• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüz bölgesindeki tüyler :((

Evet çok haklısın sürekli oryala para yatırmak ve kesin bir çözümü olmayan birşey. Ayrıca zararıda çok. Ama iğneli epilasyon çok acılı bir yöntem diyorlar ve iğne izleri kalıyormuş bazılarında diye duydum. Açıkçası annem pek lazere sıcak bakmıyor. Az önce kuafördeydim ve yüzüm hakkımda konuşuyorduk. Ben aynı çıkar heralde diye düşünüyorum. Çünkü zaten 1 kere kendim almıştım. Bu sefer tamamen aldırmaya karar verdim sanırım. Çünkü artık dayanılcak gibi değiil. :(

bende iğneli epilasyon çene bölgesinde iz bıraktı malesef

Selam kızlar ben de yüzünü aldıranlardanım. Tüyler çıktığında sürekli kuaföre gitmek sinir etmeye başladığında kendim ağda bandıyla aldım bir süre, ama o ağda bantları da yüzümde yara yapıyordu. internetten araştırarak kalıp ve tablet sir ağdayla alıyorum hem de kaşları da.. çok şükür o yara oluşmasından kurtuldum.

Merhaba arkadaşlar.Yüz bölgesine IPL lazere gittim.Gitmez olaydım.Hem sivilceden kaynaklanan lekeler oluştu hemde ince tüyler kalınlaştı.Bi de bayan ağda yaptıktan sonra uyguluyodu.neymiş yeni yöntemmiş.Şimdide sizden aldığım yorumlar doğrultusunda iğneli yaptırmaya karar verdim.Ankarada bıldıgınız guzel konusunda uzman bi iğneli epilasyon merkezi var mı?...Artık tüysüz günler gelsin.Hep vüzüdumu kontrol ettmekten bıktım.Psikolojım cok etkılenıyo bu durumdam.Dışarıya dönük bir insanım fakat yuzum daha kotu olunca insanlarla bıle muhabbet etmek ıstemıyorum.Güneşli havlardan nefret edıyorum cunku tuylerım daha cok belli oluyor....:/...Yardım istiyorum arkadaşlar sizden.:43:

Back