Yüz nemlendirici önerisi

NapolitenNiloya

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2024
150
135
27
Herkese merhaba, yakın zamanda nemlendiricim bitiyor bu yüzden yeni bir ürün arayışındayım. İçeriğinde yağ olmayan, hafif yapıda nemlendirici önerileriniz var mıdır? Aklımda cerave ve avene var ama buradaki önerileri de değerlendirmek istedim. Sevgiler

Bana kiehls çok iyi gelmişti bir de gua sha taşı ile masaj yaparsanız daha çabuk emer cildiniz daha güzel olur. ♡ Benim gerçekten çok kuruydu her gun nemlendirici süre süre normal hale getirdim ama emziriyorsaniz veya hamile iseniz önce kontrol edin içerikleri ve uyarıları

Cildim hassas her ürünü kullanamiyorum şuan guncel olarak cerave ve la roche cicaplast kullanıyorum tavsiye ederim

Teşekkür ederimm Kiehlsın şu beyaz olanı değil mi? Başka var mı bilmiyorum da emin olayım

Teşekkür ederimm Kiehlsın şu beyaz olanı değil mi? Başka var mı bilmiyorum da emin olayım
Evet evet kiehls bütün ürünleri beyaz oluyor aslında, ama gerçekten gua sha taşı kullanın orijinal taş vs olmasına da gerek yok cilde kan akışını saglasa yeter ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…