Ben 7 yıl diod yaptırdım ama yine de çıkıyor yüz bölgesinde ki kıllar ince olduğu için biraz inatçıdr tâbi bu lazer tamamen kişiden kişiye değişir. 1 yıl yaptırıp sonuç alan kişiler tanıyorum 5 6 ayda bi ihtiyaç duyuyor. Ben ise 1.5 ayda bir ihtiyaç duyuyorum
Ben 7 yıl diod yaptırdım ama yine de çıkıyor yüz bölgesinde ki kıllar ince olduğu için biraz inatçıdr tâbi bu lazer tamamen kişiden kişiye değişir. 1 yıl yaptırıp sonuç alan kişiler tanıyorum 5 6 ayda bi ihtiyaç duyuyor. Ben ise 1.5 ayda bir ihtiyaç duyuyorum
Komple yüz ve boyun ama boyun hepsi değil çene altından yarıya kadar şuan özellikle yanakların altındaki kemik kısmı varya orası çok çıkıyor diğer yerler hafif çıkar göze batmaz taşındığım için lazere ara verdim şuan ağda ile yapıyorum
Yüzünuz çok kötü değilse hiç almayın derim ama rahatsız edecek şekildeyse de ağda ip cımbız değil lazer tavsiye ederim. Lazer hem geç çıkartıyor hem alınınca tertemiz alınıyor hemde yüzde sarkma yapmaz Sadece her zaman güneş kremi kullanmalisniz yoksa leke olur
Eğer çok yogunsa önce lazer yaptırın siyah kalın kıllarda hemen etki eder az ise iğneli epilasyon yapın daha rahat olur. Yada önce bi kaç seans lazer daha sonra azalınca iğneli epilasyon a geçersiniz. Gideceğiniz yer güzel ve güvenilir olsun size yardımcı olacaklardr