Cilt Bakımı Ürünleri yüz için buhar makinası

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

crazy46

dilber-i rana...
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
801
5
96
İstanbul
arkadaslar yuz saunası olarak da gecen bu aletı kullanan var mı aranızda?
her eve lazım da gordum boyle kucuk bırsey kafanı uzatıyorsun buhar gelıyor buhar yapmak cok ıyıymıs ya cılde buda dırek yuz saunasıymıs kullanan varsa paylasımda bulunabılırmı?

Benim de almak istediğim bir ürün... Çünkü gerçekten buhar banyosu cilt için inanılmaz faydalı... Kullanan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırlarsa memnun olurum...:kedi:

nasıl yanı ozaman ne yapacagız kı cıldımızın sureklı guzel kalması ıcın yaw? herseyın de bır zararı var hıc oynamasak mı ne:))

hiç bilmiyorum. ben de bir ara istiyordum bu aletten fakat sonra caydım. gerçi sauna, hamam gibi tedavi yöntemleri ilkçağlardan beri var. belki de aşırı kullanılırsa zararlıdır. bilemiyorum.

Yuz saunasi aletinin marifeti yuze buhar masaji yapmasi. Kan dolasimi hizlaniyor, cildiniz nemleniyor ve deride ki gozenekler genisliyor. Gozeneklerin acilmasi onemli. Boylece buhar masajinin ardindan cildinizi temizlediginizde {bir parca pamuk ve tonik yeterli} o temizlik her gun yaptigimiz gibi yuzeysel degil derinlemesine-gozeneklerde ki yagi-kiri {ki siyah nokta olusumuna neden olan seyler bunlar} yok eden bir temizlik oluyor.. Cildimi temizledikten sonra siyah noktalarim icin tavsiye uzerine aldigim kil maskesini uyguladim. Kil maskesi gozenekleri kucultuyor ve siyah noktalari temizliyor. Kullandigim maskenin naneli-ho$ bir kokusu var. Yuzume surdukten yaklasik 15 dakika icinde kurudu. 10 dakikalik buhar masajini, tonikle temizleme ve maskeyi ilik suyla yikamayi da sayarsam yuz bakimi toplamda 30 dakika surdu. Degdi mi? Hemde nasil! Misler gibi oldum!

Aslinda buhar masaji yapmak icin yuz saunasi aletine sahip olmaya gerek yok. Temiz bir kabin icine sicak su koyup gozleriniz kapali sekilde yuzunuzu buhara tutabilirsiniz. Maske icinde herhangi bir marka kil maskesi de ayni i$i gorur. Ya da keyfinize gore aktardan kil alip dogal maske bile yapabilirsiniz. Bunun icin bir olcu kil, sulandirmak icin biraz su ve zeytinyagi yeterli.

kızlar watsonstan alabilirsiniz yılbaşı zamanı aldım ben de eğer tükenmediyse kaçırmayın derim:) bazen kampanya oluyo fiyatı düşüyo ama o zaman hemen tükendiği için anca yılbaşında alabildim ben çok severek kullanıyorum sonrasında ya peeling ya da kil maskesi uyguluyorum ondan sonra tonik+ nemlendirici

buhar banyosu cilde çok faydalı ama makineyi alsam da kullanamam biliyorum,üşeniyorum öyle şeylere,yüzümü yıkıyorum,toniğimi nemlendiricimi sürüp(sabah-akşam) günlük bakımımı bitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…