heh işte benim konum:) Nefret ediyorum yüzümdeki tüylerden, saçımı toplamıyorum wala özeniyorum bazen insanlara. Çok esmer değilim ama kıllar simsiyah. Lazere gitmeye çok uğraştım ama almayız çünkü bitmez, lazer bunu görmez dediler. Ağdaya hiç bulaşmam, saçlarımla kapatıp duruyorum:/
niye öyle diyosunki? ben tüm yüzümü sir ağdayla aldım .yani abartısız kaymak gibi olfu.inan kendime özgüvenim geldi. yüzümü saten ılık sir ağdayla kendim aldım.geceleri yatmadan öncede ersağ tüy azaltıcı losyon kullanıyorum.inşallah faydasını görürüm. sonuçlarıda buraya yazarım.tek sorun bence ağda içn kılların uzamasını bekşiyoruz.o dönem biraz sorun oluyor ama eskisi gibi ollmasındansa ben böyle olmasını tercih ederim.:öptüm:
bende yıllarca agda yaptım yüzüme yüzüm kötü bi hal aldı pc başında dolanırken bi kampanya dikkatimi cekti satın aldım lazer gözüm kapalı gittim bundan kötüsü olamaz diye yüzümde her yerde erkek kılı gibiydi cünkü ilk seans icin gittim ordaki calışanlar bile yazık ne hale gelmiş yüzün ag yapmakten dediler şuan 3. seansdayım yüzümde yok denecek kadar azaldı her gün cımbız elimde geziyordum şuan 3 aydır cımbız kullanmıyorum lazeri şidetle tavsiye ederim yüzümdeki kırışmalar da düzeldi
Merhaba arkadaşlar. Yüz bölgesindeki tüylerden şikayetçi olan varsa lütfen yardımcı olsunben bi hata yaparak favori bölgemdeki ince tüyleri sirle aldım. Ama sonra daha kötü oldular. Kuaföre gittim keşke almasaydın şimdi bütün yüzün alınmak zorunda kalıcak yada sen saçlarınla kapatıcaksın tüyler tekrar çıkana kadar dedi. Sonra çok uğraşıcağımı bildiğim için saçlarımla kapatmayı denedim. Bu böyle olmaz diyerek yine kuaföre gittim ve oryalle tüyleri sararttırdım. Neredeyse 7-8 aydır böyle uğraşıyorum. Oryalde kimyasal madde sonuçta ve çok keskin bir kokusu var ayrıca yüzüm çok yanıyor ileride cilt kanseri olmaktan korkuyorum hem yüz bölgesi hep su gören bir yer nerdeyse bu yüzden boya daha çabuk gidiyo ve kökten siyah siyah geliyorlar. Böylede uzun görünüyor tüyler ama aldırmakta istemiyorum açıkçası. Ne yapayım şimdi ben ya saçlarımı rahat rahat toplamak yada topuz yapmak istiyorum artık ( Yardımcı olun lütfen
İğneli lazer epitalsyon ne demek ben bilmiyorumda .
- Normal lazer epilasyondan farkı ne ?
-Yaptıran birisi varsa acaba ayda yada hafta kaç sefer gidip kaç dk yaptırmak gerek ?
- Kaç ay yaptırınca yüzümüzdeki tüylerden kurtulabiliriz ?
-Bi zaraarı yan etkisi var mı örnek iz bırakırmı yada cildi ırıştırma leke yapmak gibi ?
Bilen birileri varsa lütfen cavaplayablr mi ? Bende eğer ücreti normalse yaptırmak istiyorum .
Her kıl köküne iğne batırıyolar elektrik veriyolar gibi bişey çok acılı değil sinek ısırığı gibiymiş ve ondan sonra o kökte kıl oluşmuyor. İz bırakmasıda uzmana bağlı ilk 2 hafta izle dolaşıyomuşsun ama kabuk bağlıyıp düşüyomuş bazılarında kalıyomuş oda yüksek akım vermektendir büyük ihtimal.
Tüyleri kalınlaştırıyomuuuş bazıları öyle diyo keşke yaptırmasydım pişman oldum diyen büssürü kişi var . yani iğneli epilasyonmu yoksa lazer mi ?? tüyler kalınlaştırmaz hangisi daha iyidir
ya koskoca bilim,tıp buna bi çözüm bulamadı ya en büyük sorunlardan biri tüylenme bence.
ağdanın bırakın yüzü vücudumuzu sarkıtmakta üstüne yok maaşallahbu kıllar için en iyi çözüm lazer..inşallah bir an önce kurtulursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?