Yüz tüylerimi nasıl azaltırım?

herhangibiri_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2024
3
1
24
Merhaba ben malesef yüzümü boynuma kadar once agda ile aldırdım kuaförde sonra çoğaldıkça çoğaldı bu yaklaşık 4 5 senedir devam ediyor ve artik son zamanlarda yanagimdakiler siyah ve kalın çıkıyor halen ben evde once kendim agda ile sonra da ip ile alıyorum artik bıktım canım çok sıkılıyor her yerim tüy kıl ne yapmam lazim igleli epilasyona gitsem yuzumde çukur kalabilirmis birde yaz ayındayız gidemem diger lazerler de cogaltir diye ki daha once vucudum için gittim gittigim aylar rahattım ama seans bitince yine bastan çıktılar acaba karınca yağı kullanan varmi yuzu icin ne onerirsiniz

Canım bendede vardı bu sorun çenemin altında uzun uzundu inceydi sonra bende senin gibi agda yaptım ve iyice kalınlaştı nedense canım cok acıyordu o zamanlar bide bekardım yani cok psikolojim bozuluyordu yeni yeni lazer epilasyon cıkmaya başlayınca ona gitmeye başladım bir süre cıkmıyordu lazer seansın bittikten sonra cıkmadı uzun bir süre sonra evlendim hamile kaldım doğum yaptım hormonlardan mı bilmiyorum yeniden cıkmaya basladı ama bu sefer tek tük yerlerde onlarıda kendim tüy kısaltıcı ile alıp evde lazer cihazım var onla lazer yapıyorum yine cıkıyor ama uzun bir süre de cıkıyor ağda gibi değil biter mi bilmiyorum .

Merhaba. Ben de muzdaribim ama benimki hormonlardan kaynakli. Ben Instagramda sevkul diye birinden lazeriksir diye bir şey almıştım.dogal içerikli .Kendim kullanamadim çünkü cilt bakımlarımı nerdeyse 1-1,5 aydır aksatiyorum. Ama esimin sakalları elmacık kemiklerinde de çıkıyordu. O da o kısmı jiletle kisaltiyordu her gün. Şimdi ben 2 günde bir o kısmı cımbızla alıyorum.( Hassas bir bölge diye ağda kullanmadık. ) sonraki alıma kadar hergün lazeriksiri sürdüm. 2-3 haftadır bu şekilde uyguladık. Azalma oldu, kılların çoğu tüy gibi ince çıkıyor. Kalın olanlar da var ama en az 3 ay kullanın diyor zaten sevgi hanım. Sanırım eşimden bana sıra gelmeyecek.
Ek olarak kozmik bakim blogtaki epilasyon tskvimini takip etmenizi tavsiye ederim. Bacaklarımda özellikle müthiş etkisini gördüm 3-4, denemede

Cok teşekkür ederim benim hormonlarimda duzgun çıkıyor testlerde ama malesef yuzum böyle bakayım oralara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…