Kimi cilt (özellikle buğday ve esmerler) %15 tca ile etkin şekilde soyulmuyor.
Ten rengi buğday olan arkadaşlar %20 esmer arkadaşlar %25 kullanmalı bunu hep yazıyorum sizlere
Bekleme sürenizin içinde mutlaka 2-3 defa daha tca sürmelisiniz cildinize ki hem eşit sürmüş olun hem cilt tca ile iyice ıslansın.
Bölge bölge uygulamayın diye ısrarla vurguluyorum ki tatlım ben yüz dışında tecrübem olmadığını da söylemiştim.
Doktora gitmene gerek yok bepanthene yada medikasol kullanman boynunu 1 haftada toparlar.
Çok miktar sürme nemlendiriciyi güzelim soyulma gecikiyor dediğin gibi
Hı hı çok biliyor o doktorlar acaba kendi yazdıkları roaccutane, acnelyse, tretin vs ilaçların etken maddeleri neymiş onları da bi konuşsalar ya
Yakmış mış mış te allahım ya...
Arkadaşın uygulamayı cildine değil boynuna yaptığını ve benim önerilerimin dışına çıkılmadığı sürece yüzüne tca peeling uygulayan hiç kimsenin sorun yaşamadığını ve sonuçtan memnun olduğunu unutmayın lütfen!
En başta yapar yapmaz yıkanmamalıydı ve parça parça uygulanmamalıydı. Her şeyin uygulama adımları vardır. Cilt yapısı ince ve hassas olan arkadaşları önce bende doktordan görüş alması için yönlendiriyorum ama tüm dünyanın evinde uyguladığı bir solüsyonu başarısız uygulama yaptınız diye lütfen gözünüzde büyütmeyin. O zaman size güzellik merkezinde uygulansın seansı minimum 150tl gibi rakamlara
Bol bol nemlendir güzelim tca nın yüz ve vücuttaki tepkisi farklı çünkü.
Elinde medikasol veya bepanthene kullanabilirsin.