Gebeliğe Hazırlık yüz kilo olup sezeryan olan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
42
Yaş otuz beş ve eşimle ben bir çocuk sahibi olmak istiyoruz.İkinci çocuğumuz olacak.ocaktan beri istiyoruz ama ben bu işe çok konsantre olamadım, belki korktum, sonunda altı aydır çocuğumuz olmuyor.birlikteliklerimiz reglden onbeş gün sonra bir iki kez oluyor, hani çok yoğun zaman ayıramıyoruz, şaka gibi ama haftaiçi zaten yorgunum, geriye kalıyor hafta sonu.
öte yandan korkuyorum kızlar, doğum sürecinden bu kez korkuyorum.yüz kiloyum ve araştırmalarıma göre riskli imiş.sezeryan olacak bir de, ya ölürsem diyorum, bir de çocukta anomali riski olacak ki ailemde de down sendromu var.
anlıcağınız ben de tam olarak hamileliğe karar veremiyorum...öte yandaen kısa zamanda hamile kalmalıyım.zaman akıyor.
kafam karışık kızlsr.yüz kilo olup sezeryan olan var mıı aranızda

Yaş otuz beş ve eşimle ben bir çocuk sahibi olmak istiyoruz.İkinci çocuğumuz olacak.ocaktan beri istiyoruz ama ben bu işe çok konsantre olamadım, belki korktum, sonunda altı aydır çocuğumuz olmuyor.birlikteliklerimiz reglden onbeş gün sonra bir iki kez oluyor, hani çok yoğun zaman ayıramıyoruz, şaka gibi ama haftaiçi zaten yorgunum, geriye kalıyor hafta sonu.
öte yandan korkuyorum kızlar, doğum sürecinden bu kez korkuyorum.yüz kiloyum ve araştırmalarıma göre riskli imiş.sezeryan olacak bir de, ya ölürsem diyorum, bir de çocukta anomali riski olacak ki ailemde de down sendromu var.
anlıcağınız ben de tam olarak hamileliğe karar veremiyorum...öte yandaen kısa zamanda hamile kalmalıyım.zaman akıyor.
Valla ben şuan 100 kiloyum ama kızımı doğururken 98 kiloyla doğuma girmistim kilolu hmaile kalınca bebekte ve annede çokmu sorun cikiyo bende çok istiyorum şimdi 4 yıldır ama olmuyor sendemi kilodan dolayı hamile kalamiyorrsn canm

Valla ben şuan 100 kiloyum ama kızımı doğururken 98 kiloyla doğuma girmistim kilolu hmaile kalınca bebekte ve annede çokmu sorun cikiyo bende çok istiyorum şimdi 4 yıldır ama olmuyor sendemi kilodan dolayı hamile kalamiyorrsn canm
kilo gebrlik şansını düşürür.artı polikistik over artı vajinismus var bende.

Doktorunuzla konuşsanız bu konuları çok hassas bir sağlık konusu çünkü burda herkes başka birşey söyler kafanız karışır.
Benc e bir uzmana danışın.
Aslında konuştum ama yine de tatmin olmafım.doğumda kilolularda sezeryan çokbtehlikeli imiş.bunu duyunca korktum ben

Tanidigim uzman doktor 140 kilo olan kadinda sezeryan yapmisti. Anlatmisti sonra. Bu kilolarin belli riskleri beraber getirdigini doktorunuz zaten söylemistir. Imkaniniz varsa yine vermeye calisin biraz

Çenemde de kıllanma var
Sanırım hormonlatım berbat benimde
Benim yok şükrü tüylenme vs ben kiloyuda kızından sonra şütum OLSUN diye yedim tatlıları vs. Ondan aldım bu kilolari hormon bozuklugum yok yani yinede bu kilosu rağmen kalabilirmiyim acaba ki zaten ilk 3 ay nerdeyse 15 kg veriyorum ben kızmaktan istahsizliktan hamileyken

Ben şu an yüz kilıyum.üzerine yirmi kilo koy.yüz yirmi eder
Asla önermem
Ne yapin edin önce kilo verin o zaman kolaylikla hamile kalirsiniz bu isi fazla ciddiye almalisiniz.
Aksi halde sezeryan basarili olsa bile o agirlikla annelik cok zor. Ben kilodan sirt ustu bile yatamiyordum. Sabahlari ayaklarimin alti aciyordu basarken. Dogum sonrasi sirt agrilarim coktu 2 3 sene. Nefesi baska turlu aliyordum. Cok zor oluyor . Gelisi guzel yazdim isim varda :)
Rahat uyuyamazsiniz bile

Canim vajinismussan nasil hamile kalacaksin yani ne derece vajinismussun? Ayrica kg halde doguma girenler duydum daha once ama herkesin bunyesi farkli tabiki.

Benim bir komşum 100 kilonun üzerindeyken hamile kaldı. Riskli bir Doğum olmuş . Özelde iyi bir doktor buldular. Sağlıkla Doğum yaptı . Sonra 2. Yi İstemesine rağmen bir daha hamile kalamadı . Yine kilolu eskisi gibi. Hamile kalsa Doğum yapacakta olmuyor

Canım sen şuan 100 kilosun ama doğuma gittiginde 120yi de bulabilirsin. Evet cok kiloyla dogum yapmak zor ama ben de 106 kiloyla doğuma gittim sezeryan oldum şimdi 92 kiloyum zayifliyorum. hamdolsun hicbir sikinti yasamadim ama doktorum normal dogum yapamazsin bu kiloyla demisti sezeryan olamazsin demedi. sadece iyileşme süreci zor oluyor. O kiloyla ve dikişlerle bebegine bakmak zor. sana tavsiyem hemen diyete baslaman. Zaten cok kilolu oldugun icin 3 ay gibi bi sürede 15 kilo verebilirsin. Bu kilonun üstüne daha da kilo alacaksin bence kilo vermeden sakin hamile kalma.

diyetisyen e gidersiniz, bazı arkadaşlarım hamileyken de kilo vermeye devam ettiler doktor kontrolünde olduktan sonra sıkıntı olmayacaktır

Back