Yüz germe (fokuslu ultrason)

BenBarbie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
7
1
Merhaba kizlar. Benim birkac sorum olacak, umarim bilgi sahibi olanlar, yaptiranlar vardir. Yada baska öneriler varsa lütfen yazin.
Ben 38 yasindayim, artik yavas yavas yüzümde sarkmalar basladi gibi. Pek belli olmuyor, ama insan suratini her gün aynada bilmem kac kez görünce ister istemez gözüne carpiyor.
Cok sey okudum burda ama bazilari ya reklam derdinde yada yapipta sonradan bilgi vermeyende oluyor.
fokuslu ultrason ilgimi cekti, ama burda birkac kisi birkac seans oldugunu yazdi. Ama ben son zaman hep tek seansla islem tamamlaniyo diye görüyorum tvde
Ben istanbulda yaptirmak isterim (almanyadan katiliyorum) o yüzden tek seansli güzellik pesindeyim :)
Fokuslu ultrason disinda baska ne yaptira bilirim? Botoxmu? Dolgumu? Hollywood yanagimi? O kadar cok sey varki insan ne yapacagini bilmiyor
Yanaklarim biraz sarkmisda :)
Yorgun yüz ifadem var, hatta göz kapaklarda düsüyo gibi gibi, eh onlarda yoruldular artik :)
Kim ne önerir acaba
Sevgiler saygilar

Botox med 1beauty var almanyada cok iyi yapiyorlar fiyatlat ok cok asiri pahali degil, birde Vampir lifting var onu bende yaptirmak istiyorum Vampir lifting yazdinizmi cikiyor zaten onu fiyatini sordum 300 euro dediler ama botox daha uygun tabiki yaptirmak istediginiz bölgeye bagli tr de kücük bir sehirde botox sordum neredeyse 3 kati , vampir lifting özel praxiste doktorlar yapiyor ellere bile yapiyorlar

Vampir lifting bakmam lazim. Cok sagol.
300€ iyi bence, ben 600€ bile ok diyodum :)
Ama botox yanaklara yapilmiyor bildigim kadariyla, benim ciltdr demisti bundan 2 ay önce.
Siz yaptirdinizmi reyhan hanim? Botox yada vampir falan

Ben bundan hayli zaman önce kollarım için yatırmıştım focuslu ultrasonu.Tek seans yaptırdım 3 ay sonra etkisini gördüm.Ankarada Mehmet Akgün e yaptırdım cok uygun bir fiyata yatırmıştım hala okadar ucuz mu bilmiyorum ama gene arayıp bilgi alın derim.

X