Yüz germe Ameliyati olan varmı? Doktor ariyorum

Elif Yigitoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2020
4
1
39
merhabalar aranizda yeniyim
Yasim 43
30 kilo verdim malesef yüzüm çöktü yüz germe ve burun ameliyati olmak istiyorum. Bana tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi? İstanbul olursa daha iyi. Burunu gürkan kayabasoglun da olmaya karar verdim ama cok pahali yüzümü bari uyguna yaptırayım fiyatlar ne kadar hic bilmiyorum

Slm,
Ikisini birden yaptirmayin bence, yüzünüz icin Hifu yu deneseydiniz... Petvin Dinçer' e bir basvurun derim. Çok basarili buluyorum ameliyatsiz güzel medical estetikler uyguluyorkar. Kendim sahsen gitnedim ama yillardir takip egiyorum.

Yasim 43
30 kilo verdim malesef yüzüm çöktü yüz germe ve burun ameliyati olmak istiyorum. Bana tavsiye edebileceginiz bir doktor varmi? İstanbul olursa daha iyi. Burunu gürkan kayabasoglun da olmaya karar verdim ama cok pahali yüzümü bari uyguna yaptırayım fiyatlar ne kadar hic bilmiyorum
Bende 40 yasindayim.yaslanma etkilerinden kurtulmayi dusunuyorum.instagramdan pek cok doktorla gorustum.eger burun ameliyati olacaksaniz.bence komple paket seklinde yuz germede olun.instagramda bu isi yapan cok kisiye ulasabilirsiniz.benim gorustugum isimleri soyleyebilirim isterseniz.hepsinden fiyat teknik vs mutlaka alin.bu estetik sektoru cok farkli fiyatlar oynuyor.sadece burun ameliyati olacaksaniz teoman doganda iyi bir tercih olur.

Yasim 43

gürkan bey ne kadar fiyat verdi size?

Yasim 43
Merhabalar ben 2 hafta önce yuz germe ameliyatı oldum artı alt ve üst göz kapağı aldırdım.
Bende çok araştırdım ve doktor karaca başaran beye önce arkadaşım sonra ben yaptırdım ve şuan için hersek yollund

Slm,
Ikisini birden yaptirmayin bence, yüzünüz icin Hifu yu deneseydiniz... Petvin Dinçer' e bir basvurun derim. Çok basarili buluyorum ameliyatsiz güzel medical estetikler uyguluyorkar. Kendim sahsen gitnedim ama yillardir takip egiyorum.
Hifu denedim hiç bir işe yaramıyor boşuna para harcamayın

X