Yüz Bölgesine Epilasyon Yaptırınca İz kalıyor mu ?

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Kızlar bişey sorucam yüz bölgesine epilasyon yaptırdıktan sonra yüzümüzde herhangi bir iz leke felan kalıyor mu ?:44:
Ayrıca epilasyon yaptırmak kökten çözüm müdür yüz için ? :26:
Yardımlarınızı bekliyorum kızlar..

benim bi arkadaşım nundan 10 sene falan önce yaptırmıştı yüzüne,ama iğneli epilasyondu sanırım. iz mi kalmadı,rengi açıldı,güzelleşti,esmerdi normalde.

ama lazer epilasyon yüze çok iyi değil diye biliyorum,çıkmayacak tüyleri de tetikleyip çıkartıyomuş hatta,bi de uzunca bi süreçmiş,10-15 seans falan.

canım ya bende bugün sordum dediğin gibi 10 seans felan sürüyomuş. Seans ücreti 100 tl
Ya bende yaptırmayı düşünüyorum ama iğneli mi lazer mi bilmiyorum. Sormadım daha doğrusu :/

Yuz seanslari gercekten cok uzun ve cokta acili oluyor.. Ben sadece ust dudagima yaptiriyorum ve en cok aciyi orda yasiyorum :)

Sadece kizariklik oluyor ama oda 1 saate geciyor zaten ama leke falan olmuyor.

Arkadaslarim tum yuz yaptiriyorlar memnunlar yani leke falan hic gormedim duymadim :)

Evet canım acılı olduğu kesindir
Peki alınan yerler delik delik oluyor mu ? Çünkü bunu bi kuaför söylemişti de o yüzden soruyorum canım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…