- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 42
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Yaş otuz beş ve eşimle ben bir çocuk sahibi olmak istiyoruz.İkinci çocuğumuz olacak.ocaktan beri istiyoruz ama ben bu işe çok konsantre olamadım, belki korktum, sonunda altı aydır çocuğumuz olmuyor.birlikteliklerimiz reglden onbeş gün sonra bir iki kez oluyor, hani çok yoğun zaman ayıramıyoruz, şaka gibi ama haftaiçi zaten yorgunum, geriye kalıyor hafta sonu.
öte yandan korkuyorum kızlar, doğum sürecinden bu kez korkuyorum.yüz kiloyum ve araştırmalarıma göre riskli imiş.sezeryan olacak bir de, ya ölürsem diyorum, bir de çocukta anomali riski olacak ki ailemde de down sendromu var.
anlıcağınız ben de tam olarak hamileliğe karar veremiyorum...öte yandaen kısa zamanda hamile kalmalıyım.zaman akıyor.
kafam karışık kızlsr.yüz kilo olup sezeryan olan var mıı aranızda
öte yandan korkuyorum kızlar, doğum sürecinden bu kez korkuyorum.yüz kiloyum ve araştırmalarıma göre riskli imiş.sezeryan olacak bir de, ya ölürsem diyorum, bir de çocukta anomali riski olacak ki ailemde de down sendromu var.
anlıcağınız ben de tam olarak hamileliğe karar veremiyorum...öte yandaen kısa zamanda hamile kalmalıyım.zaman akıyor.
kafam karışık kızlsr.yüz kilo olup sezeryan olan var mıı aranızda