• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvarlak protez diyenler,Damla protez diyenler

canım vucut seklıne gore degısır ....gogus kafesın omuz darlığın vsvs...en guzelı dr.un karar vermesı ve bır protezı camasr ıcıne takıp denetmesı :)

Canım ben cumartesi ameliyat oluyorum.Zayıf bir vücut yapım var.boyum 1.61 49 kiloyum.omuzlarımda fazla geniş sayılmaz.Doktorum bana 260 cc yuvarlak deyince acabalarda kaldım.Yuvarlak silikon çok abartılı durmazmı acaba diye...Damla daha doğal diyorlar kafam çok karıştı benim...

ya arkadaslar işinize karısmak gibi olmasın ama bnce yuwarlak cok daha ii damla ilerki zamnlarda sarkmaya daha müsait oluomuşş.. bnde yaptırcam we yaptrdgm zamn kesnlkle yuwarlak isterimm

ya arkadaslar işinize karısmak gibi olmasın ama bnce yuwarlak cok daha ii damla ilerki zamnlarda sarkmaya daha müsait oluomuşş.. bnde yaptırcam we yaptrdgm zamn kesnlkle yuwarlak isterimm
Sevgili Ssheker07 ben damla diye tutturmuştum.Ama doktorum bana damla konusunda vücut yapına yuvarlak uygun dedi.Birde yuvarlak protez zaten ayaktayken damla şeklinde veya farklı pozizyonda bile aynı şekli alıyor yani bozulmuyor şekli..Bu yüzden bende yuvarlak protezi uygun gördüm.bakalım hayırlısı:)Göğüs dekoltesi özellikle yuvarlakta harikaymış gerçi dekolte gerektiren zamanlarda kullanıcam ama fenada olmaz sanırım:))

bence cok dogru bi tercih... dekoltede mükemmel duruo camasr bile kulanmadan hem de.. o yüzden bnde kesnlkle yuwarlak yaptrcam şu cesaretimi bi toplasam =)

valla ben yuvarlağı tercih edenlerdim,çünkü damlaların dönme riski varmış,gerci yuvarlaklarda da varmış ama yuvarlak ne kadar dönerse dönsün yuvarlak işte :)) ve zamanla protezler aşağıya iniyor bu yuvarlaklarda normal görüntüye ulaşırken damlalarda sarkık bir görünüm oluşturur bence
tabi kasaltı olmasıda daha güzel
sevgiler...

ewet bi de o dönme meselesi war.. ya damla bana pek mantıklı gelmiyo sonucta yuwarlak top gibi durmuyo zamnla dogal güzel bi sekil alıyo..ama yine de tercih meselesi

benimkiler damla ve iyiki doktorumu dinlemişim inanılmaz sexy duruyor kim demiş damla sarkık durur die..göğüs ucuna doğru hafif kavis yapıyor damlada elede gözede daha hoş geliyor bence..biz iki kuzen aynı zamanlarda yaptırdık onunkiler yuvarlak ama benimkiler ona fark atıyor...siz en iyisi doktorunuzu dinleyin..

yuwarlak top gbi degil yaaa :olmaz: bu wücut yapısına göre degişiyo.. ön yargılı olmayın lütfen.bn yuvarlak silikon yaptrmış biri olark bunları söylüyorum inanın top gbi durmuyo.. ama cok zayıf birinde dogal durmayabilir bunu söylerseniz saygı duyarım.. fakat ön yargıyla genelleme yapılması hiç hoş degil

benmkilerde yuwarlak we hiç de top gbi durmuyor yercekiminden saten inanın assagı dogru cekiyor zamanla dekolteside mükemmel bende bi arkadasımla aynı zamanda yaptrdım onunkide damla kötü diil ama okdr zahmete we masrafa değecek gbide diil sewgiler

Bunu doktor belırler zaten ıllada damla yada yuvarlak dıye tutturmayın derım dotor mauyene edıp karar verırse ıtıraz etmeyın planladıgı bısye vardır vucunuza gore benden soylemesı

mrb benim yuvarlak konuldu vücut yapım müsaitti 7. günümdeyim ve top gibi durmuyo üstten bakılınca dekolte güzel :) vücut yapısıyla alakalı doktorumun tavsiyesine uydum

şu top gbi kelimesi cok itici yaaa.. we tamamen önyargı bnde ilk bastan beri yuwarlak istemiştim we öyle de oldu. 3 ay dolmak üzere gayet memnunum top gbi falan durdukları yok gayet sexi we fit durumdalar kaydirigubbakcemile2

damla kesinlikle karın üstüne konulmuş iki top gibi duruyor. ve ben protezim diye basbas bağırıyor.

ben doktorumu dinledim dopdoğal duran damla göğüslerim var artık :))

yuvarlak daha seksi duruyormuş yaptırıyorsak değsin bari demi? :)) ama ben bir türlü ameliyat sonrası kısmı göze alamıyorum. şeyy canım biraz çok tatlı da :))

evet bence de yuvarlak dual plan daha mantıklı dimi

Yani,ben sütyenle topluyorum elbisemden üst taraf,dekolte bölgem dolgun olsun diye.yuvarlak dual plan yapılırsa sütyensiz üst bölge dolgun görünür.Dual plan olacagı için gögüs yusyuvarlak durmaz,alt taraf üste göre daha dolgun görünür...Ben böyle düşünüyorum,ama hayırlısı tabi...son söz doktorların tabiii...

benimkilerde yuvarlak..asla top gibi değil..gayet doldun damlaşeklini aldılar..damla taktırıpta zaman geçtkce üstü boşalsın sadec altta dolgunluk olsun istemezdm böyle olması demek sarkık olmasada sarkık bi görüntü olması demek..damla protez yaptırıp destekli sütyenle dekolte vereceğime,yuvarlak protez yaptırırım kendiliğinden destekli görünen göğüslerim olur sütyensiz dolaşırım :)))

Back