• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz falı bakanla karşılaştınız mı?

Dasdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.342
2.420
83
38
Sosyal çevremde halk arasında 'perili' diye bilinen bazı tonton kadınlar vardır bilmiyorum sizde yörenizde denk geldiniz mi ama ben pek çok duydum ve gördüm.Kızlar falcılardan ziyade bu yüzüne bakıp söylüyor denilen teyzelerin falları daha çok çıkıyor sadece ben değil başkalarından da duydum.Siz hiç denk geldiniz mi?...
yada parasız fal bakıpta öyle direkt yüzüne bakan..ve çıkan birileri...?

Hic gormedim valla keske birileri bisi dese ama genelde ben derim cikar ... is yerimdeki kiza birisi sen nisanlanicaksin demisti yuzune bakip fal bakiomus guyya kizda sevindirik deliai olduydu 1 seneyi gecti ustunden tik yok ...

ben üç tane gördüm biri benle ilgiliydi birdiğeri ailemden biriyle ilgili hiç ihtimal olmayan şey yıllar sonra çıkabiliyor..bunlar diğer falcılardan daha çok çıkıyor çünkü gönülden kopupta bakıyor kimse sorduysam kimse bilmiyor yokmu Allah aşkına karşılaşan kızlar yavv?

Sosyal çevremde halk arasında 'perili' diye bilinen bazı tonton kadınlar vardır bilmiyorum sizde yörenizde denk geldiniz mi ama ben pek çok duydum ve gördüm.Kızlar falcılardan ziyade bu yüzüne bakıp söylüyor denilen teyzelerin falları daha çok çıkıyor sadece ben değil başkalarından da duydum.Siz hiç denk geldiniz mi?...
yada parasız fal bakıpta öyle direkt yüzüne bakan..ve çıkan birileri...?

bana da birkez biri bakmisdi.. tanimiyordum o kisiyi.. kendi geldi yanima anlatmaya basladi :D hahah.. ama cok iyidii yanliz... ve parasiz, icinden gelmis.

bana da birkez biri bakmisdi.. tanimiyordum o kisiyi.. kendi geldi yanima anlatmaya basladi :KK70: hahah.. ama cok iyidii yanliz... ve parasiz, icinden gelmis.

Nasıl peki çıktı mı dedikleri?bunlar genelde sevilen şeker insanlardır...

Istanbul ve Eskisehirde yasiyormus sanirim bana oyle demisti, bugunlerde ne yapiyor bilmiyorum.
Evet sadece yuze bakiyor fal degil yuz okuma diyor.

Bende feysbuk adresi vardi galiba, isterseniz ozelden atarim.

Istanbul ve Eskisehirde yasiyormus sanirim bana oyle demisti, bugunlerde ne yapiyor bilmiyorum.

ne dedi peki senin için?
sevdiğim için merak ettim geleceğini:P

kızlar ben de zuzuya baktırmıstım 2012 de ve inanın yıllardır zuzuyu arıyorum eger gercek adını fb sini bilen varsa bana da mesaj atabilir misiniz

Back