Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba bugün KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI aldım. Olumlu-olumsuz pek çok yorum gördüm. Kullansam mı ? iade mi etsem ? Karar veremedim..s Kullanıp, olumlu-olumsuz etkisini görenler paylaşabilir mi lütfen ?
bitkisel yağların faydası vardır ancak bir çoğu sahtedir ya da içlerinde bir sürü bileşen vardır.
Mesela gül yağı diye sattıkları şey 5 tl falan ama o gramajda gül yağı elde etmek için bilmem kaç kilo gül kullanılması lazım. bu da o maliyeti karşılamaz.
O yüzden istediğin sonucu alacağından çok emin değilim.
canım kayısı yağı kırışıklık yapıyor diye duydum .. cildini nemlendirmek istiyorsan uygun fiyata nemlendiicler var onları dene derim ben . bitkisel yağlar yüze kullanılmıyor . ben kayısı yağını vucuduma sürüyordum mis gibi kokuyoru ..
Kızlaaar ben bu yağı kullandım.
3 gün oldu akşamları uyumadan yüzümü iyice arındırıp, bir miktar gül suyu ile makyaj pedini ıslatıp üzerine arko nem sürüyorum biraz. 3-4 damla kayısı çekirdeği yağı damlattıkan sonra yüzüme uyguluyorum. Cildim daha 3. günden parlak ve pürüzsüz olmaya başladı 2 haftaya kalmaz fondötene veda edebilirim