Yüz tüyleri

nasıl kullanıyosun biraz detaylı anlatır mısınız
Iki çeşidi var;

Öncelikle 1 avuç dolusu ceviz kabuğunu kırıp yakıyoruz ve bu işlemi kabuklar kül olana dek sürdürüyoruz. Daha sonra bu külleri suya atarak 12 saat suda bekletiyoruz. 12 saatin sonunda gazlı bezi bu karışıma batırıp emmesini sağlıyoruz. Gazlı bezi kurtulmak istediğimiz türlü bölgede 30 dakika bekletiyoruz. Bu uygulamayı bir süre her gün uyguluyoruz ve birkaç hafta sonra tüyler tamamen yok oluyor.

Diğeri ise;

Ortadaki kısmı alıyorsun, şurup şişesi (koyu renkteki şişenin) içine koyuyorsun, üzerine spiritus (eczanedeki alkol), döküyorsun, 1 hafta bekletiyorsun, ardından sorunlu bölgeye sürüyorsun.

Zerdeçal ve süt de var. Kişiden kişiye değişir, kime hangisi iyi gelirse.

çok teşekkür ederim

Ne kadar suya atıcaz külleri ?
Bu karışımı yaşlı bir teyzeden duymuştum seneler önce ama dikkate almamıştım

iz yaptığı için hemde alınan tüyler daha ince ama daha uzun cıktıgı için

iz geçicidir eğer iyi bir kişi tarafından işlem yapıldıysa benim cildim hassas ve gördüğüm bazı tedavilerden dolayı ince bu yüzden iz olmasını bekliyorum ama hepsinin geçeceğini biliyorum zamanla. iğneli epilasyonda kök zayıfladığı sürece uzun çıkması neden sizi rahatsız etti anlamadım sonuçta işlem yapıla yapıla bir daha çıkmamak üzere bitecek. ayrıca uzun olması sizi rahatsız ediyorsa randevularınızı ona göre alabilirsiniz. şahsen ben eğer 1 yıl sonra tüysüz bir yüze kavuşacaksam seve seve o geçici izlere katlanır bakım yapar, o uzun tüyleri de görmezden gelirdim. eminim başladıktan sonra hiçbir görüntü başlangıçtaki kadar kötü değildir

sizin düsünceniz o yonde olabilir. Ben rahatsız oluyorum uzun tüylerden ve inceldigi icin islem yapılamıyor cilt kızarıyor. İzlerimde 1 yıldır geçmiyor geçici olup olmaması değişir cilde göre.

sizin düsünceniz o yonde olabilir. Ben rahatsız oluyorum uzun tüylerden ve inceldigi icin islem yapılamıyor cilt kızarıyor. İzlerimde 1 yıldır geçmiyor geçici olup olmaması değişir cilde göre.

haklısınız benim düşüncem o yönde olabilir. ama inceldiği için işlem yapılamama gibi bir durum sizin sadece doğru uzmanı/uzmanları bulmadığınızı gösteriyor. ince tüyleri alıp cilde zarar vermeyen ve o ciltleri mis gibi yapan bir sürü uzman vardır bu alanda. bizlerin cildine nasıl baktığı da çok önemli tabii ama uzman işini doğru yaptığı sürece, siz de iyi bakarsanız izler er ya da geç geçer. eğer uzmanın hatası varsa o zaman ne olur bilemiyorum

ankarada beyaz/sarı tüyleri alabilen biri yok. Cilt kızardıgı için alamıyoruz diyolar kökü bulamadıkları için iz yapıyolar. istanbulda olsam doga hanıma giderdim, ona da özelden yüzümü attıgımda bana göre tüylü bir yüzünüz yok dedi yani tertemiz olması bir hayal benim icin.

istanbul'da doğa hanıma gidip ankarada sevgi(?) hanıma gidip memnun kalan bir hanımefendi var doğa hanım gibi usta birinden sonra memnun kalıp yüzünü bitirdiğine göre sanırım o kişi de gayet iyidir işinde.

bilip bilmeden yorum yaptığın nasıl da belli

bilip bilmeden yorum yaptığın nasıl da belli

Hanımefendinin adı Yağmur Dereli, açıp bakabilirsin kim bilmiyor o belli oluyor. O hanımefendinin defalarca yazıp iki taraftan da memnun kaldığını belirttiğini biliyorum, iyilik yapayım istedim ama sizin gibiler ne iyiliği ne de başka bir şeyi hak etmiyor. İstanbul'da yaşamama rağmen İzmir, Ankara da dahil buradaki pek çok ile ait başlığı okudum. Eğer siz de okumuş olsaydınız o hanımefendinin Doğa hanımdaki sürecini de, daha sonra o kişiye gidip tüylerinden kurtulduğunu yazdığını da bilirdiniz. Sizinle bana ait olmayan ve forumda bulabileceğiniz bir bilgiyi paylaştım ama bu küstah tavırlarınızdan sonra belki de suratınızın mevcut haliyle kalması sizin için daha hayırlıdır. En iyi uzmana gitseniz dahi bu küstah tavrınızla ne bakımını önersiniz ne başka bir şey ve eminim cildinize yarardan çok zarar verirsiniz, bırakın en iyisi olduğu gibi kalsın da cildiniz zarar görmesin.

Sevgi hanıma ilk giden benim bu sitede tavsiye edende benim. İnce tüyleri almadığınıda belirttim almaya calısınca ince tüylerde deli gibi iz yaptıgınıda. Beni başka şehirdeki epilasyoncular ilgilendirmiyor işlem ilgilendiriyor. İğneli epilasyonla beyaz tüyü almak oldukça imkansızdır. Sizin o kötü kalbinizle başınıza kim bilir neler gelir umarım benden daha beter şeyler yaşarsınız yüzünüz konusunda Allah kalbinize göre sonuçlar versin hadi bayyy

Emin olun o beddualar sizi iyi bir yere getirmeyecek. Ettiğiniz laflar er ya da geç dolaşıp sizi bulacak benim bundan şüphem yok ama dilerim vicdan muhakamesi yaptığınızda pişman olursunuz da o kötü laflarınız size dönmez zaten memnun değilmişsiniz Allah daha kötü bir duruma getirmesin diyeyim büyüklük bende kalsın.

ben size hicbir sey demeden böyle olmanız sizin için hayırlı falan demeye başladınız size tek bir hakaret etmemiştim burda başımdan geçenleri anlattım hemen atarlanmaya başladınız beddua etmedim hakkımda kötü konuştuğunuz için sinirlendim sadece. Demek istediğim şeyi 1000 kez açıkladım sarı tüyleri alabilen yok diye araştırmamışsın sen falan demeye başladın ben her uzmanı denedim bu konuda bilinçli biri olarak yorum yapıyorum kalp kırmadan.Herkes memnun kalmak zorunda değil ilk mesajımda buydu iğneliye gittiğim için pişmanım bu mesaja bile atarlandınız herkes aynı düşünceler içerisinde olmak zorunda değil ki siz memnunsanız ne mutlu size

Sorunlu bölgeniz yüz olduğu için konuşuyorum eğer kalıcı şekilde kurtulmak istiyorsanız asla lazer veya ipl teknolojisinin olduğu o ev cihazlarını asla değdirmemelisiniz. Zaten bunların dışında da kalıcı bir yöntem olarak iğneli kalıyor. Amacım yardımcı olmaktı aslında insan yüz vb. yerlerde fazla hassas olup yanlış kararlar verebiliyor ama sonra daha kötü bir sonuçla karşılaşabilir. Benim size başta tepki verme nedenim ''bilmeden konuşuyorsun'' tarzı bir söyleminizdi ve sonrasında da agresif cevaplara devam ettiğinizde doğal olarak ''bari ellemesin de mevcut haliyle kalsın daha kötü olmasın'' dedim burada kötü niyetten ziyade iyi niyet var. İğneliden memnun olmamanıza atarlanmadım, şaşırdım çünkü kalıcı olarak kullanabileceğiniz bir yöntem henüz yok hele de yüzünüzdeki tüyler açık ise çok daha zor işiniz. Açıklama ve yardımcı olmak isteyen birinin atarlandığını vb. düşünmeniz garip. Ben henüz bir işlem yaptırabildim o da yoğunluğu azaltmaya yönelikti o yüzden ''memnun'' demek için erken ama seneye bu dönemler ben de bu başlıkta sonuçlarımı ve eğer o süreç içinde bana yardımcı olan bir şeyler bulursam paylaşayım diye bu hesabı açmıştım.

yanlıs anlasılma olmus o zaman aramızda.Sanki böyle olmayı haketmişsin gibi söyledin ama neyse.. İğneli konusunda kıl kökünüz gözüküyorsa sanslısınız gözükmüyorsa ne yazık ki alınmıyor. Doğa hanımda yüzünüz ince işçilik ister bunları almak zor demişti. O yüzden pişmanım zaten inceydi daha da inceldi ama ışıkta her yerim tüy duruyor kedi yüzü gibi ve izlerde cabası.Ama tüy degilde kıl olsaydı mükemmel sonuclar elde edilebilirdi

o kedi tüyü gibi bahsettiğiniz şeyi anladım sanırım benim cildimde olan açık kahve ince yoğun tüylerin dışında onlardan da var ama çıplak gözle dahi görünmüyorlar belki aynı şeyden bahsetmiyoruzdur ama eğer doğru anladıysam büyük ihtimalle izleriniz olmasa hiç dert etmeyecektiniz. o izleri geçirmek için bir şeyler kullanıyor musunuz? ince olsa bi dert kalın olsa ayrı dert her türlü zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…