• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz tüylerim

femmette

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
610
805
53
merhabalar bu konu benim için ciddi dert.
özellikle bıyık ve çene altında tüylenme hatta simsiyah kıllanma problemim var.
İple alıyorum, 2günde tekrar çıkıyor.
En azından bu çıkış süresini uzatmak istiyorum.

Zerdeçal süt karışımının, macun kıvamında 1ay boyunca, haftada 2-3kez kullanıldığında baya işe yaradığını okudum.
Aranızda deneyen var mı?

Şuanda epilasyon yaptıramıyorum.
Evde işe yarayacak, en azından süreyi uzatacak bildiğiniz bir yöntem varsa, paylaşın lütfen.

Ben epilasyon yaptırdım rahatladım.
Denemedim öyle şeyler ama ağda daha iyi değil mi?

Ben epilasyon yaptırdım rahatladım.
Denemedim öyle şeyler ama ağda daha iyi değil mi?
Favori bölgesini sir ağda ile alıyorum ama, çene ve bıyıklardakiler okadar sertki, sadece cımbız veya ip çekebiliyorum. Sir ağda ile çektiğimde sadece ince tüyler geliyor.

Favori bölgesini sir ağda ile alıyorum ama, çene ve bıyıklardakiler okadar sertki, sadece cımbız veya ip çekebiliyorum. Sir ağda ile çektiğimde sadece ince tüyler geliyor.
Kendiniz mi yapıyorsunuz kuaföre gidin isterseniz
Siyah tüyler daha kolay alınır aslında ağdayla

Kendiniz mi yapıyorsunuz kuaföre gidin isterseniz
Siyah tüyler daha kolay alınır aslında ağdayla
tabiki kuaföre de gidiyorum, kendim de yapıyorum.
kuaförde de önce ağda yapılıyor, ağdayla alınmayanlar iple alınıyor.
yani hem ağda, hem üzerine ip, çene ve dudak bölgemi ne hale getiriyor tahmin edersiniz.
haa tabi uzatabilsem tabiki ağdayla daha rahat alınır ama, 2günde çıkan tüyleri nasıl uzatayım.
bu arada, favori bölgemdekiler de siyah ve ağdayla çok rahat çekiliyor.
ama, özellikle çenemde durum öyle değil.

evde tüylerimi nasıl bitiririm değil derdim,
tüylerin çıkış süresini nasıl uzatabilirim.

Aynı durumdaydım. İple alıyırdum yüzümü ve sadece 1 gün yetiyordu. Üstüne sivilcelenmede oluyordu ipden dolayı. Lazere gitdim sonunda.
Şimdi tüylüri inceltecek ve çıkma süresini geciktirecek ürünler araştırıyorum. Karınca yumurtası yağı, hamam otu yağı; bioder, ersağ ve başqa hazır ürünler var. Tabi yüz için uygun olup olmadığını bilmiyorum.
Şu zerdeçalide duydum. Ama yüzü boyama ihtimali olduğu için üşendim. Bence zararı olmaz denense.

Aynı durumdaydım. İple alıyırdum yüzümü ve sadece 1 gün yetiyordu. Üstüne sivilcelenmede oluyordu ipden dolayı. Lazere gitdim sonunda.
Şimdi tüylüri inceltecek ve çıkma süresini geciktirecek ürünler araştırıyorum. Karınca yumurtası yağı, hamam otu yağı; bioder, ersağ ve başqa hazır ürünler var. Tabi yüz için uygun olup olmadığını bilmiyorum.
Şu zerdeçalide duydum. Ama yüzü boyama ihtimali olduğu için üşendim. Bence zararı olmaz denense.
aynen öyle, dün gece aldım, yarın sabah yine alırım.
bu arada daha sivilce ve hassasiyet bile geçmemiş oluyor.
lazer işe yaramadı mı?
bioderi 10 yıl kadar önce düzenli kullanıyordum, hatırladığım kadarıyla memnundum sanırım (onu da alayım en iyisi)
karınca yumurtası yağı da bir ara çok popülerdi ama, işe yarıyor mu bilemiyorum.

şimdi zerdeçal aldım geldim, bir ay boyunca haftada 2-3 kez uygulayacağım, ne zararı olabilir.
bu ara evdeyim, renk vermesi de sorun olmaz.
1ay sonra da bioder alayım.

işe yarar bir yöntem bulursanız, paylaşırsanız sevinirim.

aynen öyle, dün gece aldım, yarın sabah yine alırım.
bu arada daha sivilce ve hassasiyet bile geçmemiş oluyor.
lazer işe yaramadı mı?
bioderi 10 yıl kadar önce düzenli kullanıyordum, hatırladığım kadarıyla memnundum sanırım (onu da alayım en iyisi)
karınca yumurtası yağı da bir ara çok popülerdi ama, işe yarıyor mu bilemiyorum.

şimdi zerdeçal aldım geldim, bir ay boyunca haftada 2-3 kez uygulayacağım, ne zararı olabilir.
bu ara evdeyim, renk vermesi de sorun olmaz.
1ay sonra da bioder alayım.

işe yarar bir yöntem bulursanız, paylaşırsanız sevinirim.
Lazere devam ediyorum. 6 seansım oldu. İnceldi tüyler, favori kısmında yok artık nerdeyse. Sadece 1 ay sürüyor seans aralığım. Şu an için memnunum, bitmese bile. Onca yıl işkenceden sonra mucize gibi.

Unarım işe yarar. Bende deyinicem artık vücut için. İşe yararsa paylaşırım. Küründe sonucunu merak ediyorum. Paylaşırsınız atrık:KK36:

Lazere devam ediyorum. 6 seansım oldu. İnceldi tüyler, favori kısmında yok artık nerdeyse. Sadece 1 ay sürüyor seans aralığım. Şu an için memnunum, bitmese bile. Onca yıl işkenceden sonra mucize gibi.

Unarım işe yarar. Bende deyinicem artık vücut için. İşe yararsa paylaşırım. Küründe sonucunu merak ediyorum. Paylaşırsınız atrık:KK36:
1ay süper, daha ne olsun diyesim geldi:KK48:, inşallah tamamen biter.
ben de şimdilik çıkma süresini uzatsam yeter.
şuanda bu satırları suratımda sapsarı zerdaçalla yazıyorum, kurumasını bekliyorum.

1 ay boyunca yaptıkça buraya yazacağım, inşallah sonunda da "işe yaradı" yazarım.:dua:

arkadaşım sen bana bioderi tekrar hatırlatınca, bir bakayım dedim, 10 yıl önce kavanozda kremi vardı, onu kullanmıştım.
şimdi, bioder tüy azaltıcı karınca yumurtası yağı varmış.
bunu araştıracağım.

arkadaşım sen bana bioderi tekrar hatırlatınca, bir bakayım dedim, 10 yıl önce kavanozda kremi vardı, onu kullanmıştım.
şimdi, bioder tüy azaltıcı karınca yumurtası yağı varmış.
bunu araştıracağım.
Onu duymamıştım hiş. İkisi bi arada olmuş)) Umarım iyi sonuç alırsın. Zerdeçalın rengi kaldı mı maskeyi yapınca?

Onu duymamıştım hiş. İkisi bi arada olmuş)) Umarım iyi sonuç alırsın. Zerdeçalın rengi kaldı mı maskeyi yapınca?
Evet sapsarı geziyorum:KK45:
Çıkarmak için çok da uğraşmadım, sadece ılık suyla yıkadım. Evde olduğum için sorun etmedim

Bugün ikinci kez yaptım. Su anda kurumasını bekliyorum.
Fena boyuyor, sürerken ellerimi sapsarı yaptı.
İşe yarasında şimdilik problem etmiyorum

Rengi kendiliyinden mi geçiyor? Fark olsu mu bu güne kadar?
Perşembe yaptığımda sadece ılık suyla yıkadım, sapsarı gezdım. Cuma baya gecmişti, duş aldım tamamen geçti.
Bugün yaptım, yine sadece ılık suyla yıkadım, sapsarıyım. akşama kadar kalsın, yatmadan yüz yıkama jeliyle yıkayacağım.
Geçer diye düşünüyorum.

Cuma akşam epilasyon yaptım, normalde pazar tekrar yapmam gerekirdi,
Bu akşam yapacağım.
Bence ilk sefer için hiç fena değil.

Bu arada, bir ay bunu kullanıp, sonra bioderin biocure setini almaya karar verdim (epilasyondan sonra üç gün kullanılıyormuş), etkisi iyi görünüyor.

İlerleme var o zaman. Çok sevindim. Bioder kullanmadım ama çok duydum etkili olduğunu. Etkusini artırır.

1.kür 29.03.2018
2.kür 02.04.2018
3.kür 04.04.2018

Epilasyon 30.03.2018
Epilasyon 03.03.2018

Kürü haftada 3kez yapmaya çalışacağım,
Epilasyon tarihlerimi de yazıyorum, bakalım fark nasıl olacak.

1.kür 29.03.2018
2.kür 02.04.2018
3.kür 04.04.2018
4.kür 07.04.2018

Epilasyon 30.03.2018
Epilasyon 03.04.2018
Epilasyon 06.04.2018

Galiba çene kıllarının inceldiğini farkettim, normalde elime çok sert gelirdi, umarım yanılmıyorumdur.

Back