Canım eğer tüylerin inceyse yani kıla dönüşmemişse iğneli epilasyon yaptır derim ben.İlk seanstan itibaren etkisiini gösterir.Eğer kalınlaşıp kıla dönüşmüşse kalın kılları lazer görebileceği içn lazer epilasyonu yaptır derim.Ama sen yine de öncelikle iğneli epilasyon yapan bi merkeze git konuş.Sürekli oryala para verip hem cildinden hem de kalıcı olmayn bi yöntem için parandan olmanın bi manası yok.Ben saçıma bile dokundurtmazken yüze sürdürmen...çoookk zararlıı sakın bi daha yaptırma!ona vereceğin paryla iğneli epilasyon yaptr ilk seanstan itibaren gözle görülür bi şekilde azalıp,zamanla kaybolacağını göreceksn.
Evet çok haklısın sürekli oryala para yatırmak ve kesin bir çözümü olmayan birşey. Ayrıca zararıda çok. Ama iğneli epilasyon çok acılı bir yöntem diyorlar ve iğne izleri kalıyormuş bazılarında diye duydum. Açıkçası annem pek lazere sıcak bakmıyor. Az önce kuafördeydim ve yüzüm hakkımda konuşuyorduk. Ben aynı çıkar heralde diye düşünüyorum. Çünkü zaten 1 kere kendim almıştım. Bu sefer tamamen aldırmaya karar verdim sanırım. Çünkü artık dayanılcak gibi değiil.
Canım iz kalsa bile oryalle açtırman kadar sakıncalı sonuçlar doğuracağını düşünmüyorum ben.Kaldı ki işini bilen biri yaptığı sürece iz miz kalmaz endişe etme.İyi araştır bence.Yüz için lazeri bende önermem ama iğneli epilasyon yaptır derim.Pişman olmazsın.Ağdayla aldırırsan da sarkar çöker yüzün.En sağlıklısı bi an önce iğneli epilasyon yaptırman.Hem ilk seanstan itibaren % 50 azalıyo kişiye göre değişir tabi.Ama ilk almada bile azalma oluyo.Ağda da ya da diğer yöntemlrde böyle bişy söz konsu mu hayır! Ağda yaptırmak içn haftada bir çalarsın kuaförn kapısını ve hep aynı parayı ödersin
ama iğneli epilasyon da gidersen tüylerin azalacağı içn seans saati kısalacak her seansta daha az para ödeyeceksin.Atıyorum ilk seansın 30 dk sürdü ve senden 20 tl istediler.Bi daha ki seansta tüyler azalacağı için 30 dk değil de 20 dk sürecektr ve senden dk.başına para aldıkalrı için dha az para alıcaklar bu sefer.Yani gittkçe hem paradan hem zamandan kazanacaksın.ve de giderek yüzündeki tüylerden tamamen kurtulacaksın.Karar senin tabi.Bende de aynı sorun var bende ağdayla iple alıyorm ama ne çare yine aynı yine aynı ve yüzüm sarkmaya başladı artık.öğrenci olduğm içn de şmdilk gidemiyorm ama yakın zamanda gitcem yüzüm içn iğneli epilasyona.Bir ömür uğraşılmaz ki canm kılla tüyle.En fazla 6 seans gitceksn ve ömür boyu krtulcaksn oh miss
Benimde sen yaşlardayken başladı yüzümdeki tüylenme problemi. İlk başta siyah ama incelerdi. Ben cımbızla ala ala kalınlaştılar. Sir ağda yaptırdım hem cildime alerji yaptı hemde iyice yayıldılar. En son iğneli epilasyona başladım. Biraz acılı ama çok etkili. Yaklaşık 6 ay gibi bir zamanda tamamından kurtuldum. Belli aralıklarla değilde çıktıkça yaptırıyodum ben. Yaklaşık bir yıldır felan hiç birşey çıkmıyo artık yüzümde. Bence çoğalmadan iğneli epilasyona başla canım.
niye öyle diyosunki? ben tüm yüzümü sir ağdayla aldım .yani abartısız kaymak gibi olfu.inan kendime özgüvenim geldi. yüzümü saten ılık sir ağdayla kendim aldım.geceleri yatmadan öncede ersağ tüy azaltıcı losyon kullanıyorum.inşallah faydasını görürüm. sonuçlarıda buraya yazarım.tek sorun bence ağda içn kılların uzamasını bekşiyoruz.o dönem biraz sorun oluyor ama eskisi gibi ollmasındansa ben böyle olmasını tercih ederim.:öptüm:
bende son 2-3 gündür kararlıyım bugün gidip aldırıcam yüzümü. ama iple almayı bilmiyorum ki hemen ufak ufak çıkmaya başladığı gibi bi ipi gezdireyim. şunu bi öğrensem iyi olcak. burdan okuduklarıma göre ağdadan sonra soğan suyu sürenler varmış azaldı diyorlar bende bugün denicem bakalım nasıl olucak. 15 tatilde yada yaz tatilinde bakarım lazer epilasyona. sağol canım yorumun için.
evdede alabilirsin .saten ılık sir ağda var yapımı çok kolay.iyide alıyor.turuncu bi kutuda.azaltıcı kremler deneyebilirsin. soğan suyunu bilmiyorum. ama limo suyunun içine tuz karıştırıp sürünce azaladığına dair iyi yorumlar vra. inşallah bi gün hepimiz bu mevzularda temelli kurtuluruz.
senin adına çok sevindim.canım gerçektende öyle oluyor.ben zaten esmerim onlarda iyice esmer yapıyor.yüzümüz gözümüz açılsın :)))
umarım sarkmaz canım ben senin yaşlarında alıyordum şimdi çok pişmanım cildime yazık oldu :/
Tek kalıcı çözüm: İĞNELİ EPİLASYON.
Sakın ama sakın lazer yaptırma yüzüne. Erkek sakalı gibi olmadığı sürece yüz bölgesinde lazer felaket sonuçlar doğuruyor. Benim çenemde tüyler vardı. Ben maalesef epilatör vurduğum için kıla dönüşmüştü. Cımbızla alıyordum, 2 gün sonra tekrar çıkıyordu sinir bozucuydu. Tek seansta yaklaşık yarım saatte hepsinden kalıcı olarak kurtuldum çok şükür. 2 ay kadar oldu 1 tane bile yeniden çıkmadı. İz de kalmadı. Yapman gereken tek şey işini iyi yapan güvenebileceğin bir iğneli epilasyon uzmanı bulmak. Acısını da hiç düşünme ağda ne kadar acıtıyorsa bu da en fazla o kadar acıtıyor dayanılmayacak birşey kesinlikle değil. Ben kollarıma, ellerime ve parmak üstlerine de yaptırıyorum. Birkaç seansa onlar da tamamen bitecek. Ve hepsini de emla vs. olmadan yaptırdım, dayanabilirsin. Değer sonuçta değil mi? :)
Ağdaya fazla yüklenme derim yazık değil mi ya yüzün sarkarsa bir süre sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?