• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Yüz güzelliği..?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bilgeabla

Önemsenmek güzeldir :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
42
1
46
Arkadaşlar merhaba bugün KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI aldım. Olumlu-olumsuz pek çok yorum gördüm. Kullansam mı ? iade mi etsem ? Karar veremedim..s Kullanıp, olumlu-olumsuz etkisini görenler paylaşabilir mi lütfen ?

ne işe yarar ki o?kayısının kime zararı olmuş ki size olsun :) kullanın gitsin.

kullabnan arkadaşlarım var ben üzüm çekirdeği yağını kullnıyordum

kullabnan arkadaşlarım var ben üzüm çekirdeği yağını kullnıyordum
fotoğrafı görünce korktum biraz öyle oluyor sandım :D Yüz başka bişeye benzemiyor kişinin kimliği işte. Kötü bişey olursa çok üzülürüm :(

canım gözeneklerım acılsın dıyosan buhar banyosu yapmalısın.. çekirdeğe filan gerek yok valla benim yüzümü pamuk gibi yaptı:21:

O yağ genelde kaş-kirpik uzatmak için kullanılıyor.Sonra king kong gibi gezme ortalıkta :1:

bitkisel yağların faydası vardır ancak bir çoğu sahtedir ya da içlerinde bir sürü bileşen vardır.
Mesela gül yağı diye sattıkları şey 5 tl falan ama o gramajda gül yağı elde etmek için bilmem kaç kilo gül kullanılması lazım. bu da o maliyeti karşılamaz.
O yüzden istediğin sonucu alacağından çok emin değilim.

Ben kullanmıştım tüylenme olur diye bende korkmuştum ama benim cildime iyi gelmişti bünyesel mi acaba :8:

canım kayısı yağı kırışıklık yapıyor diye duydum .. cildini nemlendirmek istiyorsan uygun fiyata nemlendiicler var onları dene derim ben . bitkisel yağlar yüze kullanılmıyor . ben kayısı yağını vucuduma sürüyordum mis gibi kokuyoru ..

Kızlaaar ben bu yağı kullandım. :1:
3 gün oldu akşamları uyumadan yüzümü iyice arındırıp, bir miktar gül suyu ile makyaj pedini ıslatıp üzerine arko nem sürüyorum biraz. 3-4 damla kayısı çekirdeği yağı damlattıkan sonra yüzüme uyguluyorum. Cildim daha 3. günden parlak ve pürüzsüz olmaya başladı 2 haftaya kalmaz fondötene veda edebilirim :21: :21:

Back
X