Yüz germe için kim iyidir lütfen? Reklam yok

deepblue12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
58
14
38
Türkiye'de kim iyi bir yüz germe cerrahı olarak bilinir??
Burada cerrahların adından bahseden birçok yorumun reklam gibi geldiğini fark ettim! Ve kimse fotoğraf paylaşmayı teklif etmiyor?? 🤔
Ozan'ın iyi bir cerrah olduğunu biliyorum, gerçek hayat kanıtı gördüm ama şimdi çok pahalı
Erhan Eryılmaz iyi bir cerrah mı? Instagram'da çok fazla fotoğrafı yok Burada bir gerçek hayat hastasıyla bile tanışmadım ama hesabı öldü

Merhaba,
Ben de bi dönem araştırmıştım. Ameliyat olmadığım için doktor adı vermem doğru olmaz. Ama beni bilgilendiren iyi bir ekip olmuştu. Yüz germede bikaç yöntem varmış. Fransız askısı, klasik germe bi de high smas diyolar. Fransız askısı ve klasik germe fiyatları daha düşük ama frazsız askısının 6 ayda 1 senede etkisini kaybetme riski çok yüksek ve sonra tekrar yaptırmak zorunda kalanlar olduğunu da gördüm. Klasik germede sadece cildi geriyolarmış. Onda da cilt sıkı olsun diye çok gerdikleri için yara izleri iyi iyileşemiyormuş çok gerildiği için. High smasta ise cildin altındaki kasları da geriyorlarmış. O zaman cildi çok germeye gerek kalmadığı için hem yara izleri daha görünmez kapanıyor hem de doğal görünüyormuş. Bunun fiyatı diğerlerinden daha yüksek ama daha doğal ve kalıcı dşyorlar. Bir de high sması herkes yapamıyor sanırım. Anatomi uzmanlığı vs gibi özel eğitimli cerrahlar yapıyormuş.

Türkiye'de kim iyi bir yüz germe cerrahı olarak bilinir??
Burada cerrahların adından bahseden birçok yorumun reklam gibi geldiğini fark ettim! Ve kimse fotoğraf paylaşmayı teklif etmiyor?? 🤔
Ozan'ın iyi bir cerrah olduğunu biliyorum, gerçek hayat kanıtı gördüm ama şimdi çok pahalı
Erhan Eryılmaz iyi bir cerrah mı? Instagram'da çok fazla fotoğrafı yok Burada bir gerçek hayat hastasıyla bile tanışmadım ama hesabı öldü
Erhan Eryilmaz hakkinda simdiye kadar hic kotu yorum okumadim ama bu forumda ona ameliyat olupda oncesi sonrasi resim paylasan da gormedim malesef.
Ozan bitik e arkadasiniz mi ameliyat oldu ? derin plan miydi ve 1 yil sonraki halini gordunuz mu ?

Erhan Eryilmaz hakkinda simdiye kadar hic kotu yorum okumadim ama bu forumda ona ameliyat olupda oncesi sonrasi resim paylasan da gormedim malesef.
Ozan bitik e arkadasiniz mi ameliyat oldu ? derin plan miydi ve 1 yil sonraki halini gordunuz mu ?
evet, ameliyattan bir yıl sonra bir hasta gördüm ve o mutlu. sadece derin düzlemi değil, birçok farklı teknik kullanıyor.

Evet haklisin kalici degil deniyor. Kimi de memnun bilemiyorum. Bende ameliyat olmusken tam olsun uzun sure rahat edim diyorum ama riskleri cok fazla . Burda ameliyat sonrasi fotograf paylasanlarin resimlerini gordum, o izlerle haftalarca kendini aynada gormek de insanin psikolojisini bozar. En iyisi doktorun kararina birakmak sanirim.
Siz yuz germe yaptirdiniz mi yada dusunuyormusunuz?

I suggest high smas, ask erhan erılmaz. Celebrities get a face lift with this method
İkisi de (bitik ve Eryılmaz) temporal insizyonlardan hem derin plan hem de subperiosteal orta yüz germe yapmam gerektiğini söylediler. Benim için sonucun tek başına derin düzlem yüz germe işleminden daha iyi olacağını düşünüyorlar, ancak bu uzun sürmeyen aynı tip orta yüz germe mi?

Ne yapacağımı bilmiyorum, tek başına high smas orta yüzü yaklaşık %70 iyileştireceğini ve hem orta yüzü hem de derin düzlemi birlikte yapmanın biraz daha iyileştireceğini söyledi.

Son düzenleme:
Merhaba,
Ben de bi dönem araştırmıştım. Ameliyat olmadığım için doktor adı vermem doğru olmaz. Ama beni bilgilendiren iyi bir ekip olmuştu. Yüz germede bikaç yöntem varmış. Fransız askısı, klasik germe bi de high smas diyolar. Fransız askısı ve klasik germe fiyatları daha düşük ama frazsız askısının 6 ayda 1 senede etkisini kaybetme riski çok yüksek ve sonra tekrar yaptırmak zorunda kalanlar olduğunu da gördüm. Klasik germede sadece cildi geriyolarmış. Onda da cilt sıkı olsun diye çok gerdikleri için yara izleri iyi iyileşemiyormuş çok gerildiği için. High smasta ise cildin altındaki kasları da geriyorlarmış. O zaman cildi çok germeye gerek kalmadığı için hem yara izleri daha görünmez kapanıyor hem de doğal görünüyormuş. Bunun fiyatı diğerlerinden daha yüksek ama daha doğal ve kalıcı dşyorlar. Bir de high sması herkes yapamıyor sanırım. Anatomi uzmanlığı vs gibi özel eğitimli cerrahlar yapıyormuş.
herkes highsmas yapmıyor ama eskiden yapan birçok cerrah artık deepplane tercih ediyor çelişkili şeyler duyuyorum bir cerrah ikisini de yapıyor dedi ama ağır yüzler için deepplane daha iyi ama bitik tersini mi söylüyor?

İkisi de (bitik ve Eryılmaz) temporal insizyonlardan hem derin plan hem de subperiosteal orta yüz germe yapmam gerektiğini söylediler. Benim için sonucun tek başına derin düzlem yüz germe işleminden daha iyi olacağını düşünüyorlar, ancak bu uzun sürmeyen aynı tip orta yüz germe mi?
I think you don't speak Turkish. Do you mean they suggested you endoscopic temporal and middle face lift and deep plane lower face ?

mutsuz hastalar nerede? deneyimlerini görmek istiyorum

Evet bu doğru. üzgünüm çeviri uygulamasını kullanıyorum
It's okay, I'm just trying to understand what procedures the doctors have recommended to you.

mutsuz hastalar nerede? deneyimlerini görmek istiyorum
Ben mutsuzum. Ozan Bitik başlığında süreçten bahsettim. Derin plan oldum. Bir gözüm hala gülünce tuhaf ve açık kalıyor. Aradan 1,5 yıl geçti. Kulaklarımdaki derin yarıkları yine orada paylaştım. yüzümü paylaşmak istemiyorum ancak ben tavsiye etmiyorum.
Konu Mesajı 'Ozan Bitik hk.'
Ozan Bitik hk.

I am sad. I talked about the process in the title of Ozan Bitik. I became the deep plan. One eye still stays weird and open when I smile. It's been 1.5 years. I shared the deep slits in my ears there again. I do not want to share my face, but I do not recommend it.
Subject Message 'About Ozan Bitik'
About Ozan Bitik
Sorry to hear that you just had a deep facelift. why did he tell you why this happened? Want to share a photo of your dimpled cheek? you can cut the rest of the face from the photo

X