yuvarlak protez yaptıranlar yardımcı olabilir mi

Mister81

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
688
410
408
43
bugün doktorumla görüştüm kas altı yuvarlak protez önerdi kaç cc olacağını kesin karar verdiğinde konuşuruz dedi.ben hep damla düşünüyordum.oda burda okuduğum daha doğal durduğunu söyledikleri için.dr um damlanın zamanla hafif sarkmaya yapabileceği için yuvarlak tercih ettiğini söyledi.ama illa damla istersen yaparım dedi.5.500 tl de fiyat verdi.eskişehir o.g.ü de yakup karabağlı

Benim kendi fikrim yuvarlağın daha iyi durduğu doku az ise yuvarlak dekolte oluşturur zaten yuvarlak olan silikon memeye konunca damla şeklini alır doktorun onu uygun bulduysa diretme eğer doktoruna güveniyorsan için ısındıysa ameliyatını ol umarım pişman olmayız. Kafanda soru işaretleri varsa başka doktor ile görüş fikir edinmek güzel içinin ısınması güven vermesi gerekli

bende hep damla istiyordum ama doktorum bana yuvarlakin daha iyi toparlayacagini söyledi..simdi bende yuvarlaktan yanayim..birde olanarin resimlerini gördüm, sagolsunlar gösterdiler ve cok begendim.. damla olupta hakikatten cok güzel olan Avalanood arkadasin gögüsleri var benim begendigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…