Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
valla kızlar bn hergün yapdım sonuç aldım kendim buldum sizinle de paylaşmak istedim
yüz bakım kremi malzemeler:
-kulak temizleme çubuğu
-vazelin
-gül suyu
çok basit once çubugu hepsine batırın yüzüne masaj şeklinde sürün . tam 5 dakika boyunca öyle durun.sonra elinizi ıslatıp yüzünüze yuvarlayarak temizleyin ama bir su çarpmayın elinizi ıslatın.sonra sert bir havlu iletemizleyin kıpkırmızı olana kadar . alnınızın ortasından başlayıp kenara kadar 4 kere bastırın. sonra yanakları yuvarlak şeklinde bastırın
valla kızlar bn hergün yapdım sonuç aldım kendim buldum sizinle de paylaşmak istedim yüz bakımı kremi malzemeler:
-kulak temizleme çubuğu
-vazelin
-gül suyu
çok basit once çubugu hepsine batırın yüzüne masaj şeklinde sürün . tam 5 dakika boyunca öyle durun.sonra elinizi ıslatıp yüzünüze yuvarlayarak temizleyin ama bir su çarpmayın elinizi ıslatın.sonra sert bir havlu iletemizleyin kıpkırmızı olana kadar . alnınızın ortasından başlayıp kenara kadar 4 kere bastırın. sonra yanakları yuvarlak şeklinde bastırın