evet oldum bile iyileşme sürecindeyim :)Cuma günüydü dimi ameliyatın? Hadi bakalım, inşallah çok güzel haberlerle, sonuçlarla aramızda olursun
Yaa, geçmiş olsunevet oldum bile iyileşme sürecindeyim :)
Cok gecmis olsun hepimiz sizin sonucu ve anlatacaklarinizi bekkiyoruzevet oldum bile iyileşme sürecindeyim :)
benim orta yüz hattım kaşlarım ve gözüm çekildi 29 Ocak cuma günü ilk gece hastanede kaldım (tek kaldım bu arada ) ilk gün ağrı vardı 2 kez kalçadan iğne bir kez serum olarak ağrı kesici yapıldı o yüzden sorun olmadıYaa, geçmiş olsunSürecini merakla bekliyor olacagım Neler yapıldı, ilk gün nasıldı, sonraki günler nasıl geçecek
Cok gecmis olsun hepimiz sizin sonucu ve anlatacaklarinizi bekkiyoruz
zekeriya kul orta yüz germe başlığı altında süreci anlattım
Cok gecmis olsun hepimiz sizin sonucu ve anlatacaklarinizi bekkiyoruz
aa, geçmiş olsunSürecini merakla bekliyor olacagım Neler yapıldı, ilk gün nasıldı, sonraki günler nasıl ge
lar, ben de gecen hafta alt yüz germe ve şakak germe bir de liplift işlemi yaptırdım. Sanırım sizden 1 gün sonra. İlk 4 gün çok şişler ve morluklar vardı şimdi biraz inmeye başladı.benim orta yüz hattım kaşlarım ve gözüm çekildi 29 Ocak cuma günü ilk gece hastanede kaldım (tek kaldım bu arada ) ilk gün ağrı vardı 2 kez kalçadan iğne bir kez serum olarak ağrı kesici yapıldı o yüzden sorun olmadı
Zekeriya Kul orta yüz germe ameliyatı başlığında surecı anlattım
Karaca beyle hangi işlemler için görüştünüz ve ücret ne kadar istediKaraca beye olan arkadaşım da var bence o da başarılı.Ama zekeriya hoca daha sıcak geldi bana ilgili
Gecmis olsun ne yaptirsiniz ? Zekeriya bey mi ameliyat etti sizi ?Ve oldum.şimdi hastanedeyim.ilk saatler gerçekten zordu .narkoz yan etkileri geçince daha iyi oldum.ama hala çok canım yanıyor sakak ağrısı .ama aynada baktim buna değerşimdiden çok iyi .hastane çok güzel çalışanlar çok ilgili
Zekeriya bey yuz germe yapîca derin plan mi yapiyor yoksa sadece yuzel olarak mi calisiyor ? Bu cok onemli benim icin bazi doktorlar sadece deriye mudahale ediyor ama kalici istiyorsak eger kaslara da mudahale edilmeli ..Ve oldum.şimdi hastanedeyim.ilk saatler gerçekten zordu .narkoz yan etkileri geçince daha iyi oldum.ama hala çok canım yanıyor sakak ağrısı .ama aynada baktim buna değerşimdiden çok iyi .hastane çok güzel çalışanlar çok ilgili
Derin dokuları serbeslestirip eski yerine sabitliyor.aslinda her hasta farkli.kişinin ihtiyacı neyse o yapılıyor. Ama fazla deri kesme ya da kas dikme istedigim bir sey değildi.mimik kaslarina zaten dokunmuyor.Zekeriya bey yuz germe yapîca derin plan mi yapiyor yoksa sadece yuzel olarak mi calisiyor ? Bu cok onemli benim icin bazi doktorlar sadece deriye mudahale ediyor ama kalici istiyorsak eger kaslara da mudahale edilmeli ..
dren kullanildimi ?
Sakak germe.göz çekme (bademgoz).ve orta yüz yeni yanaklar asildiGecmis olsun ne yaptirsiniz ? Zekeriya bey mi ameliyat etti sizi ?
Evet zekeria yaptıGecmis olsun ne yaptirsiniz ? Zekeriya bey mi ameliyat etti sizi ?
Ozelden oncesi sonrasi resminizi gormem mumkunmu ?Evet zekeria yaptı
Sakak germe.göz çekme (bademgoz).ve orta yüz yeni yanaklar asildi
Dün gece cidden zordu benim için.dehset baş ağrısı ve bulantı.sonra kustum ve çok rahatladım bir tane atarax icirdiler sakinlestim ve sabaha kadar deliksiz uyudum.Simdi iyiyim şükürGecmis olsun.Agriniz cok oldumu acaba.Dayanilmayacak gibimi.