- 20 Ağustos 2011
- 192
- 0
- Konu Sahibi LadySubaru
Tatlım hoşgeldin ama senden önemli bir ricam olacak.
2012 KK Enleri seçimlerinde birinci seçildiğim ve bu konuda elimden geldiğince hassas olduğum için senden en azından harf eksiltmeden yazmanı rica edeceğim...--En Türkçeyi güzel kullanan kk üyesi?--
LadySubaru
Benim ve bir çok uygulayan arkadaşımızın cildinde aktif en azından irinli veya büyük olarak tarif edilen sivilce yok. Bunu zaten konuyu ilk açtığım mesajda da ısrarla belirtiyorum.
Bence glikolik asite devam et eylülde tca yaparsın
Glikolik asit tca dan sonra uygulamaya başladım ve ben yaklaşık 5-6 günde bir defa %10luk glikolik asit uyguladım. Cildimden arındırmadım ve laktik asitten daha çok soyduğunu ve pul pul soyduğunu söyleyebilirim şimdilik.
Tatlım saf tca kullandığımız için (Almanya üretimli tüm dünyanın kalitesini kabul ettiği bir kimyasal firması üretiyor diyeyim meraklıları hemen anlayacak zaten) kokusu keski. Diğerlerinde karışım asitler olduğu için daha fazla soyup tahrişe sebep oluyor ama bu kullandığımızda cilde uygun oran kullanıldığında ve 1,5dk'lık bekleme süresi içinde 3-4 defa daha cilde sürüldüğünde etkin soyulma sağlıyor.
cilt ihtiyacımız birbirinden farklı bunu unutmayın, bana 1 uygulama yeterli gelir ama senin istediğin sonuca gitmen için 3-4 defa daha uygulaman gerekebilir.
2. uygulamada iyice ciltte ölü deri atımı yaşanacağı için sonuç daha çok hoşuna gidecektir.
Sen bak ürün içinde kullanmışsın ben saf olarak %10'luk glikolik asit uyguladım.
Pul pul soyuyor ve laktik asitten daha fazla soyuyor.
Laktik asite oranla bir artısı daha var, cildimde laktik asit kadar yanma yada hassasiyet yaratmadı mesela
2 hafta daha kullanıp net fikrimi kullanma yöntemini paylaşacağım sizlere yine
bak utandım şimdi ayrıca senide tebrik ederim bu özeninden dolayı haklısın .bende herhalde uzun yazıyorum ya ayrıca bu topicte de yeniyim okumazlar uf bu ne diyip geçerler kısaltiyim diye pskolojik birşey mi oldu acaba bilmiyorum
gelelim konumuza benim sivilcelerim de büyük değil minik çıkıyo bir veya iki tane o şekilde ama tabi leke dediklerim sivilceden kaldı ve daha yeni geçti o sivilceler yeni lekeler yani.önceden böyle bir sorunum yoktu zaten bir anda oldu gitti kalanıyla uğraşıyorum.nasıl anlattım ya benim bile kafam karıştı anlamışsınızdır inş 5-6 günde bir mi :26: ama 10 luk tabi . canım ben şimdi 20 ve 35 yaptırdım ya diyorum ki üç hafta sonra o siteden 50 lik alıp onu mu uygulasam ya da arada ne kadar gün bırakmalıyım sence. sen baya az bırakmışsın gerçi 10luk ama başta 20 lik yaptırdığımda bilseydim iki hafta sonra bir daha yaptırırdım .zaten süremiz kısıtlı yaz geliyo güneşlenmem zaten ama yinede tabi seansları bitirmeliyiz o zamana değil mi gerçi glikolik te de geçerli mi bu ?yani yazın yapılmaz seans diye var mı öyle birşey