Maske Tarifleri Yüz bakımı tarifi

• Konu Sahibi Konu Sahibi senz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

senz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
52
0
0
Kocaeli
:9:valla kızlar bn hergün yapdım sonuç aldım kendim buldum sizinle de paylaşmak istedim
yüz bakım kremi malzemeler:
-kulak temizleme çubuğu
-vazelin
-gül suyu
çok basit once çubugu hepsine batırın yüzüne masaj şeklinde sürün . tam 5 dakika boyunca öyle durun.sonra elinizi ıslatıp yüzünüze yuvarlayarak temizleyin ama bir su çarpmayın elinizi ıslatın.sonra sert bir havlu iletemizleyin kıpkırmızı olana kadar . alnınızın ortasından başlayıp kenara kadar 4 kere bastırın. sonra yanakları yuvarlak şeklinde bastırın

:9:valla kızlar bn hergün yapdım sonuç aldım kendim buldum sizinle de paylaşmak istedim
yüz bakımı kremi malzemeler:
-kulak temizleme çubuğu
-vazelin
-gül suyu
çok basit once çubugu hepsine batırın yüzüne masaj şeklinde sürün . tam 5 dakika boyunca öyle durun.sonra elinizi ıslatıp yüzünüze yuvarlayarak temizleyin ama bir su çarpmayın elinizi ıslatın.sonra sert bir havlu iletemizleyin kıpkırmızı olana kadar . alnınızın ortasından başlayıp kenara kadar 4 kere bastırın. sonra yanakları yuvarlak şeklinde bastırın

Teşekkürler canım. Güzel birşeye benziyo. denemek lazım .

Back
X