- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Yüze de miLumea diyorum.
Bilmiyorum hiç duymadım valla. Ama doğumdan sonra gerçekten bu kıllardan kurtulmam lazım çok iticiIgneli epilasyon neden denemediniz ? Bana en cok o fayda oldu.Beyaz tenliyim.Sari tuylerim var.Baya fayda etmisti ama epilasyoncum meslegini birakti malesef.
Artik guzellik salonu dolasmak istemiyorum.Lumeayi arastiricam.Olursa hic dusunmeden alirim.
Gitmeyi istiyorum da aksatıyorum hep çalışıyorum . Ve tüylerim 2 günde çıkıyor. Çıkanları almamam lazım lazer yapınca . Zor işler :)Lazer çoğaltabiliyormuş benim gittiğim merkez tavsiye etmedi. Biri lumea demiş aman diyim kendi başına yapmaya fon kalkışma. Lazere gideceksen de iyi bir yer bul. İğneli lazer işe yarıyor diyenler de var.
Tek tük ise hiç uğraşama cnm git iğneli epilasyonaŞu sarartmayı bende deneyeyim yarın
Gerçi tek tük kıl olduğu için ve cidden bildiğiniz rahatsız edici kıl olduğu için işe yararmı bilemedim. Gerçi bunu da denemedim dememek için kesinlikle yapacağım
Teşekkür ederim umarım işe yarar
Kesinlikle yüze lazer olmaz kalın ince ayva tüy fark etmez yayıp çoğaltıyorKıllar siyahsa lazer gayet de etkili bir çözümdür. Az ve ince olan kıllara atış yapmıyorlar çoğalma görülebileceği için. Ayrıca benim canım acımıyor lazerde. Yaptırdığınız cihaza göre değişir. Kılların azalması da herkeste aynı olmaz ama ağdadan çok daha etkili olacağı kesin.
Yüzü jiletle alıyoruz demiyorlar tabiki erkeklerin traş olduğu kısaltıcıyla alıp buz lazer yapıyorlar aynı şey yaniBuarada yuzunuze jilet vurun diyen yerlere gitmeyin
Bildigin jilet vurun diyolar yaa.. bir gun bitiyor mu o killar cunku daha beter oluyolarYüzü jiletle alıyoruz demiyorlar tabiki erkeklerin traş olduğu kısaltıcıyla alıp buz lazer yapıyorlar aynı şey yani
Ben tüm vücut lazere gidiyorum. Yüzüme de giriyorum kimi zaman buz lazer kimi zaman Alex e giriyorum ama kesin çözüm yok. Seans vaktim geldi yüzüm tüy dolu.
Kesinlikle lumea diyorum ben de.
Ya yüzüne kullanıyormusun,bende de var ama diğer bölgelere kullanıyorum yüzüme denemedim
Merhabalar yüzüne 15 seans lazer yaptırmış biri olarak yazıyorum YÜZE LAZER YAPILMAZ BUNU ÖĞRENMEM ÇOK GEÇ OLDU VE MAALESEFKİ YOĞUNLAŞTI ARTI TÜYLERİM. İĞNELİ TEK ÇÖZÜM SAKIN YÜZE LAZER YAPTIRMAYIN.Bildigin jilet vurun diyolar yaa.. bir gun bitiyor mu o killar cunku daha beter oluyolar
Yüze lazer yapılır. Ama buz lazer yapılmaz. Normal atışlı lazer gayet sonuç verir kılları inceltir. Buz lazer yüz bölgesinde artışa sebep olduğu için tercih edilmez.Kesinlikle yüze lazer olmaz kalın ince ayva tüy fark etmez yayıp çoğaltıyor
Ben 4 5 yıl önce bıyık ve çeneme alexsn yaptırdım. 1 yılı aştı çene yanlarıma yaydı. Bunlar için 15 seans buz lazere gittim yüzüme yaydı.Yüze lazer yapılır. Ama buz lazer yapılmaz. Normal atışlı lazer gayet sonuç verir kılları inceltir. Buz lazer yüz bölgesinde artışa sebep olduğu için tercih edilmez.
Bence müdahale ettiğiniz için koyulaşmış benim çene altimda var eskiden daha belirgindi şuan 28 yaşındayım eskisi kadar belirgin değil hiç müdahale etmedim hormonel sorunum da yok o yüzden tedavi vs gerek yoktu ben rahatsız olan bana bakmasın bu onun sorunu düşüncesindeyim. Siz de önce dr gidin hormonel sorunlarınızın olup olmadığını öğrenin eğer varsa tedavi olun sonra da lazerle tamamen kurtulunKızlar yüz tüylerim iyice koyulaştı biriyle konuşurken hep yüzümdeki tüylere baktığını düşünüyorumsir ağda yaptırınca tüm yüzüm sivilceleniyor, iple aldırınca da öyle oluyor. Benimle aynı durumda olan var mı? Nasıl bir yöntem bulabilirim?
Bende yaptirmiyorum her yere yaptirdigim halde. Zaten kotu degil yuzum, ayva tuyleri diyelim.. yumurta gibi olamayacagimiza goreMerhabalar yüzüne 15 seans lazer yaptırmış biri olarak yazıyorum YÜZE LAZER YAPILMAZ BUNU ÖĞRENMEM ÇOK GEÇ OLDU VE MAALESEFKİ YOĞUNLAŞTI ARTI TÜYLERİM. İĞNELİ TEK ÇÖZÜM SAKIN YÜZE LAZER YAPTIRMAYIN.
ANKARADA İYİ Bİ YER ARAŞTIRIYORUM
Nasıl teşhis kondu acabaDikkat edin çok bu konudan bende şikayetçiyim ama ben ne yazık ki hirsutizm hastalığına yakalandım. Siz de ilk önce doktora başvurun,daha sonra güzellik merkezlerine gidersiniz.
nasıl kullanıyosun biraz detaylı anlatır mısınızCeviz denedin mi? Cevizi kırıp o cevizin ortasındaki kahverengi kısmı var ya onu kullanıyorsun. Araştır istersen, bende fayda etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?