Cilt Bakımı Ürünleri Yüz temizleme ürünleri yardım

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Portiaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
109
0
116
İzmir
Merhaba kızlar. Ben 21 yaşındayım ve karma bir cilde sahibim. Yüzümü derinlemesine temizleyecek bir ürün arıyorum. Fakat yüz temizleme sütü, yüz temizleme jeli, tonik vb. ürünler hakkında hiç bir fikrim yok, bu zamana kadar hiç kullanmadım. Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Tonik mi, temizleme sütü mü, jeli mi hangisi daha iyi? Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum :)

Merhaba kızlar. Ben 21 yaşındayım ve karma bir cilde sahibim. Yüzümü derinlemesine temizleyecek bir ürün arıyorum. Fakat yüz temizleme sütü, yüz temizleme jeli, tonik vb. ürünler hakkında hiç bir fikrim yok, bu zamana kadar hiç kullanmadım. Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Tonik mi, temizleme sütü mü, jeli mi hangisi daha iyi? Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum :)

meraba canım. Bende karma cilde sahibim bir sürü ürün kullandım cildimi mahvettim diyebilirim. fondotensiz dışarı çıkmıyorum desem yeridir. şu ana kadar kullandığım ürünlerden en çok sebamedi beğendim dedğim gibi fondoten süren biriiym . dışarıdan eve geldiğimde yüzümü başka ürünlerle yıkadığım zaman yüzümü kurularken havlu hep fondoten olurdu yani çıkarmazdı yarısı yüzümde uyuduğumu sonradan farkettim (heralde gözeneklerim bu yüzden büyük). sebamed cidden derinlemesine temizliyo ama kuru ciltliler sakın kullanmasın cildi kurutuyo. ilk kullanışında yüzünü çok gerdirir ardından nemlendirici sürmen gerekir. sen en iyisi cildini sebamedle güzelce yıka yüzünü kurula sonrada bepantene sür(plus olmasın) ohh miss :D

• [Merhaba kızlar;
    Bende karma bır cılde sahıbım ve her gun çalıştığım için makyaj yapıyorum ve iyi bir temizlemeye ihtiyacım vardı. sonra nature's marka ürünü duyup aldıktan sonra baska marka kullanmadım. onun yıkama gelini kullanıyorum ve ardından sebum dengeleyici kremini kullanıyorum. cok memunum. eczanelerde satılıyor sadece. ınternettende bakıp nerelerde size yakınsa oradan alabilirsiniz. gercekten doğal ürünler oldugundan cilde zarar vermiyor. uzmanlar cıldınıze göre ürünü veriyor eczanede(tonık temızleme sutu yada jeli....)şiddetle tavsiye ederim.:)))))))))

gözeneklerin temizliği için garnier temizleyici jeli tavsiye edebilirim, duş sırasında gözenekler açıkken cildime uyguluyorum sonrada temizliyorum tüm siyah noktalarımdan kurtuluyorum:49:

Back
X