerde düşürmüşler..nasıl anne falan..nolur bi çareee..

Geçmiş olsun..

Benim doğuma da az kaldı. Bizde olmaz inş. Olmaması için ne yapmalıyız var mı bir önlemi tedbiri falan?

bilmiyorum canım.doktor bi çok sebebi war dedi.durduk yere çıkabiliyor dedi..

Back
X