• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jelinizin Markasi Ne?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

pikolata

Mutluluk içimizde💝
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
3.097
510
688
40
Önceden loreal'i kullanıyordum.Şimdi ise ROC'un yüz temizleme jelini ve kremini aldım.Roc iyimidir,kullanan var mı aranızda?
Peki sizin tercih ettiğiniz ürün hangisi?

canım ben tembellikten pek bişi kullanamıyorum ancak exfoliac diye bi marka var doktorlar tavsiye ediyor haberin olsun

önce vichynin makyaj temizleme ürününü kullanıyorum sonra clean clearın temizleme jelinifisfisfis bilmem fena değiller çok memnunumda diyemem

loreal'in yüz temizleme jeli hemen köpürüyordu ama ROC köpürmüyor,neden acaba?

temizleme jelim her bittiğinde ürün değiştiren ben en ard arda 2 defa deep clean kullandım.ondan memnun kaldım.ciltte parlama yapmıyor yüzü germiyor.kullandıktan hemen sonra nemlendirici kullanmak gerekmiyor.kadifemsi bir his bırakıyor ciltte.tabi olumlu veya olumsuz sonuçlar cilt yapısına göre değişiyor.fiyatı da uygun.denemeni tavsiye ederim.

a.s.

cildine çok özen gösteren ve günde neredeyse 4 defa yüzünü yıkayan biriyim.bence iyi bir yüz temizliği güzel bir cildin en önemli unsuru.vichy de kullandım loreyalde roc ta kullandım ama hiçbirinden pekte memnun kalmadım.vichyi ve roc yağlı ciltler için ideal ama benim cildim kuru olduğu için acayi,p kuruttu.en son seba med kullandım ondan çok memnun kaldım.yüzümde temizliği hissediyim diyenler için harika bir ürün.şuanda darphen kullanıyorum ama bu bittikten sora seba mede devam etcem.temizlik için servet ödemeye değmiyormuş......

cildine çok özen gösteren ve günde neredeyse 4 defa yüzünü yıkayan biriyim.bence iyi bir yüz temizliği güzel bir cildin en önemli unsuru.vichy de kullandım loreyalde roc ta kullandım ama hiçbirinden pekte memnun kalmadım.vichyi ve roc yağlı ciltler için ideal ama benim cildim kuru olduğu için acayi,p kuruttu.en son seba med kullandım ondan çok memnun kaldım.yüzümde temizliği hissediyim diyenler için harika bir ürün.şuanda darphen kullanıyorum ama bu bittikten sora seba mede devam etcem.temizlik için servet ödemeye değmiyormuş......

canım sık sık yıkama yüzünü cildin yağ dengesi bozuluyormuş. :emir_bebek:

valla benım cıldım zaten sorunluydu doktora gıttım ilac ıle tadevı gordum ılac tedavım bıttıkten sonra doktor bana bır sey onermedı yakın bır arkadasımın memnun kaldıgını soyledıgı Neutrogena DEEP CLEAN ın yıkama jelını ve tonıgını kullanıyorum cok memnunum 3 aydır da kullanıyorum bunların uzerıne bır de Clean & Clear ın Advantage isimli bir nemlendırıcı kremı var onu kullanıyorum ben degısıklıkten cok memnunum
Hemde cok pahalı da degıller. :)
Benim cildim yaglı istersen sen de bır dene :)

clean&clear benim cildim hassas oldugu içn allerji yaptı,
loreal pure zone kullandm ondan da pek memnun kalmadım acıkcası suan nivea visage young 'ın jelini kullanıorm hem kokusu cok güzel deniz mineralli hem de cok memnunum ciltte parlamayı önlüo,derinlemesine temizlio üstelik tahriş etmeden tavsiye ederim .a.s

bende bir arkadaşımın tavsiyesiyle Olay marka ürünler aldım içinde yüz temizleme jelide var 4 gündür kullanıyorum gerçekten memnunum fiyatıda uygum cildi yeniliyormuş

eubos kullanıyorum oldukça memnunum daha önce sebamed likit ve la roche posay kullandım onlardanda memnumdum ama ayrı ayrı cilt bakım ürünleri kullanıyordum şimdi yüz yıkama jelim gece ve gündüz kremlerim eubos .bu arada cildim karma ve hassas.

Biensu bendensin:)
Arkadaşlar Eubos yıkama jeli kullanıyorum...çok çok memnunum...hiçbir ürüne değişmem...sivilceleri önlüyor, makyaj ws tüm kiri arındırıyor, nem dengesini bozmuyor...cildi onarıyor, sivilce izlerini zamanla gerçekten yok ediyor...
Eubos yıkama jeli, gece kremi we gündüz kremi...adaya giderken yanınıza alacağınız 3 şey deseler bu 3 ünü tercih ederim o kadar yani;)

Eubos kullanıyorum we çok çok memnunum..gece kremi we gündüz kremimde Eubos...cildim hassas herkese tawsiye ederim...

Back
X