• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yüz için lazer epilasyon yaptıranlar ?

Grimsi_

••● Ήuzuя ••●
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
5.461
8
156
Diğer
Arkadaşlar, yüz için lazer epilasyon yaptıranlar düşüncelerini yazabilirler mi, ve fiyatı öğrenebilir miyim?
Bende başlamak istiyorum, fikrinizi aliyim dedim...

olumunekankayizsmile

ben yarın beşiktaş boğaziçi tıp a gidip bir görüşeceğim orada fiyatlar cihaza göre seans başı 55 ila 80 arası değişiyor

hımm, 50 diye duymuştum bende, yüz içinde diğer bölgeler için de aynı fiyat olması saçma ya :S

cnmm alın hariç 60 tl..meselaaa favori 20 tl,çene 20 tl,bıyık 20 tl,alın 20 tl...böylece toplam yüz 80 tl.....
genelde 60-100 tl arası deişiooo..ama ben memnun deilim 1 seneyi geçti sert kıllar inceldi digerleri duryo..çenemde sertler vardı onlara iyi geldi ama inceler aynı kalınlaşan bile oldu..2-3 sene gitmeyi göze alabiliyorsan git derim..ama 1 senede bitcek bşy deil..

cnmm alın hariç 60 tl..meselaaa favori 20 tl,çene 20 tl,bıyık 20 tl,alın 20 tl...böylece toplam yüz 80 tl.....
genelde 60-100 tl arası deişiooo..ama ben memnun deilim 1 seneyi geçti sert kıllar inceldi digerleri duryo..çenemde sertler vardı onlara iyi geldi ama inceler aynı kalınlaşan bile oldu..2-3 sene gitmeyi göze alabiliyorsan git derim..ama 1 senede bitcek bşy deil..

sadece bıyık diyorum ya 3 sene çok fazla

merhaba kızlar ben de yüzüme lazer yaptıranlardanım hay yaptırmaz olaydım aynalara bakmaya korkuyorummm. neyse yaptıranlara soruyorum yüzünüz de sivilce çıktı mı benim çok çıktı ve kıl olmayan yerler de bile kıl çıkıyor şimdi sivilcelere dayanamadım 3 seanstan sonra bıraktım seansı 100 tl şimdi sir ile alıyorum ama oda kesin çözüm değil kesin çözüm bulmak istiyorum artık insan içine çıkmak istemiyorum yaa..

merhaba kızlar ben de yüzüme lazer yaptıranlardanım hay yaptırmaz olaydım aynalara bakmaya korkuyorummm. neyse yaptıranlara soruyorum yüzünüz de sivilce çıktı mı benim çok çıktı ve kıl olmayan yerler de bile kıl çıkıyor şimdi sivilcelere dayanamadım 3 seanstan sonra bıraktım seansı 100 tl şimdi sir ile alıyorum ama oda kesin çözüm değil kesin çözüm bulmak istiyorum artık insan içine çıkmak istemiyorum yaa..

yok mu memnun olan yaa ...??

canım ben yaptırdım tüm yüzüme 6 seans sürdü ve tamamen bitti çok memnun kaldım şuan hiçbir sorunum kalmadı,ama mutlaka çok iyi bir doktora yaptırman gerekiyor yoksa hayal kırıklığına uğrayabilirsin.tümyüz ilk seansı 130 tl idi sonraki seanslarda 90 vermiştim,şimdi belki daha ucuzdur,bilemiycem

ya kızlar ben izmitte gidiırum lazere doktor kontrolunde sanırım burdas fıyatar istanbula göre daha pahalı cok secenek yok dıe heralde bellı yerlerde yapılıo ben ilk seans yuz bolgesıne 120 lıra vermıstım nd yag lazer yaptılar bana lazer çeşidine görede fıyatlar değişio sanırım

bide benım seanslar baya bı uzun surdu yanı 6 seans demıs benden oncekı arkadasım benım komple surat 10 seans falan oldu sanırım ve hala devam edıorum ewet cok azalma war ama bıtmıolar daha :S cok sıkıldım artık.

hmm ...
doktora danışmak gerek doğru...
sağolun, sevgiler ...

yüzüne lazer yaptırıp da menmnun kalan yok,hatta aksine ince tüyleride uyarıp uyandırdığı için aksi sonuç alan var.o yüzden araştırılıp tavsiye edilen temiz biyerde direkt iğnelye başlayın derim.daha sık gidip daha acıılı ama kesin çözüm.ben iğneliye başladım,3.seansımdayım şimdilik iyi gidiyor,kızarıklık minik noktalı kabuklanmalar 1 haftada geçiyor.en fazla 15 günmüş.yeterki bir yer bulun kendinize,işte en zor kısım bu,iğneli iyi yapan yer çok yok,hele izmirdee:(

arkadaşlar ben tüm yüz bitene kadar 400 liraya anlaştım üstelik kullandıkları lazerler çok kaliteli... boynumda sakal gibi siyah siyah çıkıyordu ve yanaklarımda ayva tüylerim vardı aynı şekilde favorilerim, bıyığım, çenem, iki kaş arası ve alında dahil bitene kadar gideceğim... ipl lazer kullanan yerler yüz için görüşmeye gittiğimde tüylerim sarı olduğu için iğne epilasyona almalıyız dediler ama yüzüme asla düşünmedim şu anda da çok memnunum cildim pırıl pırıl oldu henüz bir aydır gidiyorum ama gözle görülür derecede azalma var ve leke de yapmadı. güzellik salonunda 2 adet lazer var biri kalın tüyleri diğeri ise ince tüyleri görüyor.

yüzüne lazer yaptırıp da menmnun kalan yok,hatta aksine ince tüyleride uyarıp uyandırdığı için aksi sonuç alan var.o yüzden araştırılıp tavsiye edilen temiz biyerde direkt iğnelye başlayın derim.daha sık gidip daha acıılı ama kesin çözüm.ben iğneliye başladım,3.seansımdayım şimdilik iyi gidiyor,kızarıklık minik noktalı kabuklanmalar 1 haftada geçiyor.en fazla 15 günmüş.yeterki bir yer bulun kendinize,işte en zor kısım bu,iğneli iyi yapan yer çok yok,hele izmirdee:(

İzmir ... uzak bize =) sağolun yorum için, sevgiler =)

arkadaşlar ben tüm yüz bitene kadar 400 liraya anlaştım üstelik kullandıkları lazerler çok kaliteli... boynumda sakal gibi siyah siyah çıkıyordu ve yanaklarımda ayva tüylerim vardı aynı şekilde favorilerim, bıyığım, çenem, iki kaş arası ve alında dahil bitene kadar gideceğim... ipl lazer kullanan yerler yüz için görüşmeye gittiğimde tüylerim sarı olduğu için iğne epilasyona almalıyız dediler ama yüzüme asla düşünmedim şu anda da çok memnunum cildim pırıl pırıl oldu henüz bir aydır gidiyorum ama gözle görülür derecede azalma var ve leke de yapmadı. güzellik salonunda 2 adet lazer var biri kalın tüyleri diğeri ise ince tüyleri görüyor.

Ne güzelmiş, özel mesaj atıyorum size, sevgiler olumunekankayizsmile

ben de favori bölgeme yaptırıyorum.hafta sonu 3.seansa gidicem.şimdilik memnunum ama tamamen yok olur mu bilemiyorum.

Karınca yumurtası yağı derdime çare olur diye kullandım tam tersine tüyleri kıla dönüştürdü.lazer yaptırmaya karar verdim.3 aydır çene ve bıyık bölgesine IPL yaptırıyorum. ilk iki seans dökülme olmadı. makasla kestiğim için midir bilmiyorum, daha da sert çıktılar. birkaç hafta önce 3. seans yapıldı.çok sık olmadığı için kılların dökülüp dökülmediğini anlamıyorum ama renkleri sarardı gibi.eskisi kadar belli olmuyor. inceldiği de söylenemez. umarım bir kaç seans sonra kurtulmuş olurum.
işe yarasa da kurtulsak şu kıladan tüyden

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, dün ilk kez bıyık bölgeme lazer uygulaması yaptırdım. Kökten aldırmayı 1 ay önce filan bırakmıştım ancak çok rahatsız olduğum için lazere gidene kadar makasla kısaltma yapıyordum. Yani gittiğimde hepsinin kökleri duruyordu ancak uzamış durumda değillerdi pek. O şekilde uygulama yapıldı ve dökülme olacağı söylendi ama bugün hala o kök şeklinde olanların çoğu duruyor gibi geldi bana. Normal midir acaba ?

Back