• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüz ağda bandı

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Kızlar, yüz için ağda bandı alayım diyorum. Agiss markasının varmış ama etrafımdaki tüm marketlere baktım bulamadım. İnternette satılıyor sadece. Kullandığınız var mı yada bilgi sahibi olduğunuz? Bir de sizler Dudak üstü tüylerini (bıyık) nasıl alıyorsunuz ? Ben ağda yapayım dedim sıcak da geldi yüzümü soydu tüyleri almadı ne yapacağımı şaşırdım 3 günden fazla acı çektim kıpkırmızı yandı. Ne almalıyım, nasıl yapmalıyım bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
cevremde agda yaoanlar var nasil yaptiklarini bilmiyorum ama birsuru sivilce olusuyor tahris oluyor izler olusuyor..

evet bende fenaydım anca toplandı kremler süre süre nasıl yapıyorlar ki bilmiyorum yüzümü soydu tüyler kaldı ona mı yanayım yüzümün o hale geldiğine mi

Kızlar, yüz için ağda bandı alayım diyorum. Agiss markasının varmış ama etrafımdaki tüm marketlere baktım bulamadım. İnternette satılıyor sadece. Kullandığınız var mı yada bilgi sahibi olduğunuz? Bir de sizler Dudak üstü tüylerini (bıyık) nasıl alıyorsunuz ? Ben ağda yapayım dedim sıcak da geldi yüzümü soydu tüyleri almadı ne yapacağımı şaşırdım 3 günden fazla acı çektim kıpkırmızı yandı. Ne almalıyım, nasıl yapmalıyım bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.

Watsons larda bulabilirsiniz..Ama dudak üstünü ağda ile almayın derim.Hele birde sıcaksa.Zira dudak üstü lekelerinin bence bir numaralı sebebi.İlk başta hissetmezsiniz ama yıllar sonra özellikle yazın güneşle birlikte bıyık gibi bir leke ile dolaşan,çözümler arayan çok insan gördüm..Hazır ağdalı bantlar var onlardan kullanın yada ipile alın yada lazer yaptırın..

Back