Sonunda bende yaptım. Zannettiğimden daha sakindim.
Dudağıma, gözlerimin kenarına shea butter sürdüm. Zamanlayıcımı ayarladım. Eldivenlerimi ellerime geçirdim. Başladım şişeyi sallamaya, 3-4 dk. salladım. Döktüm tca'yı pamuğa, yanlışlıkla biraz eldivene de döküldü, iyice yedirdim pamuğa, tabii biraz aşağıya damladı yüzümden. Sürdüm sakince, biraz ağır yaptım galiba. 2 defa daha biraz pamuğa tca döktüm, zaten pamukta baya vardı. Gözüme kaçmasın diye yüzüme bastırmadan, nazikçe sürdüm, inşallah yanlış yapmamışımdır. Zamanlayıcım sürenin bittiğini haber verince hemen yüzüme suyu çarptım. Zaten sürenin bitmesine yakın, yüzüm çaydanlıkları dibi kireçlenirya ona dönmeye başladı. Korktuğum kadar yanmadım, yani imdat kurtarın demedim. Şu an kremimi sürdüm, ondan önce yıkayıp kurumaya dönünce yanma oluyordu, 2. kez su tutmuştum. Şimdi yine yanıyor, ama su tutmaya gerek yok, krem sürdüm zaten. İnşallah eşit sürebilmişimdir. Beyazlamazlardan sanki yanak bölgemde pek görünmedi, çoğunlukla çene ve alın kısmımda beyazlama oldu. Yüzüm şimdilik gergin ve parlak. Hafif batma oldu, geçti onlarda. Ama hala içim yanıyor.
İnşallah güzel bir şekilde soyulurum.