- 16 Ağustos 2012
- 280
- 9
- Konu Sahibi LadySubaru
Tatlım doğru düşünüyorsun ama cildimize tca srüp su ile yıkayıp sonlandırdıktan sonra bephantheni sürmenizi yine tavsiye ederim. Sonraki günlerde fesleğen kremi kullanınü muelisa kremi gibi kremler kullanın ama günde en fazla 2-3 defa ve çok sürmeyin. Tüm yüzünüze 2 bezelye tanesi kadar krem yeter
Eğer güneş koruyucunu kullanır cildini korursan gelmez tatlım. O geri gelme olayı şöyle oluyor gözle göremediğimiz cilt lekelerimizde var ve onlar ultraviyole ışınları ile koyulaşıyor.
Leke problemi olan herkes güneş koruyucuyu hayatının parçası haline getirmeli
Tatlım tca yı cildine bütün olarak yapmalısın bu durumda. Zamanla elbette soyularak seni rahatsız eden görüntüsü hafifler ama ay nasılda şirin tatlı duruyordur, nasılda yakışıyordur o çiller sana
İlla yapacağım diyorsan yüzüne bütün olarak uygulamalısın tca yı
Az önce baktım tatlım şişeye daha yarısına inmemiş 1/4 ü kullanmışım, ben henüz 3 uygulama yaptım
Çok teşekkür ederim tatlım.
Evet cildinize tca yaptıktan sonra fazla nemlendirme yapmayın tüm cildinize 2 bezelye tanesi kadar nemlendirici yeterli olur ve sadece tca yı uygulayıp sonlandırdıktan sonra sürün bephanteni sonraki dünler melisa ve fesleğen gibi kremleri kullanın. Bence de bephantene sizin soyulmanızı engelliyor
Yumuşayıp katmanın ayrılmasını engelliyor tatlım, yeniden canlanmak tabiri yanlış olur
Ki cildinizin toleresi yüksek ise asidik yapıya direnç gösterip soyulma yapmaya da bilir.
Aynı dozu yüksek sürede bekletmek sadece cildin diğer tabakalarına işlemesine sebep olur diyorum ya 1-1.5dk lık bekleme sürenizde tca yı 2-3 defa daha pamuğa döküp tekrar sürün cildinize en iyi çözüm bu
ladycim, cevapların için teşekkürler tatlım. tavsiyelerine uyacağım.
yalnız hiç güneş kremi kullanmamış biri olarak, ve çok üşengeç olduğumu belirterek şunu demek istiyorum ki, kesin alışkanlık haline getiremem ben güneş kremi kullanmayı. dolayısıyla lekelerim kat be kat geri gelir. hiç bulaşmasam mı bu yüzden acaba tca ya. ama çok da ihtiyacım var.. bilemedim ki şimdi..
ay keşke içinde koruma özelliği de olan güneş kremleri olsa, ya da vardır belki ben bilmiorumdur.. sadece onu sürsek.. ne bilim..
ya bu arada bu doa kozmetik güneş kremi de üretse ya, ne sevinirim vallahi..
bi de kızlar konuyu dağıtmak istemiyorum ama, ben bu doa kozmetiğe merak salmaya başladım. özellikle şu tca ve solid parfümlerinden almak istiyorum. yani üye olmayla olmama arasında fiyatlarda baya fark var, üye olmak istiyorum ama bi sürü özel bilgi istiyolar.. hiç böle bi deneyimim olmadığı için çekindim açıkçası.. sizler naptınız kızlar?