• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz çökmesine önerilerim var......

mellek2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
18
2
36
Ankara
arkadaslar benim yanaklarım çöktü yaşım genç olmasına rağmen çöktü ve derin bir çizgi oluştu yzüzmde bende araştırdım ve yüz yogasını yapmaya karar verdim

helede balonla yapılan en iyisi yanak dolgunlaştırıcı

ayrıca elleza kremi alıp denicem çok faydalı olduğu söyleniyo yüz çökmneleri ve çizgiler için

ayrııca bi sitede dermotolog dr yazmış bir kişinin sorusu üzerine
yüz çökmesi için egzersiz

10 defa aynanın karşısında yapılmalıdır..

1-) Dudaklar kapalı iken ağız büzülür
2-) Dudakları açarken ağız büzülür
3-) Alt çene ile üst çene örtülür
4-) Yanaklar içeri çekilir
5-) Gözler kapalı ağız iyice açılır
6-) Dişler gösterilir
7-) Üst dudak alt dudağın üstüne çekilir
8-) Alt dudak üst dudağın üstüne getirilir.
9-) Alt çene kaldırılır ve ağız açık tutulur.
10-) Yanaklar şişirilir ve gözler kapanarak hava sağa ve sola yitilir.
11-) Islık çalınır
12-) Ağız önce büyük O olacak şekilde, sonra yavaş yavaş küçük o’ya doğru küçültülür.

Burun jimnastiği:
1-) Burun kaldırılır
2-) Burun kaldırılır ve gözler kapanır
3-) Burun çabukça yukarı çekilir ve bırakılır
4-) Burun delikleri büyütülür
5-) Burun sağa sola oynatılır

Göz jimnastiği:
1-) Gözler kapanır ve açılır
2-) Göz kapatılır ve rahatsız olan göz ovalanır
3-) Kirpikler açılıp kapatılır.
4-) Gözler sağa sola döndürülür.

Alın jimnastiği:
1-) Alın kaldırılır
2-) Alın yukarı kaldırılırken ağız açılır
3-) Alnın sağı ve solu gözler açıkken oynatılır
4-) Mümkünse alın yukarı aşağı oynatırken, kulaklarında oynatılması sağlanır.

not sitres ve sıkıntıdn uzak durmak lazım sitres sıkıntı yüz çökmesine neden oluyor yüzümüze asit oranı yüzksek olan kremler kulanmayınız
bitkisel cilt bakım üeünlerini kulnın eczaneden alınmış tabikide
birde bolbol sebze meyve balık bitki çayları sızma zeytin yag ve saf zeytin yağları kulanın
vede nefes eğzersizi yapın buda ciğerlere doğru nefes alımı demek ve yüze çok faydalı
spor yapın plates yoga gibi yüzü canlı ve diri yapıyor

NOT.... arkadaşlar sakn estetikle dolgu madeleriyle yüzünüze zarar vermeyin estetikle yapılan yüz doldurma en fazla 2 sene gidiyor daha sonra cilt eski haline dönüyor çökmüş haline sakın denemeyin yüzünüzde her bulduğunuz ürünü sürmeyin eczanede ve güvenilir ürünleri alın mümkünse fazla makyaj yapmayın cildinizi iyi temizleleyin ben bunları deniyorum bakalım benim yanak çökmem geçeecek inşallah sizdelerde deneyin yan etkisi yok aksine çok faydalı

Eklentiler

• $yoga_1.webp
    $yoga_1.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 8.589
  • $yoga_10.webp
    $yoga_10.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 14.844
  • $yoga_2.webp
    $yoga_2.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 7.190
  • $yoga_3.webp
    $yoga_3.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 6.423
  • $yoga_4.webp
    $yoga_4.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 15.721
Bu egzersizlere bir hafta oldu başlayalı şimdiden sonuç almaya başladım herkeze tavsiye ederim burdaki bütün yazanları uyguluyorum

alnımla yapmam gerekenleri yapamıyorum ama sol kulağım kıpırdadı:))):lepi:

face roller masaj aleti var çok faydalıymış diye duydum

Face Roller Nedir?

Monida Face Massage Roller Cilt Sağlığı ve Güzelliği için tasarlamış;
Mikrobilgisayar iç çipinden 6 farklı oksijenli Aerobik Masaj Modunu ORGANıK GERMANIUM ELEMENTı ile bir araya getiren Mucizevi bir üründür.

Yüz güzelliği ve Sağlığı için tasarlanan bu ürün silindir şeklinde tasarlanmış Döner Organik Germanyum Başlığı Mikrobilgisayar iç çipinden aldığı titreşimleri deri ve deri altı katmanlarına iletmek üzerine programlanmıştır.

Face Roller'ın ana silindir başlığını oluşturan Germenyum;
Doğada nadir olarak bulunan organik bir elementtir, Germenyumun cilde mucizevi dokunuşu cilt metabolozimasında inanılmaz değişimlere ve yenilenmelere neden olacak ANYONUN SALGILANMASINA NEDEN OLUR.

Face Roller 6 farklı masaj modu ile masajın insan üzerindeki bütün olumlu etkilerinden faydanaılmasını sağlayacak şekilde YÜZE MASAJ YAPAR.
Face Roller 2 adet kalem pille çalışır.

YÜZ MASAJININ FAYDALARI
Masaj sırasında öncelikle kan dolaşımı artar ki bu durum pek çok rahatsızlığın kendiliğinden düzelmesi için bile yeterli olabilmektedir.

KAN dolaşımın hızlanmasıyla beraber dokuların beslenmesi ve oksijenle zenginleşmesi sağlanır.

Artan kan dolaşımı ile organ ve dokulara taşınan kan artmakta ve dolayısıyla taşınan oksijende artış göstermektedir

KAN DOLASIMININ artması ile metabolik artıkların dokulardan uzaklaştırılması HIZLANIR.

Cilt ve cilt altında biriken ödem ve toksik maddeler böylece birikim yerinden uzaklaştırılmaktadır.

Organ ve dokulara taşınan oksijen o bölgelerde biyokimyasal olayların daha iyi olması ve bu reaksiyonlar sonrası vücut için zararlı olan asidik maddelerin daha az miktarda üretilmesini sağlamaktadır. dolaşımının düzenlenmesi dokularda biriken bazı zararlı maddelerin atılmasını kolaylaştırır.

Deri üzerinde etkisiyle deri gerginliği ve parlaklığında artma olur. Damar, sinir ve hormonal yapıların uyarıR hüzresel faaliyetleri hızlandırır. Kasların arasında yer alan lenf damarlarındaki sıvının akışkanlığını kolaylaştırır MASAJvücutta belirli hormonların salGILANMASINI SAGLAR bu da bilinen veya bilinmeyen pek çok rahatsızlığın sağaltımını beraberine getirir. Salınan bu hormonlar hedef organda düzenleyici etki göstererek oluşmuş bazı rahatsızlıkların tedavisine yardımcı olmaktadır. Damar, sinir ve hormonal yapıların uyarıR hüzresel faaliyetleri hızlandırır. Aşırı gergin olan kasların gerginliğini azaltIR

YORGUNLUĞU GıDERıR.

gerginliklerin giderlmesi, iş yapma isteğinde artma, kabul görme gibi olumlu birçok sonucun psikolojik yapıyı olumlu etkileyeceği açıktır. Genel yatıştırıcı ve huzur verici bir etki yaratır.

Face Roller
Sihirli Bir Değnek Gibi
Etkisi Öylesine
Olağanüstüki;
Face Roller Germenium başlığı ile anyon üretir ve yüzdeki kırışıklıkları yok eder.
Face Roller'ın her gün düzenli kullanımı hücrelerin daha canlı olmasını sağlar.
Face Roller yüzdeki lekeleri yok eder.
Face Roller cildı sıkılaştırır, rahatlatır ve sinirlerin yatıştırılmasını sağlar
Face Roller kan dolaşımının hızlandırarak göz altı torbalarını ortadan kaldırır.
Face Roller Stress ve sinüzit gibi nedenlerle oluşan baş ağrısını gidermekte son derece etkilidir.
Face Roller cilt altında oluşan ödem ve toksik maddeleri uzaklaştırır.
Face Roller Cilde genç, parklak ve ipeksi bir görünüm verir.
Göz, dudak çevresi çizgileri,
boyun, alın, çizgilerini
ve sarkmaları
dert etmeyin!

bu ürünü alıp kulanan varmıki msaj cilde iyi gelir yüzü kaslarını rahatlatır.

bi öneride benden;
elmacık kemiklerinizin alt kısmındaki çukurluğu işaret parmağınızla kulak kaşır gibi titretin.(başka tanım bulamadım :1rolleyes:) orada uyuyan sinirleriniz harekete geçerek yer çekim etkisini azaltır ve yanaklar çökmez...masajı yaptıktan sonra hareketlenmeyi hissedeceksiniz hihoyyyt

Bu egzersizlere bir hafta oldu başlayalı şimdiden sonuç almaya başladım herkeze tavsiye ederim burdaki bütün yazanları uyguluyorum

canım ben de bişey sorucam sana,
benim dudağımın iç kısmından dışa doğru taşan bi yara çıkmıştı içerdeki kısmı geçti ama dışardıda yani görünen kısmında beze gibi bişey kaldı onu geçirmek için de bi hareket var mıdır

bi öneride benden;
elmacık kemiklerinizin alt kısmındaki çukurluğu işaret parmağınızla kulak kaşır gibi titretin.(başka tanım bulamadım :1rolleyes:) orada uyuyan sinirleriniz harekete geçerek yer çekim etkisini azaltır ve yanaklar çökmez...masajı yaptıktan sonra hareketlenmeyi hissedeceksiniz hihoyyyt

aaa müthişsin canım yaa hakkaten ne biçim bir hareket hissediyor insan.. kan dolaşımını da artırıyordur kesin..

Bence de canım en önce stresten uzak durmak gerekiyor. Zaten çok bellidir. Genel olarak mutlu ve huzurlu bir hayat sürmüş insanların yüzleri daha dolgun daha diridir. :40:

Back
X