Cilt Bakımı Ürünleri Yüz Temizleme Jeli Olarak Dalin Bebek Şampuanı =)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
34
Bayadır garnienin yüz temizleme jellerini kullanıyordum fakat son günlerde yüzümde ufak ufak pıtırcıklar çıkmaya başladı bende yüzüm için içinde kimyasal olmayan yumuşak yapacak hemde temizlicek bişey ne kullansam diye düşünürken aklıma bebek şampuanları geldi marketten dalin aldım ve 2 gündür yüzümü onunla yıkıyorum önce makyajımı temizliyorum temizleme sütümle daha sonra biraz bekledikten sonra dalinle yıkıyorum yumuşacık,pürüzsüz,ve aynı bebekler gibi kokuyorum çok hoşuma gitti çokta memnunum paylaşmak istedim. zemuszemusa.s.

bende arkadaşım dalin kullanıyorum birde onun papatyalısı var o okadar hoş kokmuyor ama cilde papatya daha iyi gelir biliyorum ben hususi almıyorum zaten kızımın oluyor birde bir ara markette bir bayan görmüştüm gözlerin etrafı yağ bezecikleri dolmuş doktor ona kaliteli bebe şampuanı al direk sür bırak demiş onu anlatmıştı demekki faydalı bişeyki doktor öyle demiş...

gerçekten mi canım demek göz çevresindeki ufak şeyler oluyor beyaz beyaz onlarada iyi geliyor çok mutlu oldum şimdi bak papatyalısıda vardı evet ama ben ondan değilde normal klasik dalinler olur ya onlardan aldım çokta memnunum cildi germiyor da kupkuru olmuyor yani tüm ciltlere gider teşekkürler cevap için opuyorumnanaktan

önemli değil canım evet o yağ bezeleri için bayan alıyordu ama ben yapmadım ona doktor öyle demiş...

ben de kremli dalin kullanıyorum
yıllardır makyajı başka bişeyle çıkarmam
akmıyan rimel zaten kullanmam ben çok zararlı
diğerini de anında çıkarıyor
sonra hafif bi nemlendirici tamamdır
en zararsızı:1closedeyes:

çok sevindim bende alıcam paylaştıgın için tşk.

benım estetısyenım bana yuzumu dalın şampuanla yıadıgım için kızdı kıllanmayı tetıklıyo hemen bırak dedi. şampuan yuzu güzel yapıyo ama kıllanmakda istemıyorum

benım estetısyenım bana yuzumu dalın şampuanla yıadıgım için kızdı kıllanmayı tetıklıyo hemen bırak dedi. şampuan yuzu güzel yapıyo ama kıllanmakda istemıyorum

ben şampuan olarak bioblas kullanıyorum ve saçlarımı köpürttüğümde köpükleri yüzümede geliyor ki bioblas saç çıkarımını arttırıcı formül içeren bir şampuan ozaman ben 6 aydır maymuna dönmeliydim kaydirigubbakcemile3 dalin bebekler için özel formüle edilmiş bişey içinde kimyasal neredeyse bulunmuyor ozaman banyo yaparken yüzümüze poşet geçirelimkaydirigubbakcemile3 bilmem estetisyenin daha iyi bilebilir tabii de yani biz öyle sonuçları güzel şeyleri burada paylaşıyoruz yanlış bilgi de vermek istemem oyüzden dedim canım valla bilemiyorum ben hala dalinle yıkamaya devam ediyorum kıllanma falanda yok Allaha şükür :Saruboceq: bilgin için teşekkürler aklımızda bulunsun a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…