Merhaba hanimlar direk konuma geciyorum..
Sabah uyandigim da yüzümü yikarken bi baktim dudagim yamulmus çok ciddiye almadim önce öğlene kadar normal hayatima devam ediyodum ki bi komsum gelmişti ona söyledim sag gözünü kapatamiyosun dedi ışte o zaman panikledim hastananeye gittim..
Doktor yüz felci gecridigimi soyledi ve kortizon verdi mr istedi yarina gün verdiler ağrım ya da bi sıkıntım yok yüzümde ki kaymadan ve hafif hissizlikten başka ama canim sıkılmıyor da değil mr sonucundan korkuyorum bisey çıkar mi ki beyin sapi mr si bu arada bilgisi olanlar biseyler yazarsa mutlu olurum....
selam,canim oncelikle cok gecmis olsun
Bundan tam 8sene once 12yasindayken evimizin camlari degisiyodu o an beynimde bi bulaniklik oldu hissettim bunu sarsildim birden elimi hissizlesti ardindan dudagim ve dilim yavas yavas hissetmemeye ardindan agzim yamuldu ve gozumu kirpamamaya basladim konusamiyodum babam hemen acile goturdu beni alip
Ve yuz felci gecici dediler igne yaptilar bi saate duzeldim eve geldim ama etkisi devam etti
Aradan bi yil gecti ve yine oldu durup dururken ama bu sefer körluk ardindan el yuz uyusmasi gibi iki saatede gecti gene gittik bise yok kdediler ve bu ataklar on gune bi olmaya baslamamisti
Babam beni aldi erciyes universitesi fakultesine getirdi tum ymtahliller mr eeg ultrason tum vucut hersey kan tahlilleri sonuc
Hic biseyi yok psikolojik care bulamadik aradan uc sene gecmisti 16yasindaydim ve hala ataklar devam etti bi prof onerdiler gittim cocuk noroloji uzmani bakti migren hastasisisn dedi bana convulex cr300adinda bi ilac verdi kullandim ve kullandigim surede atak olmadi 20yasina kadar arada yilda bi oldu ataklar
Ve evlendim cocuk sahibi olmak isteyince ilacin yan etkisi oldugunu ogrendim cocuk dogurursam % 90ozurlu dogcak dendi bana ilaci tedavilerle baska ilaclarla biraktim baska drlere gittim dogum uzmanlari noroloji drleri hepsi yardimci oldu ve ilaci komple birakip hamile kaldim amaaaa
surekli ataklar geldi hergun 6kere migren atagi el yuz uyusmasi bas agrilari delirmistim kac drye gittim ama cozum yok dogana kadar cekeceksinbu bebege zarar verir bebegi alalim tedavi ol tekrar dogurursun gib cumleler duydum
kendimde vazgectim bebegimden vazgecmedim bu ataklar 4 aylik olana kadar surekli devam ettim hep yattim agladim bebegime bise olmasin diye 4.ayda gecti iyilesmistim 8aylik olunca yine tekrarladi duse kalka 9ay oldu ve kizim dogdu cok sukur rabbime
Ondada bendede sorun yoktu fiziksel zihinsel
Ve suan kizim 14aylik ama benimmigren ataklari devam edito bi hafta Once yine oldu yatiyorum bi agri kesici icip felc geldigini hissedince 3 4saate geciyo alistim artik bu duruma
Siz ihmal etmeyin sakin ben bunlari yasadim halada devam ediyorum ilac kullanirkende cocuk sahibi olacaksaniz dikkat edin iceriklerine
(aura migren mis hastaligimin adi)