Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 hafta önce sağ taraftan yüz felci geçirdim. Ilk baş tat kaybı ve boyun ağrısı ile başladı tabi ben farketmemiştim. Sonra ağzım kaymaya başlayınca ve gözümü kapatamayınca farkettim. Hemen nöroloji doktoruna gittim. Sinir iltihaplanması olduğunu söyledi kortizon,vitamin gibi ilaçlardan verdi. Ve fizik tedaviye başlattı. Fizik tedavide yarim saat egzersiz yarim saat elektrik veriyorlardı kaslarımın çalışması için. Ilk zamanlar çok etki etti gülümsemem yerine gelmeye başlamıştı, boyun agrım gitmişti. Daha sonra sol taraftan da boynum agrimaya basladi ve sol kulagimda doluluk ve cinlama basladi. Bu sefer kbb doktoruna gittim ve kulak damlasi verdi. Kulak damlasini kullaninca sol taraftaki boyun ağrım azaldı. Daha sonra covid testi yaptırmak zorunda kaldım ve pozitif çıkınca fizik tedaviye ara verdim. Sonra felcin vurdugu taraftan boyun agrım tekrar geldi. Ve gelen gülümsemem yine gitti. Zaten sağ gözümü hiç bir şekilde kapatamıyorum. Şuan hareket yapmaya çalışınca boynumda gerilme oluyor ve yapamıyorum. Orada cok kotu bir agri ve ne yaparsam yapayim gecmiyor. Kas gevşeticidir, agri kesicidir, kremlerdir hepsini kullaniyorum. Kortizon hapini birakmak zorunda kaldım cunku corona icin verilen hapla birlikte ikisi ağır gelirmiş. Bu durum beni korkutuyor, hiç geçmiyecek kalici bir hasar birakacak diye. Benim gibi bu durumu yasayan var mı?