• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz tüylerim

uzulmektenyoruldum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
13
-23
1
25
Arkadaşlar selam bir konuda danışmak istiyorum size. Yüzümde siyah ve uzun tüyler vardı çok rahatsız oluyordum 26 yaşındayım bu zamana kadar hiç almamıştım fakat bir hafta önce çok rahatsız olduğum için yüz ustrası ile aldım rahatsız olduğum yerleri aldım çok detaylı almadım şuan yüzüme dokunduğumda diken gibi cok kötü ne yapabilirim bir daha almasam düzelir mi bu hâli daha kötü diken gibi şuan

Arkadaşlar selam bir konuda danışmak istiyorum size. Yüzümde siyah ve uzun tüyler vardı çok rahatsız oluyordum 26 yaşındayım bu zamana kadar hiç almamıştım fakat bir hafta önce çok rahatsız olduğum için yüz ustrası ile aldım rahatsız olduğum yerleri aldım çok detaylı almadım şuan yüzüme dokunduğumda diken gibi cok kötü ne yapabilirim bir daha almasam düzelir mi bu hâli daha kötü diken gibi şuan
Asla jilet ustra vurmayin. Sertlesir tabiki. Epilasyon aleti ile alabilirsiniz. Ben favori kisminda hafif sacim devam ediyor. O goruntuyu sevmedigim icin ayda bir aliyorum. Evet biraz can yakiyor ama ne sertlesti ne artti. Bazen almiyorum bile bikac ay. Gozume batinca dur bi hallediym sunlari diyorum. Asla jilet vurmayin heleki yuzunuze.

Ben kullanıyorum önceden iple alıyordum dudak üstünde pek bir şey fark etmedi ama çene kısmında keşke kullanmasaydım. Bir iki tane siyah vardı şimdi 7-8 tane oldu. Jiletten hiçbir farkı yok. Bir de iple en az 8-9 gün çıkmıyor ama bunda iki günde bir her makyajdan önce kullanmak durumunda kalıyorum. Acı çekmek istemediğim zamanlarda kullanıyorum sadece.

Çene bıyık favori kaş yaptırıyorum.Boyun yaptırmadım.Onun dışında tüm yüz yaptırıyorum
Tüyleriniz kalınmıydi kusura bakmayın çok sordum da kaçıncı seansiniz benim baya erkek sakalı gibi oldu artık gideceğim yer ilk lazer vs yaparız dedi aklımı karistirdi lazere bulaşmak istemiyorum

Beniö

merhaba ben de yaptırıyorum ama hala iyileşmedi 3 hafta oldu yapılan yerler hala kırmızı sizinki de böyle mi. Ben sordum işlem yapana normal dediler. İyileşmeyen yaralar da var
İğneli lazerse

Cildiniz kutudur yeterli nemlendırme yapmıyorsunuzdur güneşe maruz kalıyordur cilt . Çok derine yapıyorsa iyileşme süresi uzar bu normaldır
İntihaplanma varsa enfeksiyon kaynaklı olabilir

Cilde oluyor mu o bibim ya eşimin yanakları için alsam bari..

önceden ilgileniyordum cımbızla iple giriyordum şimdi kendı nefesım kendıme yetmiyor göbüşten eğilemiyorum
Valla ben bildiğin sakallı göbeği iç bacaklari erkek kadar killı bir kadindım siyah kıllar için çok iyi şu anda nerdeyse 0 kıllıyım aylarca almiyorum jilet yapsam bile sert çikmiyor ben çok memnunum ama alip ilk zamanlar düzenli yapmal lazim

Valla ben bildiğin sakallı göbeği iç bacaklari erkek kadar killı bir kadindım siyah kıllar için çok iyi şu anda nerdeyse 0 kıllıyım aylarca almiyorum jilet yapsam bile sert çikmiyor ben çok memnunum ama alip ilk zamanlar düzenli yapmal lazim
şimdi baktım baya da atışı var makınanın. Yorumlarda güzel 👍 Yaparım yaparım elim boş 15-20 güne bir tekrarlarım cildini tahriş etmeden kontrol ede ede adamı da yakıp koymayım 🤣🤣🙈🙈
ben lazerliyim 8 senedir çok rahattım ama tüp bebekten ötürü kullandığım hormonlar ufaktan bazı bölgelerde tüylenme yaptı doğumdan sonra bende kullanırım 🙈 tişikkirler canımcım 🌺😘

İğneli lazerse

Cildiniz kutudur yeterli nemlendırme yapmıyorsunuzdur güneşe maruz kalıyordur cilt . Çok derine yapıyorsa iyileşme süresi uzar bu normaldır
İntihaplanma varsa enfeksiyon kaynaklı olabilir
Cildim çok kuru doğru daha sık merhem sürmem gerekiyor sanırım. Güneşe de pek çıkmıyorum bulunduğum şehirde hava kapalı ama enfeksiyon vs olmadı herhsngi bir kabarcık vs olmadı ama geçmeyen bir kızarıklık var. Geçmez diye korkuyorum

Back