Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar bağdat caddesinde Tanit estetik diye bir yer var onların cihazı yüzde ve kollarda çok başarılı birkaç kişiden duydum 10 seansta yüz bitiyormuş. Benim 4. seansım bayağı fark var
cnmm alın hariç 60 tl..meselaaa favori 20 tl,çene 20 tl,bıyık 20 tl,alın 20 tl...böylece toplam yüz 80 tl.....
genelde 60-100 tl arası deişiooo..ama ben memnun deilim 1 seneyi geçti sert kıllar inceldi digerleri duryo..çenemde sertler vardı onlara iyi geldi ama inceler aynı kalınlaşan bile oldu..2-3 sene gitmeyi göze alabiliyorsan git derim..ama 1 senede bitcek bşy deil..
merhaba kızlar ben de yüzüme lazer yaptıranlardanım hay yaptırmaz olaydım aynalara bakmaya korkuyorummm. neyse yaptıranlara soruyorum yüzünüz de sivilce çıktı mı benim çok çıktı ve kıl olmayan yerler de bile kıl çıkıyor şimdi sivilcelere dayanamadım 3 seanstan sonra bıraktım seansı 100 tl şimdi sir ile alıyorum ama oda kesin çözüm değil kesin çözüm bulmak istiyorum artık insan içine çıkmak istemiyorum yaa..
yüzüne lazer yaptırıp da menmnun kalan yok,hatta aksine ince tüyleride uyarıp uyandırdığı için aksi sonuç alan var.o yüzden araştırılıp tavsiye edilen temiz biyerde direkt iğnelye başlayın derim.daha sık gidip daha acıılı ama kesin çözüm.ben iğneliye başladım,3.seansımdayım şimdilik iyi gidiyor,kızarıklık minik noktalı kabuklanmalar 1 haftada geçiyor.en fazla 15 günmüş.yeterki bir yer bulun kendinize,işte en zor kısım bu,iğneli iyi yapan yer çok yok,hele izmirdee
arkadaşlar ben tüm yüz bitene kadar 400 liraya anlaştım üstelik kullandıkları lazerler çok kaliteli... boynumda sakal gibi siyah siyah çıkıyordu ve yanaklarımda ayva tüylerim vardı aynı şekilde favorilerim, bıyığım, çenem, iki kaş arası ve alında dahil bitene kadar gideceğim... ipl lazer kullanan yerler yüz için görüşmeye gittiğimde tüylerim sarı olduğu için iğne epilasyona almalıyız dediler ama yüzüme asla düşünmedim şu anda da çok memnunum cildim pırıl pırıl oldu henüz bir aydır gidiyorum ama gözle görülür derecede azalma var ve leke de yapmadı. güzellik salonunda 2 adet lazer var biri kalın tüyleri diğeri ise ince tüyleri görüyor.