- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
Şu an zaten hastalığımdan dolayı sadece doktora gidiyorum da bilmiyorum tabii yapı meselesi ben sadece okuduğum için aklımda kalmış sizin memnun olmanıza sevindimBen inanmıyorum buna zira tüylerim çok inceldi ve azaldı tamamen bitmiyor ama ki dermatoloğuma sorup gittim.İlk başlarda lazere gittim.Lazer hem inanılmaz acı veriyor özellikle kemikli bölgelerde hem de tüy olmayan yerlerde tüt çıkartıyor lazere asla gitmeyin
Teşekkür ederim çok,aminTeşekkür ederimAllah şifa versin
Lumea diyorum.
Kız o ise yarıyor mu gerçekten?Lumea diyorum.
Ya yüzüne kullanıyormusun,bende de var ama diğer bölgelere kullanıyorum yüzüme denemedimLumea diyorum.
Aslında bu şekilde lazerden korkutmaniz da doğru değil. Belki üye olmayan bunu araştıran baska insanlar da okuyordur. Ben internetteki olumsuz yorumlardan ötürü lazere gitmek istemiyordum. Ama gidince daha erken gitmediğim için pişman oldum. Boşuna uğraşmışım onca zaman agdayla falan.Ben inanmıyorum buna zira tüylerim çok inceldi ve azaldı tamamen bitmiyor ama ki dermatoloğuma sorup gittim.İlk başlarda lazere gittim.Lazer hem inanılmaz acı veriyor özellikle kemikli bölgelerde hem de tüy olmayan yerlerde tüt çıkartıyor lazere asla gitmeyin
Yüzünüze hangi makinada giriyorsunuz, bayağı azalma oldu mu?Aslında bu şekilde lazerden korkutmaniz da doğru değil. Belki üye olmayan bunu araştıran baska insanlar da okuyordur. Ben internetteki olumsuz yorumlardan ötürü lazere gitmek istemiyordum. Ama gidince daha erken gitmediğim için pişman oldum. Boşuna uğraşmışım onca zaman agdayla falan.
Ben korkutmuyorum ki kendi yaşadığım şeyi söylüyorum.Bence çok acı veriyor özellikle yüzün kemikli bölgelerinde ayrıca yanlış uygulamadan dolayı boyun bölgemde tüylenme oldu lazer değmeden önce yoktu dikkatli olmak lazım.Aslında bu şekilde lazerden korkutmaniz da doğru değil. Belki üye olmayan bunu araştıran baska insanlar da okuyordur. Ben internetteki olumsuz yorumlardan ötürü lazere gitmek istemiyordum. Ama gidince daha erken gitmediğim için pişman oldum. Boşuna uğraşmışım onca zaman agdayla falan.
Yok zaten burada herkes kendi tecrübelerini paylasiyor ona birşey demiyorum da, yorumunuzda asla gitmeyin gibi bir ifade vardı ondan alintiladim.Ben korkutmuyorum ki kendi yaşadığım şeyi söylüyorum.Bence çok acı veriyor özellikle yüzün kemikli bölgelerinde ayrıca yanlış uygulamadan dolayı boyun bölgemde tüylenme oldu lazer değmeden önce yoktu dikkatli olmak lazım.
Lazer çoğaltabiliyormuş benim gittiğim merkez tavsiye etmedi. Biri lumea demiş aman diyim kendi başına yapmaya fon kalkışma. Lazere gideceksen de iyi bir yer bul. İğneli lazer işe yarıyor diyenler de var.Bende de bu sorun var bir çaresi de yok vallatüy sarartıcı kullanabilirsin ancak .diğer türlü lazer .o da bitme garantisi yok .
Diger bolgelerde ise yaradimi?Ya yüzüne kullanıyormusun,bende de var ama diğer bölgelere kullanıyorum yüzüme denemedim
Evet ben memnunumDiger bolgelerde ise yaradimi?
Lazeri kalıcı görmeyenlerdenimBen korkutmuyorum ki kendi yaşadığım şeyi söylüyorum.Bence çok acı veriyor özellikle yüzün kemikli bölgelerinde ayrıca yanlış uygulamadan dolayı boyun bölgemde tüylenme oldu lazer değmeden önce yoktu dikkatli olmak lazım.
Benim boyun bölgemde hiç yoktu.Küçük yaşta gitmiştim lazere ve boyun bölgeme de uygulamaya başladılar ve orada tüylenmem başladı.Ama şuan 2 aya bir sarartıyorum tüyleri çok rahatım lazeri bıraktım.Lazeri kalıcı görmeyenlerdenim
Ve evet ne zamandır düşünüyorum benim çene altımda tüylenme yoktu niye oldu diye kendimi yiyordum tüy dememde nezaketimden, bildiğiniz kıl siyah siyah
Şimdi yorumunuzu okuyunca kendime geldim benimde lazerden önce yoktu böyle bir problemim ve lazerden önce yüzümdekilerde kıl değil tüydü
Benim boyun bölgemde hiç yoktu.Küçük yaşta gitmiştim lazere ve boyun bölgeme de uygulamaya başladılar ve orada tüylenmem başladı.Ama şuan 2 aya bir sarartıyorum tüyleri çok rahatım lazeri bıraktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?