B blge_03 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2016 822 560 103 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi blge_03 #1 yüz temizleme jelimin içeriği şu şekilde: AQUA (WATER) . GLYCERIN . SODIUM LAURETH SULFATE . SODIUM COCOAMPHOACETATE . PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE . PEG-7 GLYCERYL COCOATE . SODIUM CHLORIDE . CITRIC ACID . SODIUM BENZOATE . SODIUM SULFATE . PARFUM (FRAGRANCE). ... Anlayanlara sorum içeriği temiz mi? Kuru yanaklarımı dahada kurutur mu? Hassas ciltler için diyor. Bioderma kullancaktım ama onda çok fazla şikayet okudum.
yüz temizleme jelimin içeriği şu şekilde: AQUA (WATER) . GLYCERIN . SODIUM LAURETH SULFATE . SODIUM COCOAMPHOACETATE . PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE . PEG-7 GLYCERYL COCOATE . SODIUM CHLORIDE . CITRIC ACID . SODIUM BENZOATE . SODIUM SULFATE . PARFUM (FRAGRANCE). ... Anlayanlara sorum içeriği temiz mi? Kuru yanaklarımı dahada kurutur mu? Hassas ciltler için diyor. Bioderma kullancaktım ama onda çok fazla şikayet okudum.
Mrs Alessandra Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2019 9 2 1 25 27 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi blge_03 #2 Glycerin, sls'nin kurutuculuğunu önleyeceğini sanmıyorum. Başlarda kurutmaz ama uzun vadede yanaklarını daha fazla hassaslaştırabilir.
Glycerin, sls'nin kurutuculuğunu önleyeceğini sanmıyorum. Başlarda kurutmaz ama uzun vadede yanaklarını daha fazla hassaslaştırabilir.
Delirella 2 si cennet 3 meleğin annesi Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2018 6.432 8.266 198 27 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi blge_03 #3 Bebek şampuanı kullan. Hassas ciltlerde sorun çıkarmıyor