• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuz sarkmasi icin Lifting aleti

Bientot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
115
1
68
Fransa
Selam kizlar . Yuz lifting aleti kulllananlar varmi cilt sarkmasi icin? Tecrubeleriniz ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Selam kizlar . Yuz lifting aleti kulllananlar varmi cilt sarkmasi icin? Tecrubeleriniz ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

microroller diye birşey duydun mu? son dönemde oldukça revaçta ...minicik silindir şeklinde bir alet ve yüz gençleştirme de kullanılıyor içinde 100 den fazla micro iğneler var ve yüzüne uyguladığında -ki başka alanlarda da uygulanıyordur- mini mini gözle görümeyen delikler oluşuyor ve bağışıklık sistemin tetikte hücreler yapılandırmak için direkt buraya koşuyor bir sorun olduğu düşüncesi ile ... ve derin kırışıklıklar dahil cilte germe ve en önemlisi sağlıklı yapılanma sağlanıyor. umarım doğru tarif etmişimdir. çünkü doktorun bana yaptığı tariften aklımda kalan bu ayrıca cilde uyguladığın kremlerin alt tabakaya geçmesinde oldukça etkili bir yöntemide sunuyor. ilgilenirsen araştır derim çünkü birçok yöntemden daha sağlıklı ve tedavi sonucunun daha uzun vadeli olduğu söyleniyor hemde evde kendin uygulayabileceğin gibi doktorun da bu uygulamayı seanslarında yapabiliyor.

hmmmm ,iynemi batircaz yuzumuze , iyneden korkarim been... kendi kendimize evd eiyne yapabilirmiyizki yuzumuze

Son düzenleme:
Back
X