Yüz bölgesindeki tüyler :((

heh işte benim konum:) Nefret ediyorum yüzümdeki tüylerden, saçımı toplamıyorum wala özeniyorum bazen insanlara. Çok esmer değilim ama kıllar simsiyah. Lazere gitmeye çok uğraştım ama almayız çünkü bitmez, lazer bunu görmez dediler. Ağdaya hiç bulaşmam, saçlarımla kapatıp duruyorum:/

saçlarınla kapak kapat nereye artık. bunun yaz mevsimide var. o sıcaklarda saç toplanmaz mı ya. valla ben bi aldırdım rahatladım. bak ben tüylerden çok şikayetçi biriyimdir kollarımı bile neredeyse 3 senedir alırım. okul ortamı bi de dalga geçen bi kaç çocuk var artık uğraşamıyolar bile bende rahatım git aldır yüzünü ama sirle aldır iple değil. biraz çıktığı zaman şu sir ağda bantları felan oluyo ya alırsın ondan bi kutu. onun içinde bıyık ve koltuk altı bölgesi olanları içinde var. küçüklerinden yapıştırıp çekersin. ben öyle yapıyorum rahatım valla. keşke daha önceden aldırsaydım dedim. şimdi saçlarımı salasım gelmiyo saçımı düzeltmeye fırsatım olmamışsa hemen toplayıp gidiyorum okula. rahat bence öyle ama sen bilirsin :)

İğneli epilasyonu tavsiye ederim, bu yöntemlerin hepsi denendi sonuç fırça gibi jiletle beni kazı diyen kıl ormanı, bu ormandan kurtulmanın en kalıcı yöntemi iğneli epilasyon.

bende yıllarca agda yaptım yüzüme yüzüm kötü bi hal aldı pc başında dolanırken bi kampanya dikkatimi cekti satın aldım lazer gözüm kapalı gittim bundan kötüsü olamaz diye yüzümde her yerde erkek kılı gibiydi cünkü ilk seans icin gittim ordaki calışanlar bile yazık ne hale gelmiş yüzün ag yapmakten dediler şuan 3. seansdayım yüzümde yok denecek kadar azaldı her gün cımbız elimde geziyordum şuan 3 aydır cımbız kullanmıyorum lazeri şidetle tavsiye ederim yüzümdeki kırışmalar da düzeldi

peki canım yorumun için teşekkür ederim. lazer için fırsat bulduğumda gidicem :)

Iğneli epilasyonda iz kalma olasılıgı nedir peki?yapan uzmana mı baglı bu?yaptırmayı dusunuyorum okuduklarımdan sonra.fikir verir misiniz?

Bende 1 seneden fazla oldu yüzümdeki tüyleri iple aldiriyorum.. Fazla yoktu bende, ama nebileyim evlendikten sonra birden bire rahatsiz etmeye basladi beni. Ve coooooook memnunum. Tabiiki birazda gicik oluyor her ay her ay. Yakinda nasip olursa Lazer Epilasyon yaptirmak istiyorum tüm vücuduma aslinda ama bakalim :)
Hatta bagzi zamanlar agdaylada aliyor tüylerimi ve gayet az cikmaya basladi...
Baslarda tek yüzümde hafif sivilce gibi noktalar cikti cildim alisik olmadigi icin ama simdi sak sak 15 dakikada kas ve yüz bitiyor :) ve hic bir sorunum yok.. aksine cildim bebek popsu gibi yumusacik oluyor!!
Sende niye öyle bi sorun cikti anlayamadim :S demekki cildden cilde degisik oluyor.
Bence Lazer Epilasyona bas vursan bir an önce iyi edersin, hem sende rahatlamis olursun.

İğneli lazer epitalsyon ne demek ben bilmiyorumda .

- Normal lazer epilasyondan farkı ne ?
-Yaptıran birisi varsa acaba ayda yada hafta kaç sefer gidip kaç dk yaptırmak gerek ?
- Kaç ay yaptırınca yüzümüzdeki tüylerden kurtulabiliriz ?
-Bi zaraarı yan etkisi var mı örnek iz bırakırmı yada cildi ırıştırma leke yapmak gibi ?

Bilen birileri varsa lütfen cavaplayablr mi ? Bende eğer ücreti normalse yaptırmak istiyorum .

Aynı yastayız ve aynı sorunum var ki senin bi tek favorilerinmiş galiba benim tüm yüzüm çünkü ben salaklık edip bi kere ağdayla aldım ve azdırdım ondan sonrada hiç dokunmadım çünkü ağda bende sivilce yaptı. Şimdide kesin çözüm arıyorum iğneli çok zor onun için küçük bi bölge olması gerek tüylerin tek tük olması gerek yoksa cidden zahmetli iş, lazer araştırıyorum ben ince tüylere çözüm yokmuş ama ağda görevi gören lazer var idare ediyo yani seni ağda gibi sivilce çıkarmicağınada eminim onu denemeyi düşünüyorum lazer için regl olmadan 2 sene geçmiş olması gerekiyo ben 5. sınıfta olduğumi için problem yok küçük sayılmıyorum yani lazer için :) inşallah kesin çözümü buluruz çünkü çok moral bozucu ben intihar etmeyi bile düşündüm yani kafayı yedim iyice siz düşünün

Her kıl köküne iğne batırıyolar elektrik veriyolar gibi bişey çok acılı değil sinek ısırığı gibiymiş ve ondan sonra o kökte kıl oluşmuyor. İz bırakmasıda uzmana bağlı ilk 2 hafta izle dolaşıyomuşsun ama kabuk bağlıyıp düşüyomuş bazılarında kalıyomuş oda yüksek akım vermektendir büyük ihtimal.

Tüyleri kalınlaştırıyomuuuş bazıları öyle diyo keşke yaptırmasydım pişman oldum diyen büssürü kişi var . yani iğneli epilasyonmu yoksa lazer mi ?? tüyler kalınlaştırmaz hangisi daha iyidir

ben lazere inanmıyorum. abim de gitti. çoğu çevremdeki insanlarda pişman. çoğunda geri çıktı hele ki abimde olmayan tüyler bile çıktı iz bırakanları da gördüm. o kadar para verip acı çekmeye değmez. :18: benim ağda deneyimlerim oluyor onları açtığım başlıkta ilk sayfadaki ilk mesajda belirtiyorum. mesela yüz için ağda yapmayın kesinlikle, sivilce oluşumu yapıyor, en iyisi ip. daha geniş bilgi istersen http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/592422-dolunay-epilasyonu.html başlığına buyrun.

Eğer yanlış lazerle uygulama yapılırsa evet kalınlaştırıyo ama nd-yg mesela hiç bi şekilde daha fazla çıkarmicağını söylüyolar aynı zamanda bitirmeyebiliceğinide. Ha bu arada lazerle iğneli epilasyon aynı şey değil iğneli hiç bi şekilde kalınlaştırmaz bi köke batırdıkları yerden bi daha çıkmaz, lazer kalınlaştıran. İğneli yaptırıcağın bölgeye göre değişiyo bazılarının çenesinde 4-5 tane kıl oluyo mesela onlar için parmaktaki tüyler için yani sayılabilicek kıl olması lazım bölgede tutup bacak göbek gibi bölgelere yapılması bana göre saçma yapanlar var ama hem çok acı olur hem çok uzun sürer buda moral bozukluğu bitirmeden bırakma gibi şeylere yol açabilir.

Son düzenleme:
ya koskoca bilim,tıp buna bi çözüm bulamadı ya en büyük sorunlardan biri tüylenme bence.

Kesinlikle her gün küfür ediyorun bu tıpa bilime yeter her gün ne kadar üzüldüğümü bilseler hemen koyulurlar işe ben hayatımda hiç bi şeye böyle üzüldüğümü hatırlamıyorum ya bilmiyorum ki gerçekten kuaförleri güzellik merkezlerini bitirmemek için falan mı niye yani

yüzüne iğneli ep. yaptırıp memnun kalanlar nerede yaptırdınız ist için önereceğiniz yer neresi

bakın tecrübeli biri olarak söylüyorum iğnelide lazerde yaptırmayın. ben ince tüyleri dünyada tek bu alet götürür denen alete(lazer de iğneli de) gittim hiç bi b*k olmadı(ceza almıyım). ağdayla da almayın yüzünüzü sarartmayın da iple alın karınca yumurtası yağı sürün(başka sayfada da tavsiye ettim umarım reklam sanmazlar) tabi orjinali olsun ben bi bölgeme yapıp sonuç almıştım üşendim şimdi bende yapıcam eminim yüzümün tek çaresi o hala umudum var bişeylerden. oda olmazsa artık ne yapıcam bilmiyorum psikolojim çöktü

ağdanın bırakın yüzü vücudumuzu sarkıtmakta üstüne yok maaşallah bu kıllar için en iyi çözüm lazer..inşallah bir an önce kurtulursun...

Ablamin cene bölgesinde siyah kalin tüğler vardı, 1 yıldır lazere gidiyor ama hiç bi faydasini görmedi. Sadece 1 hafta tüğsüz kaliyor sonra tekrar uzatıp gidiyor.

Benimde yüzümde var maalesef ben 3-4 ayda bir sir ağda bantlariyla aliyorum yumusacik oluyor. Cildime zarar vermesin diye cok sik yapmiyorum.
Yani kızlar bu tüğlerden tamamen nasil kurtulunur bilmiyorum, lazerde çözüm değil maleaef, bide boşa gitti o kadar para.

Son düzenleme:
lazerle bitti serken giderek kötüleşen hormonlar tekrar başa sardı bu kabus olsa gerekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…