Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yengem yumurta akını çırpar maske yapardı.cildim yağlı ve aşırı sarkma başladı. ne yapmam lazım bilgisi olan varmı?
maskeler işe yaramıyor.
buz masajı yapsam her saat mesela yararı olur mu sizce ?
yoksa zararı mı olur bilemiyorum
Bu yöntem gözeneklerinize iti geldi mi? Benim de burun yakınlarında gözenek açılması olduBir bardak suya bir tatli kasigi turk kahvesi ilave ederek pisirin. Pisince bir su bardagina koyup sogumasini bekleyin ve soguyunca buz kaliplarina koyup dondurun. O buzlar ile sabah aksam yuzunuzu ovun. Medikal anlamda bir bilgim yok ama bu verdigim tarif nazcizane uyguladigim ve olumlu sonuclar aldigim tariftir. Ben de yeni uygulamama ragmen gozle gorulur fark oldu.
Gozenek sikilastirma etkisi mevcut cunku iceriginde malum kafein var. Antienflematuar ve antiaging etkisi vardir kahvenin. Hem icmek faydalidir hem de disardan cokca iyi etkisi vardir. Yuzumu buz kalibi ile ovmadan evvel telvesi ile peeling de yaparim ben. Sonra dondurulmus hali ile ovarim. Ama gozenekler icin ikinci en etkili yontem elma sirkesi ve gul suyu canim. Esit miktarlarda buz kaliplarina karistir dondur ve yuzunu ov. Tonik olarak da elma sirkesi iyi gelecektir. DeneyebilirsinBu yöntem gözeneklerinize iti geldi mi? Benim de burun yakınlarında gözenek açılması oldu
Kesinlikle dene. 1 ayda ciddi farkı görürsün. Öyle büyütülecek bir efor istemiyor. Gün de maks 10 dakika alır, en iyisi yatmadan önce yapmakmış sanırım. Güzel apps'ler var indirebileceğin.Benim bi konu vardı göz altlarına dair açtığım, yaşlanıyorum ya diye dertlendiğim, orada yüz yogası bahsi geçmiş, videolar eklenmişti. Samsonn sanırım senden duymuştum yüz yogası diye bir şey olduğunu ilk :)
O videodaki kadın neydi ya, 60 yaşında mıydı, baksan kırktan fazla demezsin.
Benim de cilt yağlı, bu sarkmaya bir etken midir bilmiyorum ama, sigara + uykusuzluk + dengesiz beslenme + bol kafeinin cildim için iyi bir tercih olmadığını biliyor, 30u görüp geçtiğim zaman itibariyle, eski fresh ifademin yerinde yeller estiğini gözlemliyorum :/
Üşenmesem de doğru düzgün bi yapsam şu yüz yogasını yav.
bende de var ameliyatı bile dusunuyorumKilo verince yuz sarkmasi oluyor. Sekil:Ben. Onun icabina sonra bakacagim. Radyo frekanslari yontemi var. Deneyebilirsin.
Ameliyata hic gerek Yok. Radyo frekanslari 6 seansdan sonra gozle gorulur bir degisme sagliyor. Makyaji az yapmak, Cildin nefes almasini saglamak e vitamini almak collagen destekli kremler ya da haplar kullanmak yetebiliyor. Cok mu oldu:)bende de var ameliyatı bile dusunuyorum
tesekkur ederim not alıyorum bunlarıAmeliyata hic gerek Yok. Radyo frekanslari 6 seansdan sonra gozle gorulur bir degisme sagliyor. Makyaji az yapmak, Cildin nefes almasini saglamak e vitamini almak collagen destekli kremler ya da haplar kullanmak yetebiliyor. Cok mu oldu:)
Elma sirkesini hiç duymamıştım öğrendiğim iyi oldubu aralar kahveyi de hayatıma sokmayı düşünüyordum düzenli olarak bir tane içmek lazım.Gozenek sikilastirma etkisi mevcut cunku iceriginde malum kafein var. Antienflematuar ve antiaging etkisi vardir kahvenin. Hem icmek faydalidir hem de disardan cokca iyi etkisi vardir. Yuzumu buz kalibi ile ovmadan evvel telvesi ile peeling de yaparim ben. Sonra dondurulmus hali ile ovarim. Ama gozenekler icin ikinci en etkili yontem elma sirkesi ve gul suyu canim. Esit miktarlarda buz kaliplarina karistir dondur ve yuzunu ov. Tonik olarak da elma sirkesi iyi gelecektir. Deneyebilirsin