- 3 Mart 2015
- 98
- 87
-
- Konu Sahibi gelpisipisicikk
Canım sonrada ortaya çıkmışsa tüylenme, önce doktora görün bir endokrinolojiye veya kadın doğuma.Yumurtalık kisti veya bazı hormonların fazla çalışması bunlara sebep olabiliyor.Böyle bir durum var ve tedavi almazsan hiçbir yöntem azaltmayacaktır.Sonra da sir ağda veya iyi bir yerde lazer epilasyon yaptır.Sir ağdayla cilt gözenekleri açılıyor ve içine havanın kiri vs dolunca siyah noktalara davete çıkarıyor.İyi düşün.
bazı insanlar anlamasa da ben de çok rahatsız oluyordum. Agdayla almaya başladım. uzamaya başladığı zaman kötü görünüyor. En kalıcı çözüm hangisi ise ona basvurulmali.
tek çözüm iğneli epilasyon, lazer yüzde bir işe yaramaz aksine arttırır, ben de çok bilinçsizdim lazerle başladım pişman oldum şimdii iğneliyle devam ediyorum memnunum
ben çok düzensiz gittiğimden tam olarak seansları saymadım ama 10 seans falan gitmişimdir heralde,ama ayda 1 giderseniz ortalama 1 yılda genelde biter.Sanırım iğneliden başka çözüm yok. Siz kaç seans gittiniz tamamen bitmesi ne kadar zaman alır ?
İğneli çok can yakıyor mu ? Ve kabuklanma olup kötü bi görüntü oluyor mu ? Çeneye düşünüyorum ..tek çözüm iğneli epilasyon, lazer yüzde bir işe yaramaz aksine arttırır, ben de çok bilinçsizdim lazerle başladım pişman oldum şimdii iğneliyle devam ediyorum memnunum
pek can yakıcı değil kabuklanma oluyor ama pek belli değil sıkıntı yaratmazİ
İğneli çok can yakıyor mu ? Ve kabuklanma olup kötü bi görüntü oluyor mu ? Çeneye düşünüyorum ..